بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سرمربي استيل آذين: صدرنشيني دراين روز ها اهميت زيادي ندارد
سرمربي تيم فوتبال استيل آذين تهران در آستانه ديدار هفته دوم تيمش برابر پاس همدان گفت: در هفته هاي اول مهمترين چيز حفظ نظم و ايجاد هماهنگي لازم در تيم است، صدرنشيني در اين چند هفته اهميت زيادي ندارد. " لوبيسا تومباکوويچ " درمورد بازي تيمش مقابل پاس همدان گفت: خوشبختانه بازي اول را در اهواز به سود خودمان تمام کرديم و 3 امتياز ارزشمند از يک بازي خارج از خانه کسب کرديم. دومين بازي در ورزشگاه خانگي ما انجام مي شود و برابر تيم پاس که يکي از تيم هاي خوب و جوان فوتبال ايران است.
تومباکوويچ اضافه کرد:من فيلم بازي اول پاس را ديده ام و همين طور اطلاعات ديگري در خصوص اين تيم به دست آورده ام. در همين اندازه حريف دوم خودمان را مي شناسيم. مي توانم بگويم پاس تيم خوب و جواني است که در زمين تلاش زيادي مي کند. اين تيم پتانسيل خوبي دارد و مي تواند روز شنبه بازي خوبي مقابل ما انجام دهد.از نظر من هيچ بازي آسان نخواهد بود و اين مسابقه هم براي ما حساسيت زيادي خواهد داشت چون بايد همه بازي ها را جدي بگيريم. سرمربي استيل آذين در پايان پيرامون وضعيت تيمش در جدول رقابت ها و احتمال صدرنشيني استيل آذين در بازي هاي اين هفته گفت: ممکن است با پيروزي در اين بازي صدرنشين شويم اما صدرنشيني در هفته هاي ابتدايي براي من اهميت زيادي ندارد. مهم اين است که در ابتداي ليگ اعضاي تيم به هماهنگي لازم دست يابند و با نظم روند خودمان را حفظ کنيم. ما در همه بازي هاي خانگي و خارج از خانه تنها براي پيروزي به ميدان مي رويم.

معدنچي و علي کريمي به بازي پاس مي رسند
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از رفع مصدوميت مهرزاد معدنچي و علي کريمي خبر داد و گفت که اين تيم با همه توان به مصاف پاس همدان خواهد رفت. صادق درودگر در خصوص شرايط تيم استيل آذين گفت: خوشبختانه مصدوميت علي کريمي و مهرزاد معدنچي برطرف شده و اين دو بدون هيچ مشکلي با تيم تمرين مي کنند و براي ديدار روز شنبه مقابل پاس همدان کاملا آماده اند.

عمران زاده: آقاي گل مدافعان مي شوم!
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: من قول به هواداران داده ام تا يک بازي در ميان گل بزنم و هنوز سر قولم هستم. حنيف عمران زاده افزود: بازي کردن در ترکيب استقلال بزرگترين و بهترين اتفاق زندگي ام است و مي خواهم با پيراهن اين تيم بهترين بازي ها را به نمايش بگذارم.
وي ادامه داد: در طول فصل گذشته چند بازي موفق به گلزني شدم و امسال بايد آمار اين گل ها را افزايش دهم. گفته بودم هر دو بازي يک بار گل مي زنم و سر قولم هستم. در ديدار مقابل فولاد خوزستان به طور حتم در ضربات کرنر و ايستگاهي نفوذ خواهم کرد تا دروازه حريف را باز کنم. عمران زاده اظهار کرد: بازي هاي مهدي هاشمي نسب را به خاطر دارم و او الگوي من است و مي خواهم عملکردي مثل وي داشته باشم. با او تماس خواهم گرفت تا از وي نکته هاي جديدي را ياد بگيرم. چه ديديد شايد مثل او بتوانم در دربي گل بزنم، اگر آنطور که در ذهن دارم در مسابقات گل بزنم آقاي گل مدافعان مي شوم!

