بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-15-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool مايلي کهن: به يکي از هشت تيم برتر آسيا باختيم

سرمربي تيم فوتبال سايپاي کرج گفت: در ديدار امشب با ذوب آهن اصفهان ، به يکي از هشت تيم برتر آسيا در رده باشگاهي باختيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، "محمد مايلي کهن" پس از شکست دو بر صفر تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان ، در کنفرانس بعد از بازي افزود: به تيم نايب قهرمان ليگ سال گذشته و تنها نماينده کشورمان در جمع هشت تيم برتر آسيا باختيم.

وي اظهار داشت: با وجود باخت باز هم به تيم سايپا اميدوارم و در آينده خواهيد ديد که تيم ما روز به روز بهتر خواهد شد.
مايلي کهن ادامه داد: به مانند دو ديدار قبل ، روي اشتباههاي کودکانه بازيکنان خودمان گل خورديم و در نيمه دوم هر چه تلاش کرديم موفق به گلزني نشديم.

تيم فوتبال سايپاي کرج در هفته چهارم رقابتهاي ليگ برتر دهم ، شامگاه شنبه در کرج با نتيجه دو بر صفر مغلوب تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان شد.

منبع: ایرنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-15-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool کمالوند: برد و باخت، امري طبيعي در فوتبال است

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: برد و باخت امري طبيعي در فوتبال بوده و هيچ تيمي هميشه برنده نيست.

به گزارش ايرنا، "فراز کمالوند" پس از قبول شکست يک بر صفر تيمش مقابل پاس همدان و قبول مسئوليت اين شکست، در جمع خبرنگاران افزود: اتفاقات عجيبي که در اين بازي روي داد و همچنين محروميت هواداران تيم، همگي دست به دست هم دادند تا نتيجه اين بازي را واگذار کنيم.

وي اضافه کرد: نبود تماشاگران در اين بازي، از لحاظ روحي بر روي بازيکنان تاثير منفي گذاشت و بازيکنان آنطورکه بايد، نتوانستند بازي کنند.
کمالوند با بيان اينکه بازيکنان تيم بازي خوبي به نمايش نگذاشتند، اظهار داشت: در بازي هاي بعدي اين شکست را جبران خواهيم کرد.

کمالوند همانند فصل گذشته که اولين حضورش به تراکتورسازي در ليگ برتر را تجربه کرد، از نبود يار کافي در ترکيب تيم اظهار گلايه کرد و افزود: در فصل نقل و انتقالات و با توجه به تغيير مديريت در باشگاه، نتوانستيم بازيکنان مورد نظر خود را جذب کنيم و بايد با بازيکنان موجود در به منظور تحقق هدفمان تلاش کنيم.

وي با انتقاد از تصميم کميته انضباطي در خصوص ادامه بازي نيمه تمام دو تيم از دقيقه 32 به بعد، گفت: چرا کميته انضباطي در فصل گذشته و در بازي مقاومت سپاسي و سپاهان که به دليل بارش برف نميه تمام مانده بود راي به تکرار بازي داد اما در مورد تراکتورسازي و پاس، برخلاف آن عمل کرد.

وي در پايان از شکل گيري کامل تيم فوتبال تراکتورسازي در هفته هاي اتي خبر داد و افزود: تراکتورسازي کم کم به سوي کامل شدن گام برمي دارد و هواداران مطمئن باشند اين تيم يکي از سهميه هاي آسيايي ليگ دهم خواهد بود.

ديدار تيم هاي تراکتورسازي و پاس همدان از هفته چهارم ليگ برتر، با نتيجه يک بر صفر به سود پاس خاتمه يافت.

منبع: ایرنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-15-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کريمي: داوران در هيچ کجاي دنيا مانند ايران قضاوت نمي کنند

تهران - بازيکن تيم فوتبال استيل آذين تهران اعلام کرد که داوران در هيچ کجاي دنيا مانند ايران قضاوت نمي کنند.

علي کريمي پس از ديدار استيل اذين و استقلال به خبرنگاران گفت: از نحوه قضاوت بازي گلايه دارم و معتقدم داوران در هيچ کجاي دنيا مانند ايران قضاوت نمي کنند.

وي ادامه داد: دروازه بان ما مصدوم روي زمين افتاده بود اما داور بازي به اشتباه تصميم به ادامه بازي گرفت که اين کار او تعجب آور است.

بازيکن تيم فوتبال استيل تهران گفت: سه امتياز اين بازي حق تيم ما بود و مطمئن باشيد اگر بهتر از موقعيت هاي خود استفاده مي کرديم اين بازي را مي برديم.

وي تصريح کرد: داوري در بدست آوردن نتيجه مساوي در اين ديدار نقش بسيار تاثير گذاري داشت.

