اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |
08-03-2010
|
|
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
افشاگري امير عابديني عليهي فيروز كريمي
مديرعامل داماش گيلان با اشتباه دانستن استخدام فيروز كريمي در فصل گذشته عنوان كرد: حضور اين فرد در راس كادر فني داماش جزو بزرگترين اشتباهات عمرم بود كه به خاطر آن خودم را نخواهم بخشيد.
امير عابديني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر با بيان اين مطلب اظهار كرد: از لحاظ روحي، تاكتيكي و ساير مسايل از بابت قرارداد با فيروز كريمي متضرر شديم، رقم قرارداد اين مربي در فصل گذشته حدود 350 ميليون تومان بود كه براي صعود به ليگ برتر تقاضاي 300 ميليون پاداش داشت كه مورد موافقت هيات مديره هم قرار گرفت، هر چند از مبلغ پاداش 100 ميليون تومان از داماش گرفت كه تاكنون پس نداده است.
وي تصريح كرد: فيروز كريمي در بدو حضور در رشت تقاضاي دو واحد مسكوني كرد كه در اختيارش قرار داديم، هر چند موضوع اصلي در نحوه چينش باريكنان بود، يك روز به تمرين داماش رفتم كه ملاحظه كردم 28 بازيكن در حال تمرين هستند كه در اين بين چند بازيكن كنار زمين حضور داشتند كه به هيچ عنوان در ليست و برنامه هاي داماش نبودند و معلوم بود سفارش شده افراد ديگر هستند.
مدير عامل داماش يادآور شد: در يك مجموعه بايد همه به يكديگر احترام بگذارند ولي قرار نيست در يك آرايشگاه براي داماش تصميم گيري شود كه وقتي متوجه اين موضوع در زمان حضور فيروز كريمي شدم به خود لرزيدم ولي به هر ترتيب اين اتفاق ناخوشايند رخ داده بود.
امير عابديني ادامه داد: اميدوارم اين مساله براي درفك گيلان رخ ندهد، شايد اين اتفاقات تجربه اي باشد تا مديران باشگاهها بيشتر به حرف اصحاب رسانه دقت كنند و نصايحي كه اهالي مطبوعات و مردم به مسوولان تيمها ابراز مي كنند بيشتر مورد توجه قرار گيرد، سال گذشته مردم و هواداران داماش با وجدان بيدارشان از اين بابت به ما هشدار دادند ولي توجه نكرديم كه در اين زمينه بايد از آنها عذرخواهي كرد.
مدير عامل داماش گيلان متذكر شد: قالب مديريت بر مبناي اعتماد است ولي حق و انصاف اين نيست كه به عنصرهاي فعال و كارآمدي كه داريم كمتر توجه نشان دهيم و عنصري را كه نمي شناسيم مورد توجه قرار دهيم، بنده يك دوره كوتاه با فيروز كريمي در تيم ملي فوتبال همكاري داشتم و ديگر با اين شخص كار نكردم، به هر جهت آوردن فيروز كريمي به داماش گيلان از بزرگترين اشتباهات عمرم بود كه هيچگاه از اين بابت خودم را نخواهم بخشيد.
عابديني با اشاره به رفتار غيرمتعارف فيروز كريمي در زمان پرداخت پاداش به بازيكنان داماش عنوان كرد: متاسفانه پاداشهايي كه به بازيكنان داماش پرداخت مي كرديم در رختكن تيم بازنگري مي شد و زماني كه فيروز كريمي نگذاشت پاداش اصلي به برخي بازيكنان داده شود به وي اعتراض كردم كه اين عمل را تكرار نكند چرا كه در شان باشگاه داماش نيست پاكتي به عنوان پاداش به نام بازيكن داده شود و مبلغي از آن پاكت پيش از تحويل به بازيكن كسر شود.
مدير عامل داماش گيلان ادعا كرد: نكته مبهمي كه هنوز برايمان جاي سوال دارد واريز مبلغ درشت و هنگفتي است كه صبح بازي با شيرين فراز در بانك ملي به حساب فيروز كريمي ريخته شد كه هنوز نمي دانم اين مبلغ قابل توجه از چه منبعي واريز شده است، اميدوارم بررسي هاي صورت گرفته بتواند به بنده اعتماد به نفس لازم را القا كند كه در اين ميان تخلفي صورت نگرفته است.
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
08-04-2010
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تجديد فراش مصطفي دنيزلي
تجدید فراش مصطفی دنیزلی در 60 سالگی!
سایت گل- حالا معلوم می شود که رد پیشنهاد میلیاردی باشگاه استیل آذین از سوی مصطفی دنیزلی به علت بیماری بهانه ای بیش نبوده و سرمربی سابق پرسپولیس و پاس به دلیل دیگری این فصل را در استراحت می گذراند!
مصطفی دنیزلی سرمربی محبوب ترکیه ای در 61 سالگی بار دیگر پای سفره عقد نشست و با اوین ایلچی 35 ساله ازدواج کرد.
