سلام بچه ها
ئه ستیره خانم تو که گفتی کرد نیستی فقط یه دوست کرد داری که ما از اون موقع تا حالا داریم دعا میکنیم همه مون که عروسی دعوتمون کنی
چون ئه ستیره رو فقط کردها به عنوان اسم انتخاب میکنند
انگلیسیش رو درست ننوشتی یا من سوادم قد نمیده
Asterah (به صورت فونتیک ننوشتم بر اساس نوشتار رایج در اس ام اس ها نوشتم )
بچه ها میدونین ستاره استاره استار بر میگرده به چی ؟ شنیدین توی کردی وقتی یه بچکه شیطانی مثل من هی خل مخوره و میاد و میره و شلوغ پلوغ میکنه و اتیش میسوزونه و ... مادر بهش میگه بسه دیه ستار بگره یعنی اروم بگیر بشین سر جات
ستار بگره یعنی استاپ کن
ستار یعنی بی حرکت و ساکن و ثابت ستاره هم همینه دیگه برخلاف سیاره ساکن و ثابته ...
جدی گفتی ئه ستیره ؟ این گربه هانا کامکاره ؟ چه خوشگله
پس با کلی ادم خوب و دوستداشتنی کرد میگردی اره حق داشتی که به کرد نبودن حسودیت شد
میدونی اونا چقدر پرشه ی فرهنگ و موسیقیشون میاد ؟
اگه دسترسی داشتی سلام ما رو برسون .....
----------------------------------------------------------
خدا ا دست اناهیتا ای نامی رو خیلی قشنگ امدی به علی نامی گردیه سمان برفگه شه میاره همدان موارانه سرماگه شه میاره برای ما
امروز خب مدارس که تعطیلن ...
نامی از مشی خان جان امد رحمتی بفرستیم به روح مرحوم سیفی زاده و فاتحه ای براش بخوانیم و برای خوبان دیگه ای مثل میرزامراد (حسن رحمانی ) و خانم شیرزادی ارزوی صحت و سلامت بکنیم و امیدوار باشیم بازم سیاستهای تلویزون عوض بشه و چهره بشاش این عزیزان رو توی تلویزیون به مناسبتهای مختلف ببینیم
یادش به خیر...
آقای رئیس خیلی خوش هاتی
خیلی خوش هاتی آقای نشاطی
گل ونوشه ی باخانمی
شو چرای دیواخانمی
آقای رئیس نویر ها پاته وه
درمان درد باوگم ها ولاده وه
....
-------------------------
گفتین آکککککککک و گفتین یاد مشی خان جان افتادین ...
من یاد مجموعه پشی کشی افتادم ...
.یه زمانی تکیه کلام رایج ما بچه پر رو ها در سطح شهر شده بود آآآآککککک
-------------------------------------------------
خبر خوش
اینکه به زودی به تالار به افتحار این همه کرماشانی عزیز در سایت ایجاد خواهم کرد تا به طور تخصصی تر در مورد کرماشان مطلب اضافه کنیم ...
----------------------------------------
سلام بر قروه و بیجار
خوش امدی رفیق ..........