تغيير در خط هافبک پرسپوليس
با مصدوميت کريم باقري و غيبت او در تمرينات پرسپوليس در بازي بعدي خود با چهره متفاوتي به ميدان خواهد رفت. با توجه به آخرين تمرين پرسپوليس به نظر مي رسد آنها در بازي صبا از محمد نوري که در بازي قبل هم نمايش دلپذيري داشت در پست هافبک نفوذي استفاده مي کنند و حسين بادامکي و تياگو کنار مازيار زارع اين لوزي مرکز زمين را شکل مي دهند. البته مازيار زارع درست مثل دور قبل در پرسپوليس چندان خوب بازي نکرد و کندي حرکات او به چشم مي آمد اما اين بازيکن، بازيکن مورد علاقه علي دايي است.

مس با واسيليچ به توافق رسيد
واسيليچ مدافع اهل بوسني که مي گويند سابقه بازي در تيم ملي اين کشور در مقدماتي جام جهاني 2010 را در کارنامه دارد روز پنج شنبه با مس کرمان به توافق رسيد. در شرايطي که شش سهميه ليگ برتري تيم کرماني پر شده بود اين تيم براي پوشش ضعف خود در خط دفاع دست به جذب اين مدافع اروپايي زد. واسيليچ از زمان ثبت قرارداد تا دو هفته آينده قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.

مرفاوي مشاورفني مس را اخراج کرد!
همانند سنت اين چند سال اخير بازهم مس در همدان از پاس شکست خورد تا صمد مرفاوي از همان هفته اول فشار را در کرمان احساس کند. به هر شکل شکست هميشه تبعات تلخ خود را داشته است و معمولا اختلافات يک تيم را بيشتر علني مي کند و اين موضوع در باشگاه مس نيز رخ داد تا پس از باخت هفته اول اين تيم، صمد مرفاوي مشاور فني باشگاه را از آمدن به تمرينات منع کند! حميد حاج اسماعيل زاده که در رسانه هاي کرمان همواره به عنوان يک کارشناس فوتبال صاحب نظر بوده است ظاهرا به دستور سرمربي مس ديگر نمي تواند در تمرينات تيم حاضر شود. گفته مي شود که نظرات کارشناسانه و مشاورانه او اصلا به مذاق کادر فني تيم خوش نمي آيد و در چند نوبت هم بين او و کادر فني به خاطر اين نظرات درگيري لفظي هم پيش آمده است!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض گران‌قيمت‌ترين تيم‌هاي ورزشي جهان

بر اين اساس فوربس تيم فوتبال منچستر يونايتد را با ارزش 1.83 ميليارد دلار به عنوان گران‌قيمت‌ترين تيم ورزشي جهان معرفي كرد. همچنين درآمد اين تيم نيز معادل 459 ميليون دلار اعلام شده است.

نشريه اقتصادي فوربس در تازه‌ترين گزارش خود به معرفي گران‌قيمت‌ترين تيم‌هاي ورزشي جهان پرداخت.

بر اين اساس فوربس تيم فوتبال منچستر يونايتد را با ارزش 1.83 ميليارد دلار به عنوان گران‌قيمت‌ترين تيم ورزشي جهان معرفي كرد. همچنين درآمد اين تيم نيز معادل 459 ميليون دلار اعلام شده است.

در رده دوم نيز تيم فوتبال آمريكايي دالاس كوبويز با ارزش 1.65 ميليارد دلار قرار گرفت و يك تيم از رشته بيسبال به نام نيويورك يانكيز نيز با ارزش 1.6 ميليارد دلار سوم شد.

اما از 50 تيم ورزشي گران‌قيمت جهان 34 تيم در رشته ورزشي فوتبال آمريكايي، 9 تيم در رشته فوتبال، سه تيم در رشته بيسبال، دو تيم در رشته اتومبيلراني و دو تيم نيز در رشته بسكتبال فعاليت مي‌كنند. به اين ترتيب مي‌توان نتيجه گرفت كه برخلاف تصور عمومي تعداد باشگاه‌هاي گران‌قيمت در رشته فوتبال آمريكايي بسيار بيشتر از ساير رشته‌هاي ورزشي و از جمله فوتبال است.

در ميان تيم‌هاي فوتبال نيز منچستر يونايتد (1)، رئال مادريد (6)، آرسنال (8)، بارسلونا (24)، بايرن مونيخ (27)، ليورپول (41)، آث ميلان (43)، يوونتوس (47) و چلسي (48) قرار گرفته‌اند.