مراسم عروسی این دو روز چهارشنبه هفته قبل و در حضور اعضای خانواده و دوستان نزدیک آقا مصطفی برگزار شد و بلافاصله خبر ان به رسانه ها درز کرد و تیتر اول روزنامه ها شد.
دنیزلی پس از ترک ایران کار خود را در بشیکتاش ادامه داد و با این تیم به موفقیت های زیادی دست یافت.
او دو ماه پیش از این تیم استعفا کرد و پیشنهاد میلیاردی هدایتی و استیل آذین را نیز رد کرد.
|
|
|
|
|
|
گزارش ويژه-اظهارات بازيكن دوپينگي
گزارش ويژه-اظهارات بازيكن دوپينگي:ر. م به هر 11 نفر ما قرص داد
فصل پيش و قبل از بازي با نساجي قائمشهر بود كه ر.م، مقابل چشم ف . ك، قرصهايي كه لاي دستمال پيچيده بود را به 11 بازيكن ثابت داماش داد. تمام بازيكنان به دليل اعتمادي كه به كادر فني داشتند آن قرصها را خوردند اما از بخت بد، بعد از پايان بازي تنها از من تست دوپينگ گرفتند.
سايت گل - من پدر ندارم. خرج خانواده و مادرم را ميدادم اما حالا همه ما از نان خوردن افتادهايم. اميدوارم بقيه بازيكنان مثل من از نان خوردن نيفتند.»
اين دفاعيه سوزناك جديدترين دوپينگي فوتبال ايران است كه به دو سال محروميت محكوم شده و ملتمسانه در جستوجوي محكمهاي براي اثبات حقانيتش به سر ميبرد.
محمد سياه، بدون ترديد آخرين فوتباليستي نيست كه انگ دوپينگ بر پيشانياش چسبيده و طاعون دوپينگ همچنان در فوتبال ايران قرباني خواهد گرفت.
چند ماه پيش، زماني كه محمد مايليكهن با شكايت ف . ك و به جرم وارد كردن اتهام مشاركت او در دوپينگ تعدادي از بازيكنان ليگ برتري، در محكمه كميته انضباطي و برابر قاضي شريفي نشسته بود؛ با صراحت لهجه هميشگياش به نقل قول تعدادي از بازيكنان ليگ برتري استناد كرد.
مايليكهن بدون پردهپوشي به اعتراف چند بازيكن ليگ برتري كه در قالب درددل مطرح شده بود اشاره كرد اما تلاش او براي مجاب كردن بازيكنان مذكور براي تكرار صحبتهايشان در كميته انضباطي نافرجام ماند.
بعدها عموم جامعه فوتبال و محافل خبري با توجه به سابقه ذهنيشان از مايليكهن، صحبتهاي افشاگرانه او را به يك اظهارنظر كينهتوزانه براي قرار گرفتن در كانون توجه تعبير كردند اما امروز...
دستمال مرموز آقاي كمك مربي
اندام ورزيده و عضلات در هم پيچيدهاش تناسب چنداني با شباهتهاي ظاهري يك فوتباليست ندارد.
محمد سياه، مهاجم داماش گيلان كه با حكم كميته بدوي رسيدگي به تخلف دوپينگ بايد محروميت دو ساله را پشت سر بگذارد بهجزئيات تازهاي از روند قرار گرفتن نامش در سياهه فوتباليستهاي دوپينگي اشاره ميكند. اعترافات تكاندهنده و تاملبرانگيز مهاجم جوان داماش گيلان، كادر مربيگري سابق اين تيم را در مظان اتهام قرار ميدهد: «فصل پيش و قبل از بازي با نساجي قائمشهر بود كه ر.م، مقابل چشم ف . ك، قرصهايي كه لاي دستمال پيچيده بود را به 11 بازيكن ثابت داماش داد.
تمام بازيكنان به دليل اعتمادي كه به كادر فني داشتند آن قرصها را خوردند اما از بخت بد، بعد از پايان بازي تنها از من تست دوپينگ گرفتند. اودر رختكن و با اطلاع ف ك اين قرصها را بين بازيكنان توزيع كرد. من حلالشان نميكنم. »
محمد سياه اكنون براي اثبات بيگناهياش دست به دامن بازيكناني شده كه خواسته يا ناخواسته قرصهاي مشابهي را از دست مربيان سابق داماش دشت كردهاند.
