مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود |
04-16-2012
|
|
مدیر تالار کرمانشاه
|
|
سپاسها: : 6,194
3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
الان این تایپیک رو دیدم یادم افتاد قبلا چندین بار میخواستم بیام بگم چی شد سر از اینجا درآوردم منتهی اصلا اصلا یادم نمی اومد الانم یادم نمیاد...
ولی بیشتر از اینکه مهم باشه چرا اومدم مهم اینه که چرا موندم
منم چند دلیل داشتم و دارم برا ادامه فعالیت
اولیش این بود که همانطور که صبا و ترنم گفتن منم چون پاتوق بچه های کرمانشاه اینجا فعال بود و اون اوایل حضورم در اینجا اوایل زندگی تو غربت بود پاتوق کرمانشاهی ها برام خیلی دلگرم کننده بود و صد البته الانم هست
یه دلیل دیگه هم اینکه بچه های اینجا واقعا برخوردشون خیلی خوبه
من چند تا سوال که ازشون پرسیدم همه شون با صبر و حوصله جوابمو دادن درحالیکه ممکن بود از دوستای صمیمیم میپرسیدم اینقد خوب جوابمو نمیدادن
یه دلیل دیگه اینکه اینجا دوستای خیلی خیلی خیلی خوبی پیدا کردم که یک از یک خانوم تر هستن
بعد آخریشم اینه که مثل یه سری از سایت ها که یه مطلبی رو سرچ میکنی و میخوای دانلود کنی آدمو سرکار نمیذاره یعنی مطمئنی که حتما اون چیزی که میخوای هست
خب دیگه تموم شد
|
17 کاربر زیر از آناهیتا الهه آبها سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
Afsaneh_roj, MAHDI, mary.f, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, shokofe, مهبا, مهدی, مهرگان, امیر عباس انصاری, اهورا, ترنم, دانه کولانه, رزیتا, علی. |
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
04-16-2012
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 6,774
4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دلیل
من داشتم دنبال یه اسم کوردی برای داداشم می گشتم که سر از این جا در آوردم ...
بعدش عین این غار نشین های باستان چشمم افتاد به مطالبی که به لهجه و زبان شیرین کوردی افتاد داشتم ذوق مرگ می شدم ..
خلاصه خیلی خوشم اومد و فکر کردم خیلی خوبه عضو بشم و کلمه ها و گویش زیبای کوردی رو که خیلی ساله به دست فراموشی سپرده شده بود برام زنده و جان گرفتند .. .
.و هم چنین صمیمیت و صفای دوستان منو بر آن داشت که بمونم
عرض ارادت خدمت تمامی دوستان عزیز
|
18 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
MAHDI, mary.f, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, shokofe, مهبا, مهدی, مهرگان, yad, آناهیتا الهه آبها, امیر عباس انصاری, اهورا, ترنم, دانه کولانه, رزیتا, علی. |
04-16-2012
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 577
868 سپاس در 544 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استفاده ازمعلومات وتجارب دیگران وبالا بردن آموزه های عمومی وادبیاتی خودم
یافتن دوستان خوب و ازاین دست .........
|
14 کاربر زیر از yad سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
MAHDI, mary.f, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, مهبا, مهدی, مهرگان, امیر عباس انصاری, اهورا, ترنم, دانه کولانه, علی. |
04-16-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
سپاسها: : 1,827
1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
من اولین بار به دنبال یک سرچ سر از این جا در اوردم و راستش اوایل ذوق داشتم که زودتر کابر فعال شم و واسه همون خیلی پست میدادم اما خوب متاسفانه همیهشه پستام اشکال داشت و یه مدتی کمی دلسرد شدم.بعدش بصورت مهمان میومدم اما دیدم عادت کردم به اینجا و شیفته اخلاق کاربرای فهیم اینجا مخصوصا اقای ادمین ,اقای انصاری و خانم معاون و دوستان عزیز دیگه شدم
مورد دیگه اینکه تو این سایت واقعا اختصاصی به هر مطلبی اشاره میشه و این که هر بخشی مدیری داره که واقعا اطلاعاتش با همون بخش مچ هستش خیلی عالیه و ادم رو سر ذوق میاره مثلا اقای مهدی خانم نجمه و مهرگان عزیز ........همه دوستان واقعا اطلاعاتشون خوبه
اینم انگیزه من که الان خودمو جزوی از خانواده پی سی سیتی میدونم اگه قابل بدونند
|
MAHDI, mary.f, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, shokofe, مهبا, مهدی, مهرگان, یلدا جوون, امیر عباس انصاری, اهورا, ترنم, دانه کولانه, علی. |
04-16-2012
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام
همه نوشته ها رو خوندم
خوب فکر کنم گفتم چی شد اومدم پی سی ولی بازم میگم
فکر کنم حدود 2سال پیش بود من سریال ویکتوریا رو خیلی دوست داشتم سرچ کردم تو گوگل و اولین گزینه منو آورد پی سی
