بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

در انتظار پر گل ترین هفته لیگ دهم

سایت گل- هفته چهارم لیگ برتر جمعه شب با 4 بازی آغاز شد، اما فقط 3 بازی به پایان رسید و بازی تیمهای تراکتورسازی و پاس ناتمام ماند. اما در 3 بازی انجام شده 17 گل به ثمر رسید که نوید یک هفته پرگل در لیگ دهم را می دهد. با توجه به 6 بازی باقی مانده از هفته چهارم، باید در انتظار هفته پرگلی باشیم که شاید پرگل ترین هفته لیگ دهم باشد. در لیگ فصل گذشته در پر گل ترین هفته 33 گل به ثمر رسید و برای شکسته شدن این حد نصاب نیاز به حداقل 17 گل دیگر در 6 بازی باقی مانده است. نکته جالب اینکه تیمهای مس، فولاد و راه آهن نیز در پرگل شدن پرگل ترین هفته لیگ گذشته نقش داشتند که در این هفته نیز بازیهای این تیمها پرگل شده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ادینهو اولین هت تریک لیگ دهم را ثبت کرد

سایت گل- لوسیانو ادینهو بازیکن برزیلی تیم مس کرمان با درخشش خود در هفته چهارم باعث اولین برد تیم مس در لیگ دهم شد. ادینهو در این بازی هر 5 گل تیم مس را به ثمر رساند و اولین هت تریک لیگ دهم را ثبت کرد. ادینهو در فصل گذشته نیز در بازی 5-2 مقابل ذوب آهن موفق به هت تریک شده بود و این دومین هت تریک این بازیکن در لیگ برتر بود که مقابل تیم شهرداری تبریز ثبت شد.

در بازی تیمهای راه آهن و صبا نیز محسن بیاتی نیا موفق به هت تریک شد. بدین ترتیب تعداد هت تریک های ثبت شده در تاریخ لیگ برتر به 35 رسید. فصل قبل در لیگ برتر فقط 4 هت تریک ثبت شده بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb 15 نمونه مخدوش از 150 نمونه مربوط به لیگ برتر/ناخن ها چگونه سر از نمونه های دوپینگ در می آورند؟

جنجال بر سر نمونه های مخدوش مربوط به لیگ برتر همچنان ادامه دارد.

«هیچ نمونه ای مخدوش نیست.» این پاسخ دکتر هاشمیان ، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال است در رابطه با ابهام نمونه های دوپینگ گرفته شده از بازیکنان لیگ برتر که گفته می شود در زمان ارسال به آزمایشگاه مشخص شده است ، اجسام خارجی در آنها وجود داشته و فاقد اعتبار اعلام شده اند.

هاشمیان تاکید دارد این اخبار شایعاتی بیش نیست و غیر از تنها یک نمونه ای که سال قبل بر سرش جنجال به پا شد ،هیچ مشکل دیگری وجود نداشته. جزئیات مربوط به خبر ابتدایی که در آن به دعوای فدراسیون فوتبال و کمیته ملی مبارزه با دوپینگ اشار دارد به خوبی گویای این واقعیت است که خبر نمی تواند تنها بر اساس تفکرات نویسنده خبر شکل گرفته باشد.

فدراسیون پزشکی ، ورزشی در هفته های گذشته باری دیگر شاهد تغییرات شده و سرپرستی جدید برای اداره این فدراسیون برگزیده شده است. فدراسیونی که سرپرست آن دبیرکل کمیته ملی مبارزه با دوپینگ هم محسوب می شود و همزمان با این اتفاق است که بحث نمونه های مشکوک دوپینگ ، همراه با خبر تلاش دوباره نادوی ایران برای بازپس گیری حق نمونه گیری از بازی های فوتبال قوت می گیرد. اتفاقی که فدراسیون فوتبال و کمیته پزشکی این فدراسیون همچنان برابرش مقاومت نشان می دهد.