اولين واكنش
اولين واكنش نسبت به اظهارات آتشين و افشاگرانه محمد سياه قابل پيشبيني بود. متهم رديف اول اين ماجرا از دادن اطلاعات در مورد قرصهايي كه براي بازيكنان داماش تجويز ميكرده امتناع ميكند و خبرنگاران را به كميته پزشكي فدراسيون فوتبال ارجاع ميدهد: «بنده چند روز پيش به كميته پزشكي احضار شدم و مستندات خودم را ارائه دادم. نوع و نام قرصها را هم از كميته پزشكي سوال كنيد. اگر من به بازيكنان داماش قرص ميدادم پس چرا فقط محمد سياه دوپينگي اعلام شده؟»
محكوميت چهارساله در انتظار مربي متخلف
احمد هاشميان، رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال كه معمولا اطلاعات مربوط به فوتباليستهاي دوپينگي را مسكوت نگه ميدارد، از دوپينگ محمد سياه به عنوان يك مورد خاص در فوتبال ايران نام ميبرد و ميگويد: «اين بازيكن داروي پردنیسولون/ نیسولون مصرف كرده كه در دسته داروهاي کورتیوستروئید دستهبندي ميشود. در نمونه آزمايشي كه ارديبهشت ماه گذشته از اين بازيكن گرفته شده اثرات اين دارو مشاهد شده و محمدسياه به مصرف داروي غيرمجاز متهم است.»
هاشميان از اطلاعات گستردهاي كه بازيكن دوپينگي داماش در اختيار كميته پزشكي فدراسيون قرار داده خبر ميدهد: «اين بازيكن داروهاي متعددي را به ما معرفي كرده و ادعا ميكند توسط افرادي غير از تيم پزشكي براي او تجويز شده.
نمونه اين داروها براي تشخيص به آزمايشگاه استاندارد داروشناسي ارسال شده و براي ممانعت از ترويج جديدترين داروهاي دوپينگ از اشاره به نوع آنها معذورم. اين پرونده در كميته پزشكي مفتوح و ادعاي بازيكن مذكور در حال بررسي است. چنانچه ادعاي اين بازيكن ثابت شود طبق آييننامه مربيان سابق داماش كه در اين ماجرا دخالت داشتهاند به چهار سال محروميت محكوم خواهند شد.»
|
|
|
|
|
|
اظهارات پزشك داماش
اظهارات علوي پزشك تيم داماش گيلان تكميلكننده اطلاعات عجيبي است كه در صورت باز بودن مسير تحقيق در مورد اين پرونده، نوعي دادخواست براي تبرئه و تخفيف در مجازات سنگين بازيكن دوپينگي داماش نيز به حساب ميآيد: «از ابتداي فصل گذشته مطلع شدم كه كادر فني، بدون اطلاع من بين بازيكنان ثابت قرص توزيع ميكند.
طبق وظيفه اخلاقيام اين موضوع را به آقاي قاسمپور، سرپرست تيم گزارش كردم تا با مديران باشگاه در ميان بگذارد اما مدتي بعد ايشان از كار بركنار و آقاي هوشنگي به عنوان سرپرست جديد معرفي شد.»
پزشك تيم داماش، سپردن عنان اختيار به مربيان سابق داماش را بزرگترين اشتباه بازيكن دوپينگي اين تيم ميداند: «دقايقي بعد از اينكه از محمد سياه تست دوپينگ گرفتند اين بازيكن را در حالتي كه سرش را دو دستي چسبيده بود و بسيار مضطرب به نظر ميرسيد ديدم. جلو رفتم و به صورتش نگاه كردم. به محمد گفتم اگر مشكلي هست به من اعتماد كن و بگو اما او گفت: نه مشكلي نيست. اگر محمد در همان مقطع من را در جريان قرار ميداد، به عنوان پزشك تيم برايش پرونده تشكيل ميدادم و امروز ميتوانستم آن را به مراجع قانوني ارائه بدهم. مطمئن باشيد با چنين روندي، در حكم اين بازيكن تخفيف قائل ميشدند.»
مرور اظهارات آشكار و بيپرده كساني كه پس از ديدن اشكهاي بازيكن دوپينگي داماش، از پوسته محافظهكاري خارج شدهاند و اطلاعات تاملبرانگيزي را به محافل خبري پيش ميكشند، پرسشهاي چالشبرانگيزي را به ذهن اهالي فوتبال متبادر ميكند.
آيا واقعا مديريت باشگاه داماش از خوراندن قرص به بازيكنان اين تيم مطلع نبوده يا مطلع بوده و پس از اختلاف نظر با مربيان سابق داماش پرونده دوپينگ بازيكنان اين تيم را به فدراسيون فوتبال برده است؟.
|
|
|
|
|
|
شماره پيراهن كهكشانيها
گزارش روز: شماره پیراهن کهکشانیها؛ کریس شماره 7 و بنزما شماره 9
با جدایی گوتی و رائول از باشگاه برنابئو، تغییراتی در شماره پیراهن بازیکنان این تیم ایجاد شد
سایت گل- با جدایی رائول گونسالس و گوتی از رختکن رئال مادرید، تغییراتی در شماره های بازیکنان این تیم انجام شد. آنچه مشخص است، این است که پیراهن شماره 7 که تا پیش از این برتن رائول گونسالس بود، به کریستیانو رونالدو خواهد رسید و پیراهن شماره 14 گوتی از آن ژابی آلونسو خواهد بود.
