بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-16-2008
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ديه‌گو مارادونا بر ضد ایران

محافل صهيونيستي در آرژانتين با استفاده از نفوذ خود در رسانه‌هاي اين كشور، ديه‌گو مارادونا ستاره فوتبال آرژانتين را براي تغيير مواضع خود نسبت به ملت ايران، تحت فشار شديد رواني و تبليغاتي قرار داده اند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، فشار صهيونيست ها بر مارادونا پس از آن صورت گرفت كه وي همبستگي خود را با ملت ايران مورد تاكيد قرار داد و با ارسال يك پيراهن امضاء شده براي محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران، تمايل خود را براي ملاقات با وي ابراز كرد.

خبرگزاري فرانسه از بوينوس آيرس گزارش داد كه آلدو دونزيس، رئيس انجمنهاي اسرائيلي مقيم آرژانتين در واكنش انتقادي نسبت به مواضع مارادونا ، به وي توصيه كرده است كه به ديدن موزه هولوكاست در بوينوس آيرس برود.

بر اساس اين گزارش، محافل صهيونيستي در بوينوس آيرس، از ابراز علاقه ستاره فوتبال آرژانتين براي ديدار با احمدي نژاد به خشم آمده و با يادآوري حادثه انفجار آميا، او را به دليل ستايش ملت ايران تحت فشار قرار داده‌اند
قدیمی 02-24-2008
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر

عكس و فيلم مصدوميت وحشتناك ادواردو در بازي روز شنبه بيرمنگام - آرسنال

در لينك زير فيلم اين مصدوميت را مشاهده فرمائيد.
http://www.dailymotion.com/video/x4h...ssure_politics
با تشكر فريبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
MaRVeL MaRVeL آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کعبي: 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم باندبازان پرسپوليس مى‌خواهند مرا خراب کنند!

حسين کعبى يکى از استثناهاى فوتبال ايران است. او که جوان‌ترين بازيکن تاريخ فوتبال ملى ايران محسوب مى‌شود، امروز به پرسپوليس برگشته و بر خلاف انتظار ما از باندهايى در پرسپوليس حرف مى‌زند که مشغول ضربه‌زنى به پرسپوليس هستند. حبيب کاشانى و افشين قطبى بايد با نگاه عميق‌ترى به اين واقعيت‌هاى تلخ نهفته در حرف‌هاى کعبى نگاه کنند. مصاحبه جنجالى ما را با حسين کعبى مى‌خوانيد:
بعد از دربى زودتر از همه بازيکنان سوار اتوبوس شدى و هيچ‌خبرى از تو نبود.
حال و حوصله درست و حسابى ندارم. اصلاً حواسم نبود که چه اتفاقاتى دور و اطرافم مى‌گذرد.
نظرت در مورد دربى چيست؟
دربى خوبى نبود و دو تيم نمايش خوبى از خود نشان ندادند. به قول على منصوريان زشت‌ترين دربى تاريخ بود.