از نكات جالب در اين رده‌بندي مي‌توان به ادعاي تيم منچستر يونايتد اشاره كرد. اين تيم مدعي داشتن بيش از 333 ميليون نفر هوادار در سراسر جهان شده است!

در زير فهرست گران‌قيمت‌ترين باشگاه‌هاي جهان به همراه حوزه فعاليت، ارزش و درآمد آن‌ها آمده است:

1- منچستريونايتد، فوتبال، 1.83 ميليارد دلار، 459 ميليون دلار

2- دالاس كوبويز، فوتبال‌ آمريكايي، 1.65 ميليارد دلار، 260 ميليون دلار

3- نيويورك يانكيز، بيسبال، 1.6 ميليارد دلار، 441 ميليون دلار

4- واشنگتن رد اسكينز، فوتبال آمريكايي، 1.55 ميليارد دلار، 345 ميليون دلار

5- نيوانگلند پاتريوتس، فوتبال آمريكايي، 1.36 ميليارد دلار، 302 ميليون دلار

6- رئال مادريد، فوتبال، 1.32 ميليارد دلار، ‌563 ميليون دلار

7- نيويورك جينتس، فوتبال آمريكايي، 1.18 ميليارد دلار، 230 ميليون دلار

8- آرسنال، فوتبال، 1.18 ميليارد دلار، 369 ميليون دلار

9- نيويورك جتس، فوتبال آمريكايي، 1.17 ميليارد دلار، 227 ميليون دلار

10- هوستون تگزانس، فوتبال آمريكايي، 1.15 ميليارد دلار، 256 ميليون دلار

11- فيلادلفيا ايگلز، فوتبال آمريكايي، 1.12 ميليارد دلار، 250 ميليون دلار

12- تامپا بال بوكانيرز، فوتبال آمريكايي، 1.09 ميليارد دلار، 241 ميليون دلار

13- شيكاگو بيرز، فوتبال آمريكايي، 1.08 ميليارد دلار، 241 ميليون دلار

14- دنور برونكس، فوتبال آمريكايي، 1.08 ميليارد دلار،240 ميليون دلار

15- بالتيمور راونز، فوتبال آمريكايي، 1.08 ميليارد دلار، 240 ميليون دلار

16- فراري، اتومبيل‌راني، 1.05 ميليارد دلار، 308 ميليون دلار

17- كاليفرنيا پنترز، فوتبال آمريكايي، 1.05 ميليارد دلار، 238 ميليون دلار

18- كليولند برونز، فوتبال‌ آمريكايي، 1.03 ميليارد دلار، 235 ميليون دلار

19- كانزاس سيتي چيفز، فوتبال آمريكايي، 1.03 ميليارد دلار، 228 ميليون دلار

20- ايندينا پليس كولتزس، فوتبال آمريكايي، 1.03 ميليارد دلار، 233 ميليون دلار

21- پيتس بورگ استيلرز، فوتبال آمريكايي، 1.02 ميليارد دلار، 235 ميليون دلار

22- گيرين باي پكرز، فوتبال آمريكايي، ‌1.02 ميليارد دلار، 232 ميليون دلار

23- ميامي دولفينز، فوتبال آمريكايي، ‌1.02 ميليارد دلار، 242 ميليون دلار

24- بارسلونا، فوتبال، يك ميليارد دلار، 513 ميليون دلار

25- تنسي تيتانز، فوتبال آمريكايي، يك ميليارد دلار، 232 ميليون دلار

26- سياتل سيهاكس، فوتبال آمريكايي، 994 ميليون دلار، 231 ميليون دلار

27- بايرن مونيخ، فوتبال، 990 ميليون دلار، 406 ميليون دلار

28- سين ‌سيناتي بنگالز، فوتبال آمريكايي، 953 ميليون دلار، 222 ميليون دلار

29- نيواورلئانز سينتس، فوتبال آمريكايي، 942 ميليون دلار، 232 ميليون دلار

30- آريزونا كاردينالز، فوتبال آمريكايي، ‌935 ميليون دلار، 223 ميليون دلار

31- سان ديگو چارجرز، فوتبال آمريكايي، ‌917 ميليون دلار، 224 ميليون دلار

32- سنت لوئيس رمز، فوتبال آمريكايي، 913 ميليون دلار، 217 ميليون دلار

33- بوفالو بيلز، فوتبال آمريكايي، 909 ميليون دلار، 222 ميليون دلار

34- سانفرانسيسكو سال 1849، فوتبال آمريكايي، ‌875 ميليون دلار، 214 ميليون دلار