بدین ترتیب پیراهن شماره نه ای که تا پیش از این برتن کریستیانو رونالدو بود، خالی ماند و کریم بنزما این پیراهن را برگزید.
دی ماریا، یکی از خریدهای این فصل رئال مادرید ، پیراهن شماره 11 ای را که سال گذشته از آن بنزما بود را برتن خواهد کرد.
ایگواین ترجیح داده که همان پیراهن قبلی اش را برتن کند. ال پیپیتا در این رابطه گفت« من همان پیراهن شماره 20 خودم را می خواهم، چون این شماره ای است که از زمانی که به رئال آمده بودم بر تن کردم و دلیلی برای تغییر آن نمی بینم. این فوتبالیستها هستند که باید بازی کنند و نه شماره ها.»
در مورد شماره پیراهن سایر بازیکنان باید به این نکته اشاره کرد که پدرو لئون هنوز در مورد شماره پیراهنش تصمیم گیری نکرده است ولی به احتمال زیاد پیراهن شماره 21 را بر تن خواهد کرد. شماره 22 که تا سال گذشته از آن ژابی آلونسو بود به سرخیو کانالس خواهد رسید و به نظر می رسد که سامی خدیرا، در حال حاضر شماره 16 را برگزیده ولی اگر تیم مادریدی بازیکنی را به فروش برساند، خدیرا می تواند شماره پیراهنش را تغییر دهد.
به عنوان مثال اگر دیارا رختکن رئال را ترک کند، این ستاره آلمانی ترجیح می دهد تا پیراهن شماره 6 او راغصب کند؛ شماره ای که خدیرا در رقابتهای جام جهانی نیز بر پشت پیراهنش می دید.
پیراهن شماره 2 اکنون صاحبی ندارد؛ چرا که آربلوا که فصل گذشته این پیراهن را برتن می کرد، اکنون پیراهن شماره 17 ای را که در تیم ملی نیز در اختیار داشت و پیش از این از آن فان نیستلروی بود را برگزیده است.
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
وقتی همه ما خوابیم !
ژاپن به دنبال جذب دلبوسکه؛کفاشیان به دنبال حفظ قطبی
ژاپنیها دنبال مربیان طراز اول دنیا رفتهاند تا نسل در حال شکوفایی فوتبالشان با کار کردن زیر نظر نامهای بزرگ به خود باوری برسند و از کم تجربگی در میدانهای بزرگ ضربه نخوردند آن وقت اینجا سرمربی ما دایم در حال سرشاخ شدن با ستارهها است. حالا چه جوری ما به درخشش در جام ملتها دل خوش باشیم؟
شبکه ایران - رئیس فدراسیون ژاپن اعلام کرد که برای سپردن سکان هدایت تیم ملی این کشور باب مذاکره را با دل بوسکه ،پکرمن،بیلسا و فان باستن باز کرده و در تلاش است که در مرحله اول با دل بوسکه به توافق نهایی برسد.
واقعیت این است که خبرهای ناامید کننده برای فوتبال ما مانند تیرهایی زهرآگین از شرق و غرب آسیا از چله کمان رها میشوند و البته ما هنوز درگیر مسایل سخیف فوتبالمان هستیم.
میگوییم ناامید کننده چون در حالی که امپراتور پوشالی ما در حال جنگیدن با حاشیههای خود ساختهاش است رقبای ما که در جام جهانی همه را انگشت به دهان کردند برای سالهای آتی خود برنامهریزی مدرن میکنند و با بزرگترین مربیان دنیا وارد مذاکره میشوند.
چشم بادامیها از همین الان برای جامه عمل پوشاندن به وعدهشان برای قهرمانی جهان در سال 2050 آستینها را بالا زدند و از پله به پله بالا میروند آن وقت ما هنوز برای دو ماه بعد تیم ملیمان هم برنامه نداریم و هنوز در باد افتخارات گذشته خوابیدهایم.
جالب اینکه ما حتی برای امروزمان هم نمیتوانیم درست تصمیم بگیریم و سکان هدایت تیم ملیمان را به مردی دادیم که بزرگترین افتخارش آنالیزوری مردان هلندی بوده و دیگر هیچ.
افشن قطبی تا به حال به راستی کدام روزنهای از امید را در دل فوتبال دوستان ما زده کرده است؟با هم بازیهایی را که تیم ملی به سکانداری او در بازی های دوستانه و رسمی به نمایش گذاشته در ذهن مرور کنیم. کدام نبرد تیم ملی به رهبری قطبی اعصابمان را خرد نکرده و کدام نمایش تیم ملی سربلندمان کرده است؟ قطبی میگوید تیم ملی دارد به سمتی میرود که تیکی تاکا بازی کند؟ کدام تیکی تاکا و کدام بازی هجومی؟
آنچه از تیم ملی دیدهایم جز بازیهای کم گل و سردرگم و بعضا کسل کننده بوده است؟ قطبی را درست در روزهایی به عنوان ناجی برگزیدهایم که فوتبالمان در حال دگردیسی است و نیاز دارد در آرامش و با سرمربی کاردان و با تجربه راهش را پیدا کند.