نزدیک به سه سال قبل بود که فدراسیون فوتبال در تفاهم نامه ای با نادو ، توانست برای یکسال حق نمونه گیری را بر عهده داشته باشد و همزمان کفاشیان تعهد داد در پایان آن بازه زمانی این حق به نادو سپرده شود اما کمیته پزشکی فدراسیون زیر بار این اتفاق نرفت و تنها پذیرفت هر ساله گزارشی از نمونه گیری های انجام شده را برای نادو بفرستد. چون نادو باید هرساله تا قبل از مهرماه ، گزارش عملکرد سالیانه خود را باید برای کمیته بین المللی مبارزه با دوپینگ یعنی وادا بفرستد. بر همین اساس هم هست که آنها گزارش فصل 2009 - 2010 را از فدراسیون فوتبال گرفتند. گزارشی که به نظر می رسد خبر جنجالی نمونه های مشکوک از میان آن درز کرده است. اینکه غیر از نمونه متعلق به (ح- ک) بازیکن سرشناس تیم استیل آذین که فصل قبل جنجال بزرگی به راه انداخت ، 14 نمونه دیگر از 150 نمونه ارسال شده دیگر برای آزمایشگاه کلن حاوی اجسام خارجی بوده اند و از درجه اعتبار ساقط شده اند.

درحالی که دو افسر آموزش دیده مبارزه با دوپینگ در زمان نمونه گیری ها در محل انجام آزمایش حضور دارند ، این اتفاق که 15 نمونه حاوی اشیاء خارجی باشند را به ابهامی بزرگ بدل می کند. ابهامی که اساسا از سوی دکتر هاشمیان تکذیب می شود اما چون یکبار این اتفاق در لیگ فصل قبل رخ داد و بازیکن معروف به جای محرومیت دائمی ، تبرئه شد ، این احتمال که شایعه جزئیات دیگری هم دارد که هنوز از سوی فدراسیون فوتبال منتشر نشده را قوت می بخشد . هرچند فدراسیونی ها هم می توانند اساس این خبر را زیر سئوال ببرند و با این استدلال که بازی رسانه ای جدیدی از سوی نادو شکل گرفته تا آنها بتوانند بار دیگر مسئول گرفتن نمونه ها باشند ، همه چیز را تکذیب کنند.

منبع: خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb انتقاد کاپیتان استقلال به تو‌پ‌های لیگ

فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال از توپ‌های لیگ انتقاد می‌کند و اعتقاد دارد که توپ‌هایی که برای لیگ برتر انتخاب شده از کیفیت پایینی برخورد دارد و روی کیفیت‌ بازی‌ها هم تأثیر می‌گذارد

فرهاد مجیدی در این‌باره می‌گوید:«من نمی‌دانم چه کسی این توپ‌ها را انتخاب کرده، کیفیت توپ‌های لیگ افتضاح است و نه می‌شود با این توپ‌ها بغل پا زد و نه شوت و فکر می‌کنم بقیه بازیکنان لیگ هم از توپ‌هایی که انتخاب شده است راضی نیستند. نمی‌دانم که این توپ‌ها امتحانشان را در کجا پس داده‌اند برای بهترین بازی‌های فوتبال ایران از آنها انتخاب می‌شود حداقل این توپ‌ها را در لیگ‌های پایین‌تر امتحان می‌کردند و سپس به لیگ برتر می‌آوردند. توپ بازی روی کیفیت بازی‌ها تأثیر دارد و با این توپ بی‌کیفیت لیگ ما ضربه خواهد خورد.»

مارک توپ‌های لیگ آل‌اسپورت است همان مارکی که لباس‌های تیم استقلال را تهیه می‌کند. اما مجیدی نسبت به لباس‌های این فصل استقلال هم انتقاد دارد:«فصل گذشته کیفیت لباس‌ها خوب بود اما این فصل کیفیت لباس‌های آل‌اسپورت برای استقلال خیلی بد شده است و به غیراز من اکثر بازیکنان هم از لباس‌های استقلال انتقاد دارند. ما بارها این مسأله را به آقای پورحیدری عنوان کردیم و باید فکری به حال پیراهن استقلال شود. استقلال باشگاه بزرگی است و پیراهن این تیم ارزش دارد و کسی که مسئولیت ارائه لباس استقلال را برعهده می‌گیرد باید بهترین کیفیت را به باشگاه ارائه کند.»

قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool ميثاقيان: بازيكني كه يك ميليارد دريافت كند، بايد 5 گل به ثمر برساند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بازيكني كه قرارداد يك ميلياردي دارد، 5 گل كه كم است، بايد 10 گل به ثمر برساند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، اكبر ميثاقيان پس از شكست 5 بر 2 برابر مس اظهار داشت: از اين نتيجه بسيار ناراحتم. براي تيمي كه فعاليت مي‌كنم، با تعصب كار مي‌كنم و دوست دارم بازيكنانم نيز چنين حسي در ميدان داشته باشند.

وي با فوق ستاره خواندن ادينهو، خاطر نشان ساخت: بازيكني كه قرارداد يك ميلياردي دارد، 5 گل كه كم است، بايد 10 گل به ثمر رساند. ادينهو يك فوق ستاره بود و توانست 5 گل به ثمر برساند. اگر او در اين بازي حضور نداشت، مطمئن باشيد مي‌توانستيم پيروز ميدان باشيم.
وي افزود: با اينكه بازي را واگذار كرديم؛ اما به تمام بازيكنانم تبريك مي‌گويم. به تيم مس نيز تبريك مي‌گويم. به تجربه بازيكنان مس باختيم و اگر گل اول و دوم را در دقايق ابتدايي دريافت نمي‌كرديم، مطمئن باشيد مي‌توانستيم پيروز ميدان شويم.

سرمربي شهرداري خاطر نشان ساخت: نبايد فراموش كنيم كه بازيكنان شهرداري بي تجربه و جوان هستند و به تازگي به ليگ برتر راه يافته‌ايم. هنوز شخصيت ليگ برتري پيدا نكرده‌ايم.

وي عنوان كرد: مقصر اين شكست من بودم. شايد بايد به بازيكنانم متذكر مي‌شدم كه ادينهو مي‌تواند ضربات ايستگاهي و ضربات سختي را به گل تبديل كند. بازيكنانم هيچ تقصيري در اين شكست نداشتند و هر چند شكست سنگيني را متحمل شديم؛ اما برابر تيم پرمهره مس مغلوب شديم.

ميثاقيان تصريح كرد: بازيكنانم 10 درصد بازي برابر تراكتوسازي را نيز به نمايش نگذاشتند؛ هر چند تراكتورسازي بازيكني مانند ادينهو ندارد. به كار خود اعتماد دارم. مطمئنم شهرداري هفته به هفته بهتر خواهد شد و در بازي‌هاي آينده نمايش بهتري از بازيكنانم مشاهده خواهيد كرد.

منبع: فارس

قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool مرفاوي: انتقادات از مس غيرمنطقي و ناعادلانه بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس گفت: انتقاداتي كه در 3 هفته گذشته از مس صورت گرفت، غيرمنطقي و ناعادلانه بود.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، صمد مرفاوي پس از پيروزي 5 بر 2 برابر شهرداري اظهار داشت: اين پيروزي را به تمام تماشاگران كرماني تبريك مي‌گويم. از كساني كه به ورزشگاه آمدند و تا دقايق پاياني تيم را تشويق كردند، سپاسگزارم.

وي ادامه داد: پس از 3 بازي كه نتوانستيم امتياز كسب كنيم، با انگيزه بالايي وارد ميدان شديم و با برنامه‌ريزي توانستيم به پيروزي شيريني دست يابيم. با به ثمر رساندن 2 گل در دقايق ابتدايي، بازي را در اختيار گرفتيم و طبيعي است كه حريف بازي هجومي را به نمايش بگذارد؛ اما ما با برنامه‌ريزي توانستيم گل‌هاي بيشتري را به ثمر رسانيم.

سرمربي مس در مورد روند اين تيم خاطر نشان ساخت: طبيعي است وقتي تيمي 80 درصد بازيكنانش تغيير مي‌كند، در بازي‌هاي ابتدايي ناهماهنگ باشد؛ اما بازي به بازي بهتر مي‌شويم و اميدوارم همين روند ادامه داشته باشد.

وي درباره صحبت‌هاي ميثاقيان مبني بر اينكه وجود ادينهو را باعث پيروزي تيم مس دانست، عنوان كرد: زماني كه تيمي گلي را به ثمر مي‌رساند، تلاش تمام بازيكنان است. ما توانستيم با برنامه‌ريزي به پيروزي دست يابيم.