35- بوستون رد ساكس، فوتبال آمريكايي، 870 ميليون دلار، 266 ميليون دلار

36- ديترويت لاينز، فوتبال آمريكايي، 867 ميليون دلار، 206 ميليون دلار

37- جكسونويل جگوارز، فوتبال آمريكايي، 866 ميليون دلار، 217 ميليون دلار

38- نيويورك ميتس، فوتبال آمريكايي، 858 ميليون دلار، 268 ميليون دلار

39- آتلانتا فالكونز، فوتبال آمريكايي، 856 ميليون دلار، 214 ميليون دلار

40- مينه‌سوتا وايكينگز، فوتبال آمريكايي، 835 ميليون دلار، 209 ميليون دلار

41- ليورپول، فوتبال، 822 ميليون دلار، 304 ميليون دلار

42- مكلارن مرسدس، اتومبيل‌راني، 805 ميليون دلار، 267 ميليون دلار

43- آث‌ميلان، فوتبال، 800 ميليون دلار، 276 ميليون دلار

44- اوكلند رايدرز، فوتبال آمريكايي، 797 ميليون دلار، 215 ميليون دلار

45- لس‌آنجلس دجرز، بيسبال، 727 ميليون دلار، 247 ميليون دلار

46- شيكاگو كابز، بيسبال، 726 ميليون دلار، 246 ميليون دلار

47- يوونتوس، فوتبال، 656 ميليون دلار، 285 ميليون دلار

48- چلسي، فوتبال، 646 ميليون دلار، 340 ميليون دلار

49- لس‌آنجلس ليكرز، بسكتبال، 607 ميليون دلار، 209 ميليون دلار

50- نيويورك نيكس، بسكتبال، 586 ميليون دلار، 202ميليون دلار

منبع: ايسنا
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-01-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool صدور بیانیه فوتبالی ممنوع است!

به گزارش شبکه ایران، سایت گل با انتشار مصاحبه‌ای از قول مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نوشت:" امسال برای مصاحبه‌های غیرفنی و ایجاد جنجال و خشونت که مصداق اهانت باشد جریمه‌های سنگین و محرومیت در نظر گرفته‌ایم. ضمن اینکه هیچ باشگاهی حق صدور بیانیه‌ای ندارد و سایت باشگاه‌ها هم به غیر از اخبار مربوط به تیمهای ورزشی‌شان حق پرداختن به مسایل حاشیه‌ای را ندارند.
صدور هرگونه بیانیه ممنوع است چرا که بیانیه مصاحبه‌ای مجازی محسوب می‌شود و بیانیه باشگاه‌ها به منزله گفت‌وگوی مدیران باشگاه‌هاست."

وی با دادن اولتیماتوم جدی به تمامی باشگاه‌های فوتبال ایران توصیه کرد از صدور بیانیه پرهیز کنند چرا که مجازات سخنتی در انتظار متخلفان است:" اگر سایت باشگاه‌ها بیانیه‌ای صادر کنند تا اطلاع ثانوی مسدوم می‌شوند و کمیته انضباطی این حق را دارد که جلوی ارسال اخبار سایت باشگاه‌ها را بگیرد."

رییس کمیته انضباطی در پاسخ به این سوال که آیا محرومیت‌ها و جریمه‌های کمیته انضباطی شامل مدیران باشگاه‌ها هم می‌شود گفت:" کمیته انضباطی بدون در نظر گرفتن شهرت یا جایگاه افراد به تخلف‌های احتمالی می‌پردازد. فرقی نمی‌کند چه کسی تخلف کرده است. مدیران باشگاه‌ها هم باید جلوی مصاحبه‌های غیرفنی اعضای باشگاهشان را بگیرند. مدیران باید بدانند هرگونه مصاحبه غیرفنی با محرومیت و جریمه سنگین روبرو خواهد شد."
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-01-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool شرایط پیش فروش بلیت جام ملت‌های 2011 آسیا اعلام شد

همشهری آنلاین:کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال شرایط پیش فروش بلیت مسابقات جام ملت‌های 2011 قطر را اعلام کرد.