اینها اما همهاش به قطبی بر نمیگردد بلکه بیشتر گناهها به گردن فدراسیون است که که بدون درایت به قطبی هنوز اعتماد کرده و هنوز از او حمایت میکند.
ژاپنیها دنبال مربیان طراز اول دنیا رفتهاند تا نسل در حال شکوفایی فوتبالشان با کار کردن زیر نظر نامهای بزرگ به خود باوری برسند و از کم تجربگی در میدانهای بزرگ ضربه نخوردند آن وقت اینجا سرمربی ما دایم در حال سرشاخ شدن با ستارهها است. حالا چه جوری ما به درخشش در جام ملتها دل خوش باشیم؟
این داستان ژاپنیهاست که دارند فرسنگها از ما دور میشوند،کرهایها هم همینطورند البته. حتی کره شمالی هم که روزگاری برای ما رقیبی محسوب نمیشد با نگاهی منطقی به آینده و با آرامش دارد از ما سبقت میگیرد و به طور حتم همانند مقدماتی جام جهانی در جام ملتها هم یقه تیم تحلیل رفته ما میگیرند.
تصور کنید بازی با ژاپنیها را که روی نیمکتشان یکی از بین دل بوسکه ،پکرمن،بیلسا و فان باستن نشسته و نیمکت ما را که قطبی نشسته ؟ تفاوت آنقدر است که که برای عبور از چنین تیمی فقط باید به قضا و قدر و معجزه امید داشت.
با این حال یک بار دیگر ادعای سرمربی تیم ملی فوتبال ایران را که چندی پیش در یک کنفرانس خبری مطرح شد را با هم مرور میکنیم:" ما بعد از سالیان طولانی در جام ملتهای اسیا قهرمان خواهیم شد تا توانمندیهای خود را به رخ حریفانمان بکشیم!" به نظر شما با این وضعیت ایران در جام ملتهای آسیا که چند ماه دیگر در کشور قطر برگزار میشود میتواند بر سکوی قهرمانی تکیه زند. تعبیر چنین رویایی در خوابهای شیرین هر یک از ما دور از انتظار است حالا چه رسد به آن که در واقعیت چنین اتفاقاتی روی دهد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
08-05-2010
|
|
|
|
|
|
فدراسیون فوتبال، جنجالی وحاشیه ساز
فدراسیون فوتبال؛ جنجالی و حاشیه ساز!
مسئولان فدراسیون با هر تاکتیکی که هست سعی می کنند که انتقادات را از روی دوش خود بردارند، ولی به نظر می رسد که کار به استخوان رسیده باشد.
عصر ایران ورزشی؛بی شک در این مقطع کنونی، فدراسیون فوتبال در میان انبوه انتقادات از سوی کارشناسان و مربیان و حتی بازیکنان تیم ملی قرار گرفته است.
به هر حال شروع لیگ برتر هم نتوانست آنطور که باید و شاید از حجم این انتقادات کم کند. مسئولان فدراسیون با هر تاکتیکی که هست سعی می کنند که انتقادات را از روی دوش خود بردارند، ولی به نظر می رسد که کار به استخوان رسیده باشد.
عملکرد ضعیف فدراسیون موجب شده است که همه از رفتن کفاشیان استقبال کنند و حالا هم با رسيدن حبيب كاشاني به هيات رئيسه و بالا گرفتن جنگ قدرت براي رسيدن به كرسي رياست فدراسيون، حاشیه ها بعد دیگری نیز به خود گرفته است.
البته برنامه ریزی های عجیب کادر فنی و علاوه بر آن لیست جدید افشین قطبی خود به تنهایی توانایی آن را دارد که فوتبال یک مرز و بوم را به بحران و حاشیه شدید بکشد.
پس از ماجراهاي اردوي تيم ملي در اتريش و فهرست تازه افشين قطبي وجهه مديران فدراسيون بين اهالي فوتبال چنان مخدوش شده كه منتقدان از بيان انتقادات بيپروا هيچ ابايي ندارند.
رسول كربكندي پس از خط خوردن علي كريمي و دعوت شدن چند بازيكن نا آماده به اردودي تيم ملي به عنوان يكي از منتقدان ويژه سرمربي تيم ملي از فدراسيون فوتبال ميخواهد دايره نظارتش بر انتخابهاي شك برانگيز قطبي را بزرگ تر كند:« بساط برخوردهاي شخصي و تصميمات سليقهاي در تيم ملي بايد برچيده شود.
چرا وقتي كريمي از تيم ملي خداحافظي كرده بود او را با اصرار آوردند و حالا اين بازيكن را كنار ميگذارند؟ فدراسيون بايد به اين مسئله رسيدگي كند. بعضي بازيكناني كه در تيم باشگاهي نا آماده اند، دعوت ميشوند ولي بازيكنان آماده جايي در تيم ملي ندارند.
