سلام به همه دوستاي گلم.
واقعاً انتظار نداشتم كه اينجام يه تولد داشته باشم، يعني ميتونم بگم اولين تولد مجازي منه.
ديشب اصلاً يادم نبود كه امروز تولدمه، اما خب مامانم با دوستام نقشه غافلگير كردن منو كشيده بودن، ديشب جاي تك تك شما خالي بود، تا همين يك ساعت پيش نذاشتن من نفس بكشم، الان در رفتم اومدم. واقعاً ممنون از همه از دوستان كه به ياد من بودن. واقعاً خوشحالم كرديد، جدي ميگم، تولد هاي ديشب و امروز خب بجاي خودشون خوب بودن، اما وقتي از يه جايي انتظار نداشته باشي، خيلي لذت بخش تره، مخصوصاً اونجا پي سي باشه. اولين تولد مجازيم مبارك!
ممنون از همه كه توي اين روزاي آخر سال، كه همه به يه نحو درگير هستن، وقت گذاشتن و به ياد من بودن.
نقل قول:
شادي جان Lp Girl تولدت مبارك
اميدوارم به اونچه كه ميخواهي در زندگيت برسي.
|
ممنون آريانا جان، واقعاً لطف كردي، تشكر، همچنين.
نقل قول:
شادی جان تولدت مبارک دوست جونم به همه آرزو های دوست داشتنیت برسی:*
|
Asterah جان ممنون دوست من، قربانت، همچنين شما عزيزم.
نقل قول:
سلام.
شادی خانم تولدتون رو تبریک میگم.
امیدوارم سال خوبی داشته باشید...
|
حامد جان ممنون، شما هم سال خوبي داشته باشي.
نقل قول:
شادی خانم تولدتون مبارک
چه روزایی هم به دنیا اومدین، تولدتون تولد بهار رو بشارت میده
امیدوارم تو سال جدید زندگیتون دلتون همیشه بهاری باشه و لبتون پر خنده و به آرزوهای قشنگتون بررسید
|
واي! چه بادكنك هاي خوشگلي...
مرسي اميد جان، ممنون كه به يادم بودي، منم برات آروزي بهترين هارو دارم دوست عزيزم.
نقل قول:
شادی جان تولدت مبارک
تولدت تو روز های اخر ساله و خیلی خیلی مبارک باشه
امیدوارم همیشه خوش و سلامت باشی و به هر چی که میخوای برسی
|
ممنون شروين جان، ممنون از تبريكت، تو هميشه لطف داشتي. همچنين عزيز.
نقل قول:
سلام شادی خانم تولدت مبارک باشه...
واقعا روز جالبی به دنیا اومدی...
دو تا تبریک یکی برای تولدت و یکی برای عید...
سال خوبی داشته باشی...
با آرزوی بهترینها برای شما...
|
مرسي مجتب جان، عيد شما هم مبارك باشه، منم سال خوبي رو براي شما آرزو ميكنم. همچنين عزيز.
سلام مينا جان، ممنون عزيزم، لطف داري. معلومه همه اسفندي ها گل هستن!
از كيك خوشجلت هم ممنون.
واي! اين بادا بادا رو ديدم گفتم شايد عروسيم رو تبريك گفتين. گفتم خبرا چه زود پخش ميشه!
ممنون واقعاً ممنون و متشكر. صد سالگي خيلي زياده!
Nur3 عزيزم، ممنون دوست گلم كه به يادم بودي.
نقل قول:
شادی جونم تولدت مبارک امیدوارم همیشه سربلند و سعادتمند باشی
|
ميسي عزيزم، ممنون از كارت قشنگت. و همچنين عزيزم.
نقل قول:
ما كيك مي خوايم يالا مي كيك مي خوايم يالاااااااا
شادي تولدت مبارككككككككك
120 ساله شي بسته كه؟؟؟
|
ا ا ا
اگر ميدونستم ديشب كنار ميذاشتم، خب اين مهمونامون يه كم شيكمو بودن، همه رو خوردن، به خودم هم نرسيد، اما قول ميدم يه دونه گنده اش رو واسه پي سي بخرم
نقل قول:
به به
ببین تولد کیه
[IMG]http://*****************/images/1269045476.jpg[/IMG]چقدر اسفندی اریم
شادی خانم هزار و هفت هشت تا مبارک باشه تولدت
خواهر خودمم اسفندیه
شادی خانم ببخشی کمی تاخییر داشتم سفر بودم .
|
ممنون كورش جان، تشكر كه به يادم بوديد، به خواهرت حتماً سلام منو برسون، بگو مينا گفت همه اسفندي ا گلن.
تولدشو از طرف من تبريك بگو.
نقل قول:
ان شاالله هزاران سال عمر با عزت داشته باشی پیش خانواده محترمت
و از زندگی لذت ببری
سالی یه بار هم ما ها باهم توی سایت دعوامون بشه بد نیست
من دعواهای بچه ها رو به عنوان کیک تولد قبول دارم شمام
کادوی ما رو قبول کنید :
|
ممنون، همچنين شما، ممنون از كيك خوشگلت، واقعاً يه لحظه دهنم آب افتاد، گفتم كاش اين اينجا بود! گرچه من اين دو شب رژيم پژيمو فراموش كردم، اينم روش.
نقل قول:
شادی جون تولدت مبارک
تولدت مصادف شده با تولد بهار
امیدوارم هر روز زندگیت بهار باشه
|
ميسي رزيتا جون، ممنون از تبريك گلم.
نقل قول:
منم تبریک میگم بهتون. ایشالا هزار ساله بشینو میزاشتین دو روز دیگه دنیا میومدین تا مثل من فروردینی می شدین.
|
ممنون يونس جان، تشكر از تبريكت. من يه سري از اخلاق هام به دليل نزديك بودن روز تولدم به فروردين، شبيه به متولدين فروردين شده، اما من هميشه فرورديني هارو دوست داشتم. دوست اين ماهي هم زياد داشتم، همه شون مثه شما گل بودن.
------
واي عجب پست طويلي شد، ممنون از دوستاي گلم، از تك تكتون، ميسي كه تو تولدت مجازيم اومدين، ببخشيد ديگه كيك زياد نبود، يه كيك دانه كولانه خريد يه كيك هم مينا جون، ديگه اگر كم رسيد شبخشيد، من پول نداشتم كيك بخرم
شاعر ميگه، كادو كادو اين بود كادو؟!
خلاصه ديگه خيلي لطف كردين، عزيزاي من، اميدارم شمام سال خوبي داشته باشين، همه در كنار خانواده شون خوب و خوش باشن، اميدوارم با شروع سال نو به همه آرزوهاتون برسين، مشكلات رفع بشه، شادي تو خونتون باشه. منم فردا صبح از تهران حركت ميكنيم، يه سفر كوتاه دارم، اگر تبريك ديگه اي بود، اگر نبودم، ببخشين، همه از طرف من وكيلن تشكر كنن
به محض اينكه از سفر برگردم بهتون سر ميزنم.
بعد از اينكه از سفر برگردم، يه مراسم كوچيك داريم، خجالت ميكشم بگم چيه...
خوشحال ميشدم اگر همه دوستاي گلم تو پي سي سيتي هم بودن. تابستون هم كه ديگه زنده نيستم، اما قول ميدم بتونم هميشه بهتون سر بزنم. من اينجا رو دوست دارم، به قول معروف خونه اميد ماست. خيلي ذوق كردم ، تولد خجگلي بود، خيلي خوشحالم كرديد، يه كم اخمو بودن، الان ديگه شادم. زيادي نوشتم، دستام كيكي شد. دوستتون دارم.