به گزارش مهر، در این نامه با اعلام این که فروش اینترنتی بلیت مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا از روز 25 جولای 2011 (3 مرداد 1389) آغاز شده است، شرایط این کار به شرح زیر اعلام شد:
متقاضیان می‌توانند با مراجعه به آدرس www.afcasiancup.com در قسمت tickets کلیک کرده و بلیت مسابقه را در هر ورزشگاهی که مدنظر دارند تهیه کنند. قیمت بلیت متناسب با جایگاه‌های مختلف از 5 تا 150 ریال قطری تعیین شده است که در اختیار علاقمندان به فوتبال قرار می‌گیرد.

مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا که از 7 تا 29 ژانویه به میزبانی کشور قطر برگزار می‌شود، در پنج ورزشگاه؛ خلیفه، السد، الغرافه، الریان و قطر برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان نخستین بازی خود را در ورزشگاه الریان شهر دوحه مقابل عراق برگزار می‌کند. ورزشگاه قطر شهر دوحه میزبان دیگر دیدارهای ملی‌پوشان فوتبال ایران در مرحله گروهی مسابقات جام ملت‌های آسیاست، دیدارهایی که به ترتیب مقابل کره شمالی و امارات خواهد بود.

قدیمی 08-02-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool اولین مسابقه فوتبال با پنج داور

همشهری آنلاین:فرانسه به درخواست فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا، برای اولین بار سیستم استفاده از پنج داور را در مسابقات فوتبال جام حذفی خود تجربه کرد.

فیفا تصمیم گرفته است برای جلوگیری از تکرار اشتباهات داوری رخ داده در رقابت‌های فوتبال جام جهانی 2010 افریقای جنوبی که در برخی موارد به تغییر نتایج منجر شد از سیستم پنج داوری استفاده کند.
قرار است دو داوری که به سه داور سنتی اضافه شده‌اند در خطوط عرضی زمین فوتبال و نزدیک دروازه‌ها قرار بگیرند و به این ترتیب عبور توپ از خط دروازه را تشخیص دهند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، در اولین دیدار برگزار شده در فرانسه با پنج داور نتایج مثبتی به دست آمده است به طوری که با هماهنگی داور پنجم که مشرف به محوطه جریمه بود و داور وسط، یک ضربه پنالتی صحیح اعلام شد.
با این حال برخی بازیکنان به این سیستم بدبین هستند و دلیل این امر را برخی اشتباهات داوری رخ داده در این بازی می‌دانند.
در فرانسه حتی برخی مقامات فدراسیون فوتبال خواستار آزمایش داوری ویدئویی شده بودند اما فیفا با این درخواست مخالفت کرد.
با این حال فیفا وعده داده است در ماه اکتبر این مسئله را بررسی کند.

قدیمی 08-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض تنبیه سخت سرمربی تیم ملی کره شمالی

سرمربی تیم ملی کره شمالی به عنوان کارگر ساختمانی بدون دستمزد به کار مشغول شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز سوف ایندیا، کیم جونگ‌هان، سرمربی کره شمالی پس از نتایج ضعیف و البته قابل پیش بینی در جام جهانی 2010 روزهای دشواری را پشت سر می گذارد.

بر اساس نوشته‌ پایگاه خبری هند، سرمربی کره شمالی نه تنها از سمت خود برکنار شده بلکه از سوی مقامات این کشور تحقیر شده و به عنوان کارگر ساختمانی بدون دستمزد به کار مشغول است.

پس از پایان جام جهانی شرایط برای این مربی تا حدی دشوار شد که "جونگ هان" به اطرافیانش گفت می ترسد همین روزها او را دستگیر و اعدام کنند.