مطمئنا وقتي بازيكني كه دو گل در اردوي اتريش زده كنار گذاشته ميشود مسائلي وجود داشته. اگر تيم ملي نتيجه نگرفت قطبي بايد پاسخگو باشد. اميدوارم او با كيف پر از پول سوار هواپيما نشود و پس از ناكامي فرار نكند.»
طبق برنامه چهار بازيكن ملي پوش استقلال پس از بازي با ارمنستان و تنها 12 ساعت مانده به بازي استقلال با استيل آذين در هفته چهارم به اردوي اين تيم اضافه ميشوند.
مظلومي با انتقاد تند از قطبي در جستوجوي راهي براي جلوگيري از حضور بازيكنان استقلال در تيم ملي است:« متاسفانه آقاي قطبي بيكاريهايش را با اين برنامهريزيها پر ميكند. در مورد بازيكن ندادن به تيم ملي باشگاه تصميم ميگيرد. من فقط ميگويم با اين وضعيت نميتوانيم برابر استيلآذين به ميدان برويم.»
با اينكه فدراسيون فوتبال با كشيدن خط قرمز روي نام علي كريمي به عنوان معترض اصلي قطبي در جمع ملي پوشان عزمش را براي كوچك كردن دايره معترضان نشان داد، اما امروز چنين رفتاري به ساير بازيكنان تيم ملي تسري پيدا كرده و آنها بيپروا از لاپوشاني كردن اتفاقات اردوي پرماجراي اتريش و اظهارات غير مسئولانه بعضي مديران فدراسيون گلايه ميكنند.
شهاب گردان، دروازه بان جوان تيم ملي كه پس ازسپري كردن يك دوره كوتاه در اردوي تيم ملي اكنون جايش را به ابراهيم ميرزاپور داده با حمله به افشين قطبي صلاحيت فني سرمربي تيم ملي را زير سوال ميبرد:« اين فهرست نشان ميدهد كه قطبي با برخي بازيكنان مغرضانه برخورد كرده و درك فني بالايي ندارد.
بابت حرفهايي كه ميزنم نگراني ندارم و اين صحبتها اصلا به اين دليل نيست كه از تيم ملي خط خوردهام. حتي قبل از اين اردو هم باخانوادهام و همچنين مسئولان باشگاه حرف زدم و گفتم كه دوست ندارم به تيم ملي بروم.»
در كشاكش خبرهاي نگرانكنندهاي كه از اردوي تيم ملي در اتريش به تهران مخابره ميشد فدراسيون فوتبال تلاشهاي گستردهاي را براي فروكش كردن هجمه انتقادها انجام داد.
تعريف و تمجيدهاي بازيكنان از اردوي تيم ملي كه روي وب سايت رسمي فدراسيون فوتبال قابل مشاهده بود البته درهمان مقطع شك برانگيز بود.
درست در جایی که همه مسئولان فدراسیون فوتبال گمان می کردند که بحث اردوی اتریش به پایان رسیده است، رییس کمیته بین الملل فدراسیون بحث دیگری را مطرح کرد که بحران را در خانواده فوتبال به اوج خود رساند.
ترابيان در برنامه پرمخاطب 90 مدعي شد كيفيت اردوي اتريش براي بازيكناني كه خانواده شان سفر به خارج از كشور را تجربه نكردهاند كفايت ميكرد.
سيد مهدي رحمتي به عنوان اولين معترض به اظهارات ترابيان، خواستار عذر خواهي رسمي او از بازيكنان تيم ملي ميشود:« براي خانواده ما خارج يعني عربستان، سوريه و عراق كه همه كشورهاي زيارتي هستند. شنيدهام خانواده آقاي ترابيان در انگليس هستند ولي خانوادههاي ما بيشتر جاهاي زيارتي را دوست دارند.
آقاي ترابيان، اين براي اولين بار نبود كه به اردوي خارج از ايران ميرفتيم و حالا شايد به خاطر اين حرفها آخرين اردو باشد اما بد نيست بدانيد با حضور همين مسئول فعلي حراست كه با ما به اتريش و ايتاليا آمده بود، به اسپانيا و چك رفتيم و اتفاقا در كنار دريا اردو زده بوديم.
وقتي ايشان ميگويد نميتوانستيم بازيكنان را جايي ببريم كه در كنار رودخانه و دريا باشد نميدانم چه بگويم.
آقاي ترابيان در برنامه پربيننده 90 خواسته يا ناخواسته اين حرفها را زده و در همان برنامه بايد از تك تك بازيكنان عذرخواهي كند. الان شرايط طوري شده كه حتي بازيكناني كه عاشق تيم ملي هستند سرخورده شدهاند.
متاسفانه بازيهاي دوستانهاي كه روابط بينالملل براي تيم ملي ترتيب داد به هيچ عنوان در شأن ما نبود. تيم ملي نبايد با واشاش مجارستان بازي ميكرد كه چندي پيش به ايران آمد و مقابل تيم هنرمندان قرار گرفت.»
