بازيگر نقش مريوان در فيلم «تلخ عين عسل»:
مسحور فرهنگ كردي شدهام
خبرگزاري فارس: حميد ابراهيمي گفت: در زمان فيلمبرداري فيلم «تلخ عين عسل» مسحور زيبايي و بكر بودن طبيعت و معرفت و بينش و دانش مردم شهرستان پاوه و اورامانات شدم و فرهنگ زيباي كردستان من را مسحور خود كرده بود.
حميد ابراهيمي- بازيگر نقش مريوان در فيلم تلخ عين عسل با معرفي شخيت مريوان گفت: «مريوان» به همراه زني به نام«گونا» به دنبال پيكر خلبان شهيد ايراني هستند و در اين ميان عاشق گونا هم هست ولي گاهي به اقتضاي شغلش كه به دنبال استخوانهاي شهدا است دست به سياستكاريهايي هم ميزند.
وي افزود: در سريال «تا صبح» با آقايان «محمد علي آهنگر» و «احمد مير علايي» همكاري داشتم و به همين خاطر پيشنهاد بازي در نقش يك جوان كرد در فيلم«تلخ عين عسل» هم به من داده شد.
ابراهيمي در ادامه به بيان تجربياتش در اين فيلم پرداخت و گفت: در روزهاي فيلمبرداري با آدمهاي بسيار جالبي اشنا شدم و ارتباط صميمانهاي با آنها پيدا كردم همچنين با ادبيات و موسيقي كردي آشنا شدم و غناي اين فرهنگ اصيل مرا شگفت زده كرده است.
گفتني است كه فيلم«تلخ عين عسل» ساخته «محمدعلي آهنگر» از محصولات سازمان توسعه سينمايي سوره حوزه هنري است و مهتاب نصير پور، شبنم مقدسي، قاسم زارع، فايق محمدي، آذر رجبي و حميد ابراهيمي از جمله بازيگران آن هستند.
گروه فيلمبرداري اين فيلم پس از يك ماه فيلمبرداري در پاوه اكنون در لوكيشيني در امامزاده داوود مشغول فيلمبرداري هستند.
منبع: خبرگزاری فارس