بر اساس برخی اخبار تائید نشده، تمام بازیکنان حاضر در جام جهانی که در هر سه دیدار خود در این رقابت‌ها متحمل شکست شدند، به کار در شرایط سخت و دشوار محکوم شده و شرایط مناسبی ندارند.

بازیکنان پس از بازگشت به کشورشان 6 ساعت برای مردم سخنرانی کردند و درباره شکست در جام‌جهانی توضیح دادند و بیشتر بازیکنان تقصیرها را به گردن مربی انداختند.

در حالی که پس از موفقیت این کشور در راه یابی به جام جهانی پس از 44 سال در پیونگ یانگ جشن عمومی برگزار شد به نظر می رسد اوضاع فوتبالی این کشور در آستانه جام ملت‌های آسیا چندان بسامان نیست.

تیم ملی کره شمالی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با سه شکست و دریافت 12 گل و به ثمر رساندن تنهای یک گل با این رقابت‌ها وداع زودهنگامی داشت.

منبع: همشهري آنلاين
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-02-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool اسامي 22 بازيکن تيم ملي فوتبال اميد اعلام شد

خبرگزاري موج - تيم ملي اميد هجدهمين اردوي تدارکاتي خود را با 22 بازيكن آغاز مي کند.

به گزارش موج، غلامحسين پيرواني –سرمربي تيم ملي اميد اسامي 22 بازيکن دعوت شده به هجدهمين اردوي تدارکاتي تيم ملي را به شرح زير اعلام کرد:
محمد رشيد مظاهري، امير شرفي از استقلال اهواز، حميدرضا علي عسگر و سامان آقا زماني از پيروزي، رضا طلبه، علي مرزبان، شهريار شيروند و احسان حاج صفي از سپاهان اصفهان، مهدي دغاغله، محسن مسلمان و حسين ابراهيمي از ملوان بندر انزلي، کمال کاميابي نيا و صالح خليل آزاد از راه آهن، کريم انصاري فرد و علي زينالي از سايپا، شجاع خليل آزاد، رسول کر و ميلاد شيخ فخر الديني از مس کرمان، ايمان موسوي از مقاومت سپاسي، ميلاد نصرتي از داماش دورود، آرش افشين و بختيار رحماني از فولاد خوزستان نفراتي هستند که از تاريخ 16 تا 19 مرداد در کمپ تيم هاي ملي تمرينات خود را زير نظر سرمربي و کادر فني تيم پيگيري مي کنند.

قدیمی 08-02-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool تعيين تاريخ قرعه كشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014

تاريخ قرعه كشي رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل مشخص شد.

به گزارش خبرنگار سرويس ورزشي «فردا» هنوز كمتر از يك ماه از پايان دوئل جهاني بهترين بازيكنان جهان نگذشته كه مسئولين فيفا به فكر رقابت هاي دور بعدي جام جهاني در برزيل افتاده اند.

فدراسيون فوتبال از تاريخ قرعه كشي مرحله گروهي خبر داده و آورده است در جديدترين نشست كميته اجرايي فيفا در تاريخ 16 و 17 خرداد 89 ،اين كميته شنبه 8 مرداد 1390 را بعنوان تاريخ قرعه كشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 تصويب كرد.

اين قرعه كشي چهار ماه زودتر از جام هاي جهاني گذشته برگزار خواهد شد و مسابقات در تقويم بين المللي فيفا در تاريخ هاي 11 تا 15 شهريور ،15 تا 19 مهر و 20 تا 24 آبان 1390 برگزار خواهند شد.

قدیمی 08-03-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید قرمز و آبی ایفای نقش میکنند

قرمز و آبی ایفای نقش میکنند

2 بازیكن تیم های استقلال و پرسپولیس در مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود " به ایفای نقش پرداختند.

به گزارش خبرگزاری فارس، قرار است در ماه مبارك رمضان سریال تلویزیونی "در مسیر زاینده رود " با بازی دو بازیكن تیم های استقلال و پرسپولیس روی آنتن برود.
در این سریال آرش برهانی از تیم استقلال و كریم باقری از تیم فوتبال پرسپولیس بازی خواهند كرد.