پس از رحمتي، هادي عقيلي هم به جبهه بازيكنان قديمي پيوسته و در باره صحبتهاي ترابيان ميگويد:« او بايد در رسانه ملي از همه بازيكنان و خانوادههايشان عذرخواهي كند. اين آقا خيال كرده كه خودش در كاخ و دربار زندگي ميكند و ما هم دنيا نديده هستيم.اصلا من ميدانم كه خارج رفتن چه امتيازي دارد كه ترابيان اينگونه حرف زد.»
كار حتي به جايي رسيد كه شهاب گردان هم اندك شانس هايش براي حضور در اردوهاي بعدي تيم ملي را به حراج گذاشته و پس از حمله به قطبي از خجالت ترابيان در ميآيد:« ترابيان در حدي نيست كه در مورد خانواده بازيكنان حرف بزند. او اگر ميخواهد ميتوانم پاسپورت اعضاي خانوادهام را نشان دهم تا ببيند كه سفر خارجي رفتهايم يا خير.»
ن
محمد رضا خلعتبري از مسئولان فدراسيون ميخواهد ترابيان را براي عذر خواهي رسمي از بازيكنان تيم ملي مجاب كنند:« من نميدانم خارج رفتن خانواده ما چه ربطي به ترابيان دارد. اين موضوع به مسائل شخصي مربوط ميشود و ترابيان حق نداشت در اين مورد حرفي بزند.
در اين چند روز هر كس ما را ديد به طعنه حرفي زد. اميدوارم ترابيان در تلويزيون از ما عذرخواهي كند تا ما هم مجبور نشويم افشاگري كنيم.»
موضع گيري فرزاد آشوبي و اشاره او به اتفاقات اردوي اتريش كه در پاسخ به اظهارات ترابيان مطرح شده نشان ميدهد حق با كساني بوده كه امكانات كمپ لئونارد هارد اتريش را در شأن تيم ملي نميدانستند: «تاسف ميخوردم از اينكه يك مسئول فدراسيون از چنين ادبياتي استفاده ميكند.
چرا يك بازيكن حق ندارد در مورد اردوي تيم ملي صحبت كند. ما انسان هستيم و هر انساني حق دارد حرف بزند. قرار نيست هميشه همه آدمها از شما تعريف وبهبه چهچه كنند. با وجود مشكلات فراواني كه بود توقع دارند دروغ بگوييم و ادعا كنيم همه چيز خوب بود. اگر همه چيز خوب بود كه كسي اعتراضي نداشت، پس حتما مشكلي وجود داشته.»
به نظر ميرسد برخورد حذفي با بازيكنان معترض تيم ملي هم ديگر چاره ساز نيست و پس از علي كريمي ساير بازيكنان كماكان بدون پرده پوشي انتقادهايشان را مطرح ميكنند.
عباس ترابيان با درك اوضاع آشفتهاي كه براي فدراسيون فوتبال رقم زده سعي ميكند با عذر خواهي از بازيكنان تيم ملي به اين غائله پايان بدهد:« منظور من از گفتن اين حرفها اهانت به خانوادههاي محترم بازيكنان نبود.
شايد اشتباه كردم و جمله مناسبي براي رساندن منظورم عنوان نكردم. لازم است كه از بازيكنان و خانواده آنها عذرخواهي كنم. درباره حرفي هم كه زده ام اگر لازم باشد از تك تك بازيكنان عذرخواهي ميكنم و دست همه آنها را هم ميبوسم.»
شایان ذکر است که این پایان این سناریو نیست و باید در ادامه شاهد این باشیم که کار به جاهای باریک تر نیز بکشد.
وقتی باشگاه خصوصی مثل استیل آذین با آن همه هزینه، ببیند که تیم ملی و برنامه هایش دارد به این تیم لطمه وارد می کند، بدون شک به واکنش واداشته می شود و تصمیم می گیرد که بازی خود را برگزار نکند.
همان طور باشگاه های دولتی مثل استقلال و غیره هم اگر این روند را ادامه دهند، نه تنها به برنامه ریزی لیگ ضربه می زند، بلکه چهره فوتبال ایران را خدشه دار کرده و می شود هرج و مرج را در آن مشاهده کرد.
حال باید دید که آیا فدراسیون و تیم ملی با باشگاه ها همکاری بیشتری می کنند و یا یک لج و لجبازی در فوتبال ایران به راه خواهد افتاد که به سود فوتبال نخواهد بود.
این اتفاقات حبیب کاشانی را به کرسی ریاست نزدیک تر و کفاشیان و تیم بی برنامه اش را از این سمت دور می کند و در آینده نزدیک شاید حاج حبیب را در منصب ریاست فدراسیون ببینیم.