نظر تو هم همين است؟
نه... نظر من اين است که مزخرف‌ترين دربى دنيا بود.
گويا راضى نيستي؟
نه... دلم براى آن هوادارانى مى‌سوزد که دلشان را به يک بازى زيبا خوش کرده بودند، اما بازى خوبى رقم نخورد و مردم از بازى لذت نبردند. در واقع 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم.
شما بازيکنان بايد زيبايى دربى را رقم مى‌زديد!
بازيکنان دستورات مربيان را اجرا مى‌کنند، دو تيم با سيستم دفاعى وارد زمين شدند و هر دو تيم ترسيده بودند.
مساوى به ضرر پرسپوليس بود يا استقلال؟
براى ما ضرر بيشترى داشت. اگر مى‌برديم کارمان خيلى راحت مى‌شد اما اين مساوى با باخت فرق نمى‌کند. اين تساوى خيلى بد شد و ضررش را در آخر ليگ خواهيم ديد.
استقلال چطور تيمى بود؟
استقلال مى‌خواست نبازد که نباخت، براى آنها که شانس چندانى براى قهرمانى ندارند، نباختن در دربى خيلى خوب بود. در ضمن آنها مربى بسيار خوبى دارند که انگيزه خوبى به استقلال داده است.
از قضاوت داور اسپانيايى راضى هستي؟
به غير از سه پنالتى که نگرفت در ساير دقايق عالى سوت زد.
آن صحنه که ماته به تو پاس داد، پنالتى بود؟
صددرصد پنالتى بود. تعجب کردم که چرا داور سوت پنالتى را نزد.
در طول دربى متوجه نشديم که در چه پستى بازى کردي!
از مربى تيم سئوال کنيد چون اين سئوال را بايد ايشان جواب بدهد.
قبل از بازي، اکثر استقلالى‌ها از زهردار بودن تو حرف مى‌زدند اما پست تو جايى نبود که بتوانى زهردار باشي.
من هافبک راست بودم، خودم دوست دارم در پست مهاجم بازى کنم، اما فعلاً مجبور هستم در اين پست بازى کنم.
برانکو و دنيزلى هيچ وقت تو را در اين پست قرار نمى‌دادند و کارآيى بيشترى داشتي.
درتيم ملى مهدوى‌کيا در هامبورگ بازى مى‌کرد و خيلى هم سرحال بود و من خودم هم قبول نمى‌کردم که مهدوى‌کيا ذخيره من باشد. برانکو مرا در دفاع راست بازى ‌داد و پاى من هم خيلى خوب ايستاد و بارها گفت که کعبى در دفاع راست بهترين است. من هم بهترين بازيهايم را انجام دادم. در بازيهاى باشگاهى هم مهاجم بودم. يادم هست زمانى که با پرسپوليس قرارداد بستم از دنيزلى پرسيدند که کعبى را کجا بازى مى‌دهى و دنيزلى گفت، پست بازى کعبى را در ديدار با استقلال مى‌بينيد. او مرا در دربي، مهاجم گذاشت و بهترين بازى را انجام دادم.
اين فصل اتفاقى افتاده که بازيهاى فصل قبل را نمى‌کني؟
اتفاق که زياد افتاده است آن هم از نوع عجيب و غريب، صحبت زياد است، اما الان زمان حرف زدن نيست.
فرق بين دنيزلى و قطبى چيست؟
من بازيکن هستم و وظيفه‌ام را انجام مى‌دهم. هرکس مربى باشد، من کارم را انجام مى‌دهم.
پس دليلش چيست حرفى بزن.
سال گذشته من از تيم الامارات آمدم و پرسپوليس را متحول کردم. من همان آدم هستم، تغييرى که نکرده‌ام، چطور بازيکن الامارات مى‌توانست پرسپوليس را متحول کند، اما بازيکن لسترسيتى نمى‌تواند.
مى‌گويند تو پول خوب از پرسپوليس گرفته‌اى و روى اين مسئله خيلى زوم کرده‌اند.
فوتبال خوب بازى مى‌کنم و پول خوب هم مى‌گيرم. فوتبالم قوى است و پول قوى هم مى‌گيرم. همه مى‌دانند که قيمت کعبى بالاست.
اما برخى با مبلغ قرارداد نيم فصل تو مشکل دارند.
آنهايى که با مبلغ قراردادم مشکل دارند از حسادت مى‌ميرند. بايد به آنها گوشزد کنم که حسادت بيمارى خطرناکى است. فوتبال من قوى است و پول خوبى هم مى‌گيرم. آنها هم بروند قوى شوند تا پول خوب بگيرند. من در آن چند ماهى که در اروپا بودم تجربه خوبى کسب کردم که کار خودم را بکنم و به کار ديگران کار نداشته باشم. به اينها هم توصيه مى‌کنم سرشان به کار خودشان باشد. مگر پول زيدان با پول بقيه يکى است؟!
گويا اين مسأله داخل زمين هم تأثير گذاشته است و اين طور ديده مى‌شود که برخى‌ها به توپ پاس نمى‌دهند؟
تيم مثل خانه آدم مى‌ماند و نبايد اتفاقاتى که در داخل تيم رخ مى‌دهد به بيرون درز کند. من اگر مشکلى هم داشته باشم، خودم حل مى‌کنم. در ضمن من تا به حال به اين مسايل توجه نکرده‌ام.
اما از شواهد و حرفهايى که زده مى‌شود، مشخص است که برخى در پرسپوليس دوست ندارند تو چهره اول تيم شوي.
نه... من اينطور فکر نمى‌کنم و برايم مهم نيست چهره اول باشم يا آخر، براى من اين مهم است که پرسپوليس نتيجه بگيرد و بتوانم براى تيم مفيد باشم اما دوست ندارم کسى پشت سر من حرف بزند.
مگر کسى حرف زده است؟
شنيده‌ام که چند نفر پشت سر من حرف زده‌اند. برايشان متأسفم که از رقابت خارج شده‌اند و پشت سر من حرف مى‌زنند.
قبول دارى که افت کرده‌اي؟
بله اما برمى‌گردم و جايگاهم را مى‌گيرم. باندى وجود دارد که مى‌خواهند مرا خراب کنند اما به آنها مى‌گويم که فوتبال کعبى آنقدر قوى است که خراب نمى‌شود.
اين پرسپوليس بهتر است يا پرسپوليس دنيزلي؟
من هنوز سه بازى براى پرسپوليس انجام داده‌ام. بگذاريد اين سؤال را آخر فصل پاسخ دهم.
الان اگر دوباره مى‌خواستى از لستر به ايران بيايي، باز هم پرسپوليس را انتخاب مى‌کردي؟
تيم اول من پرسپوليس است و به خاطر هواداران اين تيم به پرسپوليس آمدم. هميشه هواداران به من لطف دارند و آنها را دوست دارم. دوست دارم براى آنها جان بدهم اما اميدوارم آنها بدانند که براى کعبى اتفاقاتى افتاده است.
خيلى از مربى‌ها از جمله فيروز کريمى دوست دارند بازيکنى مثل تو داشته باشند. احتمال دارد که فصل بعد به تيمى بروى که خودت مى‌داني؟
من پرسپوليس را دوست دارم و ناراحت نيستم اما مى‌خواهم همه بدانند که ‌مى‌خواهند مرا خراب کنند. من براى اين به پرسپوليس برگشتم که با پرسپوليس قهرمان شوم.
دليل اين افت را بگو.
مى‌خواهند خرابم کنند.
پرسپوليس قهرمان مى‌شود؟
صددرصد. همه چيز براى قهرمانى مهياست. فقط بايد همه چيز را براى تيم بخواهيم.
و کعبى متحول مى‌شود؟
شک نکنيد.