با ابن که تو شرکت کامپیوتری کار میکردم اهل نت نبودم نمیدونستم فروم چیه(بهم نخندین) نمیدونستم آواتور یعنی چی ادمین به کی یا چی میگن
بلد نبودم ثبت نام کنم یعنی هر کار میکردم نمیتونستم ثبت نام کنم ی قسمتی بود تماس با مدیر سایت فکر کنم که نامه دادم که منو ثبت نام کنین
کوروش هم اسم فامیل منو گذاشت نام کاربریم(vahdanialviri)وحدانی الویری
هر دفعه وارد سایت میشدم 10 تا نامه داشتم که نام کار بریت یعنی چی؟منم جواب نمیدادم
خلاصه تا شد بازیهای جام جهانی منم که عشق فوتبال ی تاپیک برای پیش بینی بود خیلی هم داغ بود من فعالیت واقعیمو از اون وقت شروع کردم
نمیدونستم خیلی ازمطالب که میزارن کپی پیسته کلی کتاب خریدم از اونا مطلب مینوشتم مثل پند های قند پهلو که خودم تایپ میکردم (ی سری به اون تاپیک بزنم و باز بیارمش بالا)(الان یادم اومد چه کارا میکردم-هی)بهم نخندین من تو نت بودن و از پی سی یاد گرفتم-بازم هی
دیگه براتون بگم که
تا این که مستقیما" مدیر شدم بدون این که فعال بشم بعد ی چیزایی شد کاربر فعال شدم مثلا" بهم بر خورد خواستم نیام ولی دیدم که نمیشه که نمیشه
پی سی و بچه های خوبش ادمینش آدم و پاگیر میکنن شاید اومدن با خودم بود ولی رفتن با خودم نیست
هیچ فرومی غیر اینجا عضو نیستم رفتم ی روزه عضو شدم دیگه پام نرفت
خلاصه آش کشک خاله شدم
ویرایش توسط shokofe : 04-16-2012 در ساعت 03:43 PM
|
15 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
MAHDI, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, مهبا, مهدی, مهرگان, آناهیتا الهه آبها, امیر عباس انصاری, اهورا, ترنم, دانه کولانه, رزیتا, علی. |
04-16-2012
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 5,940
1,937 سپاس در 757 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام ، گلهای زیبای بهشتی
من تعریف این سایت عالی و همچنین شما عزیزان رو از اقا مهدی شنیدم و اینکه اینجا
همه واقعا خوب و مهربونند ، بنابر این تصمیم گرفتم بیام و توی جمعتون باشم
|
16 کاربر زیر از اهورا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
MAHDI, mary.f, mohammad.90, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, shokofe, مهبا, مهدی, مهرگان, آناهیتا الهه آبها, امیر عباس انصاری, ترنم, دانه کولانه, رزیتا, علی. |
04-16-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اولن : سلام
دومن :من بوسیله دوستان گلم پی سی امدم .
سومن : وقتی امدم دیدم مدیرای خیلی گل وخوبی داره .
چهارمن:همه شرایط پی سی به خصوصیات اخلاقیم میخورد.
|
13 کاربر زیر از mohammad.90 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
MAHDI, mary.f, ROJINAjoON, Saba_Baran90, sharareh1, مهبا, مهدی, آناهیتا الهه آبها, امیر عباس انصاری, ترنم, دانه کولانه, رزیتا, علی. |
04-17-2012
|
|
مدیر بخش زمین شناسی
|
|
سپاسها: : 3,194
2,013 سپاس در 491 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یه مدت دلم میخواست با یکی مشاعره کنم! دیدم از اطرافیانم کسی حال و حوصله اینکار رو نداره... سرچ کردم رسیدم به این سایت و خیلی خیلی خیلی از این جا خوشم اومد
از مطالبش، مدیران و ناظران، ادمین، کاربرای عادی و فعال و درکل از همه چیز این سایت خوشم اومد... برخورد کوروش و بقیه دوستان مثل مینای گلم، آقای انصاری عزیز، کیانای نازنین و ... با من تازه وارد خیلی خیلی خوب بود و من جذبشون شدم
یادش بخیر یه مدتی مجبور بودم تا ساعت 6 سرکار بمونم... عشقم این بود که بعد از ظهرها که سرم خلوت تر میشه زودی بیام اینجا...
بعدها که ساعت کاریم کمتر و حجم کارم بیشتر شد، بازم نتونسم از اینجا دل بکنم حتی اگه فعالیتی هم ندارم ولی دوست دارم حتما باشم
|
10 کاربر زیر از mary.f سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
04-17-2012
|
|
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 8
45 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سرگرم شدن- پیدا کردن دوستانی خوب - مبادله اطلاعات
|
8 کاربر زیر از کنستانتین سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
04-17-2012
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 905
904 سپاس در 533 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام دوستای خوبم
این سایتو اول از همه شکوفه جون به من معرفی کرد.
وقتی واردش شدم به عنوان مهمان دیدم چه فضای گرمو دوستانه ای داره.
بعدش عضو شدمو الآنم در خدمت شما هستم.
شکوفه جونم این انگیزه رو در من ایجاد کرد و باعث شد که تو پیسی فعالیت کنم.
|
9 کاربر زیر از ROJINAjoON سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|