تيم هاي فوتبال استيل آذين و استقلال تهران شنبه شب در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر فوتبال ايران به نتيجه دو بر دو دست يافتند.

منبع:ايرنا

قدیمی 08-15-2010
shokofe آواتار ها

ليگ برتر فوتبال؛ مظلومي:بايد سه امتياز بازي را به دست مي آورديم

تهران - سرمربي تيم استقلال تهران گفت: با يک بازي بسيار خوب و به دست آوردن موقعيت هاي متعدد گلزني کاملا شايسته پيروزي مقابل استيل آذين بوديم.

"پرويز مظلومي" شنبه شب در کنفرانس خبري پس از بازي استقلال و استيل آذين اظهار داشت: در اين ديدار يک بازي خوب و سرعتي به نمايش گذاشتيم و بازيکنان ما با وجود دريافت گل زودهنگام تمرکز خود را از دست ندادند و موقعيت هاي متعددي روي دروازه حريف ايجاد کردند.

وي با اشاره به اينکه تيم خود را براي کسب 3 امتياز روانه اين ديدار کرده بود، گفت: از نتيجه به دست آمده راضي نيستم اما از نحوه بازي بازيکنانم که با دوندگي و هماهنگي خود نتيجه را به تساوي کشاندند کاملا رضايت دارم.

وي در مورد وضعيت آمادگي بازيکنان تيمش اظهار داشت: با انجام 4 بازي در ليگ برتر و خارج شدن بدن بازيکنان از زير فشار بدنسازي ابتداي فصل به تدريج بدن بازيکنان آماده تر مي شود.

سرمربي تيم فوتبال اسقلال تهران درباره عدم استفاده از فرزاد آشوبي در اين ديدار گفت: وي به دليل خستگي زياد پس از بازگشت از ارمنستان، در تمرينات تاکتيکي پيش از اين بازي شرکت نکرد و به اين دليل در اين ديدار غايب بود.

وي تاکيد کرد: ما حاضريم تيم استقلال از حضور بازيکنانش در تيم ملي لطمه بخورد اما تيم ملي کشورمان قهرمان جام ملتهاي آسيا شود.
قدیمی 08-15-2010
shokofe آواتار ها

حميد استيلي: مي دانستيم سپاهان بر روي ضربات ايستگاهي خطرناک است

اصفهان- سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر در خصوص شکست تيمش برابر سپاهان گفت: به خوبي مي دانستيم که سپاهان بر روي ضربات ايستگاهي تيم خطرناکي است اما متاسفانه از همين نقطه گل دريافت کرديم.

به گزارش شنبه شب ايرنا، "حميداستيلي" در نشست خبري پس از ديدار تيم هاي سپاهان و شاهين خاطرنشان کرد: بازي خوب و محکمي را از هر دو تيم شاهد بوديم اما تيم من نتواست برنامه هاي خود را به طور کامل در زمين پياده کند.

وي افزود: هدف ما استفاده از ضد حملات بود اما توان فيزيکي بالاي سپاهاني ها اجازه رسيدن به اين برنامه را در هر دو نيمه به ما نداد.

استيلي اذعان کرد: نبايد اين مساله را فراموش کنيم که اين بازي در اصفهان برگزار شد و شرايط آب و هوايي و ارتفاع اين شهر با بوشهر بسيار متفاوت است.

وي تلاش بازيکنان خود را در اين بازي ستود و اظهار داشت: هر چند نتيجه خوبي نگرفتيم اما از تلاش تمامي بازيکنان شاهين راضي هستم.

استيلي در خصوص مدعيان فصل جاري ليگ برتر گفت: سپاهان، پرسپوليس و استقلال از تيم هاي مطرح هستند که سپاهان از ثبات مديريت و بازيکن برخوردار است و نتيجه مي گيرد اما تيم هاي مطرح تهراني مدام در حال تغيير نفرات خود هستند.

قدیمی 08-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

در حاشیه بازی استقلال - استیل آذین

شبی که عادل فردوسی‌پور همه را سوژه کرد!

عادل فردوسی‌پور همیشه در بازی‌های لیگ برتر برای آن که مخاطب را با خود همراه کند در مواقع حساس با کنایه‌هایی تند بازیکنان، مربیان و حتی داوران مسابقات فوتبال ایران را مورد خطاب قرار می‌دهد، فردوسی‌پور که شب گذشته بازی استیل آذین و استقلال را از ورزشگاه آزادی گزارش می‌کرد شب پر سوژه‌ای را سپری کرد چرا که مجبور بود هر چند لحظه یک بار یکی را مورد خطاب قرار دهد.