بازيكنان مس به خوبي از عمق دفاع شهرداري عبور كردند و ادينهو توانست ضربات آخر را به گل تبديل كند.
مرفاوي افزود: قبول دارم كه ادينهو ستاره خوبي است؛ اما دليلي نمي‌شود زحمات ساير بازيكنان را زير سوال برد و تلاش آنها را ناديده گرفت. با تلاش تمامي بازيكنان و كارهاي تاكتيكي توانستيم 5 گل به ثمر برسانيم.
وي در مورد صحبت ميثاقيان مبني بر اينكه قرارداد ادينهو را يك ميليارد دانست، تأكيد كرد: من دخالتي در امور مالي باشگاه ندارم و نمي‌كنم. دوست ندارم به اين مسائل بپردازم. به باشگاه فهرست بازيكنان را دادم و مسئولان نيز آنها را جذب كردند.

مرفاوي درباره انتقادهاي صورت گرفته در 3 هفته گذشته، گفت: با 3 هفته شكست نمي‌توان عملكرد تيم را مد نظر گرفت و تصميم‌گيري كرد. تمام انتقاداتي كه در اين هفته‌ها از مس صورت گرفت، غيرمنطقي و ناعادلانه بود.

سرمربي تيم مس راجع به ديدار هفته آينده برابر استيل‌آذين گفت: برابر استيل برنامه خاصي داريم و تمرينات خود را از روز يكشنبه آغاز خواهيم كرد. درست است كه استيل‌آذين تيم پرمهره‌اي است؛ اما مطمئن باشيد اين تيم را در تهران شكست خواهيم داد.

منبع: فارس

قدیمی 08-14-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اخراج بازیکن برزیلی و مربی فولاد خوزستان

آندره زینهو بعد از برخورد با حسین آشنا دروازه بان نفت تهران اخراج شد تا نیمکت نشینان فولاد به سمت قاسم واحدی داور مسابقه هجوم ببرند

سایت گل- دیدار نفت تهران و فولاد خوزستان که از هیچ یک از شبکه های تلویزیونی پخش نمی شد، بازی کم حادثه ای نبود!

به گزارش سایت گل، آندره زینهو هافبک برزیلی فولاد خوزستان که برای صدور کارت آی تی سی توسط باشگاه قبلی اش حرف و حدیث های زیادی پیش آمد و فولادی ها مقامات فوتبال کشور صربستان را به درخواست رشوه متهم کرده بودند، در دقیقه بیستم کارت قرمز گرفت!

آندره زینهو بعد از برخورد با حسین آشنا دروازه بان نفت تهران اخراج شد تا نیمکت نشینان فولاد به سمت قاسم واحدی داور مسابقه هجوم ببرند. واحدی در جریان این اعتراضات شدید، کورش بختیاری زاده کمک مربی فولاد خوزستان را به دلیل اهانت از میدان اخراج کرد و این مربی را به روی سکوها فرستاد.

این اخراج ها البته به نفت تهران کمکی نکرد و فولاد در 15 دقیقه پایانی به 3 گل رسید تا حسین فرکی متوجه شود کار بسیار سختی در ادامه رقابت ها دارد.

قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool بازديد دكتر صدر از آزمايشگاه كلن؛

دكتر صدر به نقل از يكي از مسئولان آزمايشگاه كلن اعلام كرد:بسياري از كيت هاي آزمايشي ايران قابل بررسي نيست/ با ريختن برخي از مواد شوينده ، نمونه ها به بيراهه مي رود
دكتر صدر طي بازديد از آزمايشگاه دوپينگ كلن به شرح روش هاي جديد آزمايش دوپينگ و تشخيص تعداد دفعات دوپينگ ورزشكاران پرداخت.

دكتر صدر كارشناس فوتبال در خصوص وضعيت آزمايش هاي دوپينگ آزمايشگاه كلن آلمان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: طي بازديدي كه از آزمايشگاه دوپينگ كلن آلمان در سفر ده روزه ام به اين كشور داشته ام، متوجه موارد جالب توجهي شدم كه در كشورمان كمتر به اين نكته ها توجه مي شود.

وي با اشاره به اين مطلب ادامه داد: از مسئولين آزمايشگاه كلن در مورد كيت هاي آزمايشي ايران پرس و جو كردم و متوجه شدم كه اكثر كيت هاي آزمايشي ايران سالم نبوده و مشكل دارند.