منبع:صبح ورزش
قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
تازه کار

مايلى‌کهن: تيم‌ملى ارث پدرى کسى نيست

محمد مايلى‌کهن سرمربى تيم‌ملى در سال‌هاى ميانى دهه 70 که در همان زمان، يک بار ميانه او و على دايى به شدت شکراب شد در مورد على دايى سرمربى امروز تيم‌ملى و عملکرد او حرف‌هاى جالبى مى‌زند که اين حرف‌ها را با يکديگر مرور مى‌کنيم:
دايى هنوز باتجربه نشده
تيم‌ملى برابر تيم کويت فوتبالى بازى کرد که در شأن تيم‌ملى نبود و نشان مى‌داد مربيان تيم‌ملى هنوز در اين عرصه تجربه لازم را به دست نياورده‌اند.
شايسته‌هاى ليگ در تيم‌ملى نيستند
اين حق سرمربى تيم‌ملى است که بازيکنان را براساس سليقه خود انتخاب کند ولى بايد قبول کرد که بازيکنان بسيار شايسته‌ترى در ليگ‌برتر چون احسان حاج‌صفي، محمود کريمي، هادى اصغري، جواد آشتيانى و همچنين در ليگ دسته يک نظير خدمتکارى وجود داشته‌اند که مى‌توانستند در پست‌هايى که ما ضعف داشتيم بهتر عمل کنند.
کويت مى‌توانست پيروز ميدان باشد
تيم‌ملى برابر کويت بازى خوبى انجام نداد و ما حتى بعد از دو گلى که روى کار گروهى نبود و اتفاقى براى ما به ثمر رسيد، نتوانستيم از آن دو گل محافظت کنيم که کويت حتى مى‌توانست پيروز ميدان باشد چرا که داور يک گل صحيح را براى آنها نگرفت. در نهايت اين به تدابير اشتباه مربيان و عدم تجربه لازم آنها برمى‌گردد که ضعف‌ها را نپوشاندند.
دايى مجبور نبود مربى تيم‌ملى شود
مربيان تيم‌ملى فقط بايد به تيم‌ملى فکر کنند چرا که 2 شغله بودن و بهتر بگوييم چندشغله بودن سرمربى مى‌تواند لطمه بزرگى به تيم بزند که به هيچ‌وجه شوخى‌بردار نيست.
سرمربى تيم‌ملى نمى‌تواند همزمان هم به بازى‌هاى ليگ داخلي، هم به باشگاه‌هاى آسيا و هم به تيم‌ملى فکر کند چرا که اجبارى در پذيرش اين مسئوليت براى او وجود نداشته و بايد وقت گذاشت و تمام مسئوليت‌ها را بر گردن گرفت. با اين حال فکر مى‌کنم هنوز مربيان تيم‌ملى به اهميت اين موضوع پى نبرده‌اند و اگر هم تيم نتيجه نگيرد ممکن است آن را بر گردن نبود فرصت کافى و عدم بازيهاى تدارکاتى بيندازند.