به گزارش شبکه ایران، کنایه‌های عادل فردوسی‌پور در بازی شب گذشته استقلال - استیل آذین می‌تواند تبعات خاصی برای این گزارشگر ورزشی داشته باشد چرا که پیش از این هر کسی مورد خطاب فردوسی پور قرار می‌گرفت بعد از بازی علیه این گزارشگر موضع‌گیری می‌کنند.حالا باید منتظر ماند تا ببینیم افرادی که سوژه عادل شدند آیا علیه او مصاحبه خواهند کرد یا خیر!

گیر دادن به طالب لو
بعد از به ثمر رسیدن گل اول استیل آذین بود که هواداران استقلال، محمد محمدی را تشویق کردند. در این لحظه دوربین بلافاصله روی چهره وحید طالب لو زوم کرد. طالب لو که تقریبا چهره گرفته ای داشت به نظر می رسید از تشویق محمدی خوشحال نبود.در این لحظه عادل با ظرافت خاصی اشاره‌ای به چهره درهم طالب لو کرد و گفت" نگاه معنادار وحید طالب لو به تشویق‌های محمدی هم جالب است."

پیچ شدن صادقی به نیمکت
در یک صحنه وقتی دوربین امیر حسین صادقی را میخ کوب روی نیمکت نشان داد، فردوسی پور به نیمکت نشینی این مدافع اشاره کرد که به نیمکت پیچ شده است.

طعنه به فتح الله زاده
حضور حجازی در ورزشگاه آزادی باعث شد تا سوژه ای دیگر برای عادل پیدا شود. وی در خصوص بازگشت حجازی به استقلال و حضور او در استادیوم آزادی با طعنه گفت" بعد از این همه جنگ لفظی حجازی و فتح الله زاده و انتقادات شدید اسطوره استقلال از مدیریت باشگاه بالاخره تصمیم گرفته شد تا حجازی به این تیم برگردد. تصمیمی که فقط در مدیریت فتح الله زاده اتفاق می افتد."

فیلیپ در واسکودوگامای واقعی
در سال های اخیر این قدر بازیکنان خارجی مخصوصا برزیلی ها با سو استفاده از نام باشگاه های معروف به فوتبال ایران وارد شده اند که تقریبا این موضوع برای همه عادی شده است.فیلیپ دسوزا که دیشب عملکرد نسبتا مناسبی در خط هافبک و هجومی استقلال داشت با تعریف عادل روبرو شد.وی در یک صحنه با اشاره به حضور این بازیکن در واسکودوگامای برزیل اشاره و تاکید کرد که " این بازیکن در واسکودوگامای واقعی بازی کرده و به ایران آمده است."

سانتوس با وزن اضافه
وقتی مهاجم برزیلی استقلال به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد، فردوسی پور به اضافه وزن این بازیکن گیر داد و اشاره کرد که هنوز هم این بازیکن نتوانسته به شرایط آرمانی که بتواند به استقلال کمک کند، برسد.

سوتی بزرگ عادل
فردوسی پور در ادامه طعنه های خود اشتباه فاحشی هم داشت. وقتی معدنچی در یک صحنه با استارتی بلند مدافع استقلال را جا گذاشت، گفت" معدنچی در بازی مقابل ارمنستان در دقایقی که در زمین حضور داشت، برای تیم ملی بازی خوبی به نمایش گذاشت". این در حالی بود که معدنچی برای بازی با ارمنستان به تیم ملی دعوت نشده بود. البته عادل با چند دقیقه مکس به اشتباه خود پی برد و عذرخواهی کرد.

لوییز، علیزاده برزیلی
لوییز مدافع راست استقلال که به جای خسرو حیدری به این تیم آمده در حرکات هجومی استقلال مقابل استیل آذین کمتر شرکت می کرد اما وقتی توپ به اوت می رفت برای پرتاب آن جلو می آمد. این بازیکن در چندین صحنه با پرتاب های بلند قصد داشت تا مهاجمان را صاحب فرصت گلزنی کند.این امر باعث شد عادل بازهم سوژه ای جدید داشته باشد و بگوید" فکر می کنم لوئیز، علیزاده برزیل بوده است که این قدر خوب اوت بلند می اندازد."

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

عكس هاي ديدار استيل آذين و استقلال (1)

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

عكس هاي ديدار استيل آذين و استقلال (2)

ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 08-15-2010 در ساعت 12:04 PM
قدیمی 08-15-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

آقای اکبرپور جواب حرکتش رو دیروز گرفت
در ضمن واسه ما تیممون فقط مهمه نه بازیکنایی که رفتن
حتی رفتن خسرو هم باعث ناراحتی ما نیست چه برسه به اینا
فقط من تا حدی ناراحتم که فابیو رفت اونم واسه این بود که نمی خواست بره
آقای کریمی بره همه ی بازی رو ببینه بعد بگه سه امتیاز حق کی بود
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 08-15-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

عکسهای بازی استقلال با استیل

سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)