كارگردانی این مجموعه تلویزیونی كه از شبكه اول سیما پخش خواهد شد بر عهده حسن فتحی كارگردان سریال "میوه ممنوعه " است كه چند سال پیش از شبكه دوم سیما پخش شد.
داستان این سریال مربوط به یك فوتبالیست است كه در سانحه رانندگی موجب فوت یك مرد می شود و برهانی و باقری در این قسمت از سریال به ایفای نقش می پردازند.
قدیمی 08-03-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool حبيب کاشاني عضو هيات رئيسه شد

جلسه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال برگزار و حبيب کاشاني به عضويت هيات رئيسه درآمد.

به گزارش ايسنا، جلسه هيات رئيسه اين فدراسيون با حضور علي کفاشيان ، مهدي تاج ، عزيزاله محمدي ، فريده شجاعي ، مهدي محمد نبي ، سيد هادي آيت الهي ، علي فتح اله زاده ،غلامرضا بهروان ، ناصر شفق و امير حسين حسيني در دفتر رياست فدراسيون فوتبال برگزار شد.

در ابتداي جلسه علي کفاشيان –رئيس فدراسيون فوتبال ضمن ارائه گزارشي از حضور در مالزي به همراه عزيزاله محمدي، مهدي محمد نبي، علي فتح اله زاده و مجتبي شريفي گفت: « جلسات بسيار خوبي در بخش باشگاه ها در خصوص امتيازدهي، نحوه بالا بردن برخي از فاکتورها مانند بازاريابي ، بليت فروشي و تماشاگران ارائه شد و پس از آن سوزوکي از فوتبال ايران به خاطرعملکرد مناسبش در اين زمينه تجليل کرد و ضمن ارائه گزارشي از بازديدش از ايران عملکرد فدراسيون فوتبال ايران و به تبع آن سازمان ليگ برتر را رضايت بخش دانست».

کفاشيان افزود: « همچنين جلسات بسيار خوبي در خصوص کميته حقوقي برگزار شد که از طرف فدراسيون فوتبال ايران مهدي محمد نبي و مجتبي شريفي در آن حضور داشتند و ضمن ارائه روش بخش حقوقي فدراسيون فوتبال ، تبادل نظر در خصوص موضوعات مربوطه نيز به عمل آمد ».

در ادامه جلسه محمد نبي – دبير کل فدراسيون فوتبال در خصوص حضورش در جلسات بخش حقوقي کنفدراسيون فوتبال آسيا که در مالزي برگزار شده بود گزارشي ارائه کرد و گفت:« در جلسات برگزار شده، مقرر شد کليه تخلفات مربوط به مسابقات در کميته انضباطي بررسي شود و همچنين در خصوص مسائل مربوط به اختلافاتي که ميان باشگاه ها و بازيکنان به وجود مي آيد بايد شورايي با نام حل اختلاف تشکيل شود که از دوازده مدير عامل باشگاه و دوازده بازيکن تشکيل مي‌شود و رئيس آن از سوي رئيس فدراسيون انتخاب مي شود».

در ادامه جلسه اعضا در خصوص دستور جلسه، به بحث و بررسي پرداخته و موارد زير را به تصويب رساندند:

1-تشکيل کارگروهي با حضور مهدي محمد نبي، علي فتح اله زاده، علي کاظمي، مجتبي شريفي ،علي صالحي ،علي اکبر حيدري فر و کريم باقري جهت تهيه و تدوين آيين نامه شوراي حل اختلاف و کميته وضعيت بازيکنان تا وفق مقررات fifa و afc اقدامات قانوني به عمل آيد .

2- پيشنهاد ايجاد جايگاه نايب رئيس فدراسيون در امور فوتسال داده شد و مقرر شد در مجمع عمومي آتي فدراسيون ارائه، تا وفق اساسنامه فدراسيون تصميم گيري شود.

3-با توجه به بند 7 از ماده 35 اساسنامه فدراسيون فوتبال، هيئت رئيسه اين فدراسيون ضمن تشکر از خدمات ارزنده سيد نصر اله گنجعلي خاني، حضور حبيب کاشاني را به عنوان جايگزين و عضو هيئت رئيسه مصوب كرد.

منبع: ایسنا

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)