تيم‌ملى ارث پدرى کسى نيست
تيم‌ملى ارث پدرى کسى نيست که هيچ‌کس نتواند در مورد آن صحبت کند، متأسفانه شرايط، اکنون به گونه‌اى شده که انگار کسى حق ندارد تيم‌ملى را نقد کند. معنى اسطوره بودن، قلدر مآبانه برخورد کردن، نپذيرفتن نقدها و عبور از چراغ قرمز نيست.
مهدوى‌کيا برجسته‌تر از دايى است
وقتى خبرنگارى از سرمربى تيم‌ملى در خصوص عدم‌دعوت مهدوى‌کيا به تيم‌ملى سئوالى مى‌پرسد او نبايد برافروخته شود و از الفاظى که در شأن سرمربى تيم‌ملى نيست استفاده کند و به خبرنگار توهين کند. همه مى‌دانيم که سوابق مهدوى‌کيا در بوندس‌ليگا و گلزنى‌اش در آنجا بهتر از على دايى است يا اينکه مهدوى‌کيا حضور برجسته‌ترى نسبت به دايى در دو دوره جام‌جهانى داشته است

قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
تازه کار

ادعاى جالب يکى از پرسپوليسى‌ها نيکبخت اگر عصبى نمى‌شد در دربى گل مى‌زد

عليرضا نيکبخت‌واحدى اگر در بازى دربى عصبى بازى نمى‌کرد مطمئناً دروازه استقلال را باز مى‌کرد.
يکى از مربيان پرسپوليس با بيان اين مطلب مدعى شد، نيکبخت در تمرينات هفته اخير جزو باانگيزه‌ترين نفرات بود و کادرفنى حساب خاصى روى گلزنى او باز کرده بود اما متأسفانه شعارها و بى‌حرمتى‌هاى طرفداران استقلال قبل از آغاز بازى باعث شد او از نظر روحى و روانى دچار افت شديدى شده و با حالتى عصبى به توپ ضربه بزند، در صورتى که اينگونه نمى‌شد او يکى از گلزنان دربى نام مى‌گرفت. اين در حالى است که در جريان بازى و به خصوص در پانزده دقيقه ابتدايى نيکبخت‌واحدى در چند صحنه با هم‌تيمى‌هايش به خصوص خليلى و بادامکى نيز درگيرى لفظى پيدا کرد که حاکى از عصبانيت شديد او بود.
گفتنى است نيکبخت‌واحدى که دو فصل پيش از استقلال راهى پرسپوليس رقيب ديرينه اين تيم شد با خشم و غضب طرفداران پسران آبى روبه‌رو شده و در دربى‌هاى دو سال گذشته همواره مورد لطف آنها قرار گرفته است.

قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
تازه کار

آشوبي: قطبى بايد توضيح بدهد

فرزاد آشوبى پس از نيمکت‌نشينى در دربى شصت و چهارم ضمن ابراز نارضايتى گفت: دنبال حاشيه و جنجال‌سازى بى‌مورد نيستم اما سرمربى تيم بايد دليل نيمکت‌نشينى مرا توضيح بدهد!
وى در اين زمينه تصريح کرد: البته هميشه تابع نظرات کادرفنى بوده‌ام اما از صميم قلب دوست دارم قطبى دليل نيمکت‌نشينى‌ام را بگويد تا با رفع ضعفهايم يک قدم به سمت جلو بردارم. آشوبى در پايان حرفهايش خاطرنشان ساخت: در دقايقى از بازى که پرسپوليس دگرگون شده بود، مى‌توانستيم گلهاى بيشترى به استقلال بزنيم اما متأسفانه به دليل پاره‌اى مسائل اينگونه نشد!

قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
تازه کار

سپاهان "بايد" از الاتحاد 6 امتياز بگيرد اعاده حيثيت تاکتيکى‌ترين تيم ايران

سپاهان بعد از اين که دو بازى اولش را در آسيا به دو تيم متوسط باخت، در ليگ دو بازى خوب انجام داد و با شکست استقلال‌تهران و اهواز 46 امتيازى شد تا به تنهايى صدرنشين ليگ شود. سپاهانى‌ها که مقابل نماينده ازبکستان پراشتباه ظاهر شده بودند، برابر شاگردان فيروز کريمى بسيار خوب و کم‌نقص ظاهر شدند. در آن ديدار وى‌‌يراى برزيلى نشان داد که مربى باهوشى است و اگر کمى فرصت داشته باشد مى‌تواند مثل لوکا سپاهان را به روزهاى اوج برساند اما مشکل اينجاست که وى‌يرا اصلاً فرصت ندارد چه در ليگ قهرمانان آسيا و چه در ليگ حرفه‌اى که بايد 4 روز پس از بازى با الاتحاد در انزلى به مصاف ملوان برود.
سپاهان در سال جديد 6 امتياز گرفته و رقيب اصلى اين تيم يعنى پرسپوليس 5 امتياز از دست داده است. همين مسأله باعث شده تا اصفهانى‌ها با خيالى آسوده به صدر جدول بروند اما در شرايط فعلى آنچه مهم به نظر مى‌رسد تقابل سپاهان با الاتحاد عربستان است. تيمى کاملاً شناخته شده که بارها و بارها مقابل نمايندگان فوتبال ايران و ازجمله همين سپاهان قرار گرفته است. سپاهان که از دو بازى اولش امتيازى ندارد محکوم به پيروزى است. آنها بايد دو بازى رفت و برگشت را مقابل الاتحاد برگزار کنند؛ دو ديدارى که بسيار تعيين‌کننده است و سپاهان حتى در صورت کسب 4 امتياز هم مى‌تواند به آينده اميدوار شود، البته به شرط آن که دو بازى آخرش مقابل نمايندگان سوريه و ازبکستان را ببرد.
سپاهان بدون‌شک بهترين و تاکتيکى‌ترين تيم فعلى ايران است. تيمى که به مراتب باهدف‌تر و بهتر از تيم‌ملي، استقلال و پرسپوليس بازى مى‌کند و براى هر بازى استراتژى خاصى دارد؛ اين درست که سپاهان ليگ قهرمانان آسيا را خوب شروع نکرد اما دو پيروزى پياپى در ليگ باعث شد تا آنها از نظر روحى دوباره احيا شوند و اوج بگيرند. حالا سپاهان که در ليگ به حاشيه امنيت نسبى رسيده، بايد در آسيا هم آبرودارى کند و الاتحاد عربستان را شکست دهد. الاتحاد در اين گروه شانس اول صعود است و اگر سپاهان اين تيم را شکست دهد با يک تير دو نشان زده است. باتوجه به پتانسيل فنى بالاى نماينده اصفهان، پيروزى اين تيم در ديدار خانگى چهارشنبه محتمل به نظر مى‌رسد.

منبع: صبح ورزش
قدیمی 04-13-2008
عاشق عاشق آنلاین نیست.
کاربر فعال

15 سپاس در 10 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حمله افراد ناشناس به حسين كعبی

ایرنا: "حسين كعبي " مدافع تيم فوتبال پيروزي تهران شب گذشته در اهواز مورد حمله قرار گرفت و از ناحيه سر مجروح شد.

كعبي درحاليكه در نيمه‌هاي شب گذشته به اتفاق برادرش درحال رفتن به خانه در منطقه كيانپارس بود ، مورد حمله قرار گرفت كه به بيمارستان انتقال و سرش مورد چند بخيه قرار گرفت .

در اين حادثه گفته مي‌شود همچنين دست برادر كعبي شكسته است .

گفته مي‌شود سه نفر در اين رابطه دستگير شده است .

پرونده مساله پيش آمده براي كعبي در محاكم قضايي در دست بررسي است .

به رغم پيگيري خبرنگار ايرنا ، جزييات بيشتري از اين حادثه بدست نيامد.
قدیمی 05-23-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض افشين قطبی، او ناگهان از كجا پيدايش شد؟!

افشين قطبي، او ناگهان از كجا پيدايش شد؟!

از كجا كه مثل بهمني مهيب ناگهان روي سر اين فوتبال بي‌قهرمان آوار شد و همه‌جا را سپيد كرد؟ او، كمك‌مربي كم‌حرف و مودب تيم ملي كره كه تابستان گذشته با عنوان سرمربي تيم پرسپوليس وارد ايران شد و تصاويرش با مادر، در حالي‌كه بوسه‌اي عميق پيشاني‌اش را نوازش مي‌داد، روزنامه‌ها را تسخير كرد. كسي كه به محض ورود به ايران، با اتهام نفر دو، آناليزور، مربي زنان، تكنيسين، و... مواجه شد، اما افشين اولين شانس بزرگ زندگي خود را با تمام وجود نگه داشت و حتي در سخت‌ترين شرايط از رو نرفت. كسي كه بغضش بعد از ورود به ايران و ديدن مادر، اولين بازي در ورزشگاه آزادي تركيد و اشكش در روزي كه دستيار دومش با بدترين الفاظ خطابش كرد، در آمد. دو موقعيتي كه همواره با او بود. مردم دوستش داشتند و نزديكان و اطرافيان، سعي به راندنش داشتند
.