صدر تصريح كرد: در آلمان در رابطه با صحت و سلامت كيت ها متوجه نكته اي شدم كه در ايران به آنها توجهي نمي شود. مواد شوينده مي توانند با نمونه هاي آزمايش تركيب شوند و نتيجه را به بيراهه ببرند، حتي جا به جايي هم در نتيجه مي تواند تاثير داشته باشد. تمام اين مسائل هشداري به ورزش كشورمان است تا صحت و سلامت نمونه ها در كشور مورد اطمينان و تاييد باشد و بتوانيم ورزش كشورمان را به سمت سالم سازي ببريم.

دكتر صدر با اشاره به روش هاي جديد كسب نتيجه دوپينگ تصريح كرد: طي روشهاي جديد از رشد موي ورزشكاران هم مي توان به دوپينگ آنها پي برد و حتي مدت زمان دوپينگ در طي دوره زماني مشخص، مثلا در يك ماه اخير، را متوجه شد. با اين روش حتي به دفعات دوپينگ هم مي توان پي برد.

وي افزود: به همين دليل تعدادي از ورزشكاران هميشه موهاي خود را كوتاه نگه مي دارند، البته اين مسئله به اين معنا نيست كه تمام ورزشكاراني كه موهاي كوتاه دارند دوپينگ كرده اند.

دكتر صدر با اشاره به اين مطلب گفت: ورزشكاران بايد در تغذيه و مصرف دارو دقت بالايي داشته باشند و بسياري از داروها را بدون تجويز پزشك مصرف نكنند، همچنين بايد روي جزئيات قرص ها و محلول هاي ساخته شده توجه ويژه اي داشته باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

قدیمی 08-15-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool توهین هوادران استقلال پس از بی اعتنایی کاظمی و اکبرپور!

اکبر پور و کاظمی جواب تشویق های هواداران استقلال را ندادند!

پیش بینی های سیاوش اکبر پور و حسین کاظمی درست بود و آنها در زمان اعلام اسامی بازیکنان استیل آذین از سوی هواداران استقلال تشویق شدند اما وقتی این دو بازیکن در بدو ورود به زمین تنها به سمت نیمکت آبی پوشان رفتند و اعتنایی به تشویق های هواداران استقلال نکردند با واکنش آنها در طول بازی روبرو شدند.

اکبر پور و کاظمی در فصل نقل و انتقالات و در حالی که هواداران این تیم انتظار دیگری از این دو بازیکن داشتند استقلال را ترک کردند تا در ذهن هواداران این تیم خاطره تلخی را به جا بگذارند.

هرچند که فوتبال این روزها در ایران به شرایط حرفه ای نزدیک شده است اما جدایی بازیکنان مشهور و کلیدی از تیم برای هواداران قابل هضم نیست.

قدیمی 08-15-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb مظلومی: استیل فیرپلی نکرد و گرنه می بردیم! / ما قربانی شویم شاید تیم ملی قهرمان شود

پرویز مظلومی ادعا کرد تیمش قربانی رعایت نکردن فیرپلی توسط استیلی ها شده است.

سرمربی استقلال پس از تساوی برابر استیل در آزادی گفت:« گل دوم استیل در شرایطی به ثمر رسید که آنها باید فیرپلی را رعایت می کردند.» این جمله گاردی رو به جلو از سوی سرمربی استقلال بود درباره رعایت نکردن بازی جوانمردانه توسط بازیکنان تیمش در صحنه گل اول استقلال. او همچنی به رغم تمام مهاجمانی که این فصل خریده است ادعا کرد استقلال فقط یک مهاجم کامل دارد و آن هم فرهاد مجیدی است. مظلومی بخش عمده ای از حرف هایش را به تیم ملی اختصاص داد و گفت:« به آشوبی می گویم تمرین کن می گوید خسته هستم و دور زمین می دود. ایمان مبعلی هم که خسته بود. حنیف بقدری افت داشت که روی گل هایی که خوردیم مقصر بود. حالا اگر حرف بزنم جریمه می شوند و می گویند سکوت کن. باشد ما قربانی می شویم تا شاید تیم ملی قهرمان آسیا شود.»

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)