افشين قطبي، همان مربي ساده‌دلي است که دوران 9 ماهه زندگي او در ايران، سرشار از آموزه‌ها و حكايت‌هاست. او تلاش كرد، صبر كرد، عصباني شد، گريست، مرد، زنده شد، اما افشين قطبي ماند.

همان مرد خنده‌روي روز اول كه وعده قهرماني با حداكثر امتيازات را داد. همان كسي كه بعد از بازي درخشان مقابل صباباتري، به همه يادآوري كرد پرسپوليس قبلا قهرمان ليگ شده و تنها با خطاي مديريت براي كسب مجدد اين عنوان مجبور به بازي مقابل سپاهان است.بدون شك در روزهايي از سال ايمان‌مان را به او از دست داديم. به‌خصوص، روزهاي شكست مقابل استقلال‌اهواز و بعد از آن تساوي نه‌چندان جالب مقابل مس. لحظاتي كه به‌نظر مي‌رسيد پايان افشين قطبي و پروژه قهرماني او فرا رسيده. اما قطبي در پايان يك جمعه غمگين، تصميم به بازگشت گرفت و براي اولين‌بار رداي يك مربي مقتدر را برتن كرد. وقتي اولين پيروزي در غياب ستاره‌هاي پيزوري پرسپوليس كه از روي سكوها حسرت بازي را مي‌كشيدند، به‌دست آمد، ديگر مشخص بود پرسپوليس به جاده قهرماني بازگشته. آنها از خستگي و اشتباهات سپاهان استفاده كردند و در آخرين لحظه ضربه نهايي را فرود آوردند. شايد خدا مي‌خواست قهرماني چنين دراماتيك و خاطره‌انگيز شود تا تب قطبي در ايران به حداكثر خود برسد. ديروز وكيلي از همدان تماس گرفته و از اين بابت كه استقلال مربي‌اي مثل قطبي ندارد، احساس ناراحتي مي‌كرد. او يك استقلالي دوآتشه بود كه حالا مثل خيلي از ما طرفدار جذابيت، ادب، دانش و همه‌چيز سرمربي پرسپوليس شده بود. كسي كه يك فصل كامل سمبل اميد ماند. باور كنيد كار راحتي نبود. به‌خصوص در باشگاهي كه ستاره‌اش دو روز قبل از آخرين بازي در سفره‌خانه‌اي در خيابان كريم‌خان قليان مي‌كشد. تيمي كه اگر بخواهيم واقعا از ماجراهاي ميان سرمربي و دستيار اول بنويسيم، چيزي جز تلخي باقي نخواهد ماند. لحظه اما لحظه جشن است. اجازه بدهيد از پيروزي افشين قطبي خوشحال باشيم. مردي كه ناگهان تجسم آرزوهاي ما در زمين فوتبال شد.

مردي كه خنديد و اميدوار ماند. همو كه هنوز نمي‌دانيم چطور قسمت فوتبال ما شد.

منبع : دنیای فوتبال
قدیمی 05-25-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد

كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد

با حضور نماينده پروژه گل 3

كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران تائيد شد

خبرگزاري فارس: با پيشنهاد اوليه پروژه‌ گل 3 براي كمك 400 هزار دلاري به فوتبال ايران موافقت شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ماجد زهير، نماينده فيفا كه براي بررسي طرح گل 3 به ايران سفر كرده، پيشنهاد اوليه براي تخصيص 400 هزار دلار براي ساخت چمن مصنوعي آكادمي فوتبال را مورد تائيد قرار داد.
طي ماه آينده ساخت چمن مصنوعي آكادمي فوتبال شكل اجرايي به خود خواهد گرفت.
تامين مالي از سوي فيفا مبني بر كمك ساليانه 100 هزار دلار نيز مورد تائيد قرار گرفت و نماينده فيفا اين حمايت مالي را پذيرفت.
براي دريافت كمك مالي مدارك و مستندات لازم به ماجد زهير ارائه شد.

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)