ویرایش توسط shokofe : 08-05-2010 در ساعت 11:01 AM
|
08-05-2010
|
|
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازهترين ردهبندي برترين گلزنان جهان اعلام شد فرهاد مجيدي تنها ايراني در جمع برترينها
فرهاد مجيدي به عنوان چهلوسومين گلزن برتر دنيا معرفي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال دنيا تازهترين ردهبندي برترين گلزنان جهان را اعلام كرد كه در اين فهرست فرهاد مجيدي با 5 گل زده در رده چهل و سوم اين فهرست قرار گرفته است.
مجيدي تنها ايراني اين فهرست است.
در ردهبندي جهاني ديهگو فورلان بهترين بازيكن جام جهاني با سيزده گلي كه در طول اين رقابتها و در ديدارهاي دوستانه به ثمر رسانده در صدر جدول قرار گرفته، داويد ويا با 12 گل در رده دوم ايستاده و هرناندز مكزيكي با 9 گل در جايگاه سوم قرار گرفته است.
در ميان 10 نفر نخست ردهبندي فدراسيون جهاني فابيو سزار بازيكن برزيليالاصل تيم ملي قطر هم قرار دارد.
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
08-05-2010
|
|
کاربر فعال
|
|
|
|
رده بندی جدید باشگاههای جهان؛ سقوط استقلال، سپاهان بهترین تیم
سپاهان که بهترین تیم ایرانی در این رده بندی است، در رده 12 تیمهای آسیایی قرار دارد.
سایت گل- فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار رده بندی جدید برترین تیمهای باشگاهی جهان در ماه جولای را اعلام کرد که بر این اساس سپاهان اصفهان با 91 امتیاز بهترین تیم ایرانی در این رده بندی است که در رده 178 جهان جای گرفته است و نسبت به ماه قبل یک پله صعود کرده است. ذوب اهن با 5/89 امتیاز در رده 184 قرار گرفته و دومین تیم ایرانی در این رده بندی است که جایگاهش نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است. استقلال با 81 امتیاز در رتبه 234 قرار گرفته و نسبت به ماه قبل 6 پله سقوط کرده است. مس کرمان نیز با 65 امتیاز در رده 349 قرار گرفته که نسبت به ماه قبل 3 پله سقوط داشته است.
در این رده بندی تیم پوهانگ کره جنوبی با قرار گرفتن در رتبه 77 بهترین تیم آسیایی است و سپاهان که بهترین تیم ایرانی در این رده بندی است، در رده 12 تیمهای آسیایی قرار دارد. همچنین تیمهای بارسلونا، اینترمیلان و بایرن مونیخ سه تیم برتر این رده بندی جهانی هستند.
لازم به ذکر است که مبنای این رده بندی نتایج کسب شده در مسابقات قاره ای، لیگ های داخلی و جام حذفی( از مرحله یک چهارم نهایی) است. بنابراین سایر تیمهای ایرانی به دلیل عدم حضور در لیگ قهرمانان آسیا که امتیاز زیادی دارد، در بین 350 تیم برتر باشگاهی جهان قرار نگرفته اند. همچنین مبنای امتیازات داده شده به نتایج تیمهای باشگاهی در مسابقات لیگ و جام حذفی نیز با توجه به قدرت فوتبال هر کشور متفاوت است.
ولی نه...!! باید ترک کنم
|
08-07-2010
|
|
کاربر فعال
|
|
|
|
محبوبترین باشگاه ورزشی دنیا: گالاتاسرای!
نه یانکیز، نه بارسا، نه رئال، نه منیونایتد، نه لیورپول و نه لیکرز. گالاتاسرای محبوبترین باشگاه دنیاست.
سایت گل – اگر از جمعیتی نمونه از مردم دنیا خواسته شود محبوبترین تیم ورزشی خود را نام ببرند، بسیاری از کارشناسان انتظار خواهند داشت تیمهای بارسلونا یا منچستر یونایتد، یا تیم بیسبال نیویورک یانکیز، یا تیم بسکتبال لسآنجلس لیکرز در صدر لیست قرار بگیرند.
اما در جمعیت نمونهای 500 میلیون نفری نتیجه عجیبی به دست آمده است. سایت Sporting Intelligence با مطالعه تعداد افراد عضو در صفحات رسمی باشگاههای ورزشی دنیا در سایت فیسبوک به این نتیجه رسیده که گالاتاسرای بیشترین طرفدار را دارد. 4.1 میلیون نفر از 500 میلیون کاربر فیسبوک در صفحه رسمی این باشگاه عضو هستند.
بارسا در رتبه دوم قرار دارد و 3.4 میلیون نفر عضو صفحه رسمی این باشگاه در سایت فیسبوک شدهاند. منچستر یونایتد با 1.26 میلیون عضو در رده دهم است و پایینتر از لیکرز (2.3 میلیون) و یانکیز (1.8 میلیون) قرار گرفته است.
اما جالب آن که سه باشگاه ترکیهای در میان ده باشگاه پرطرفدار در فیسبوک حضور دارند.
مشخص نیست این به دلیل شور و هیجان طرفداران ترکیهای است، یا باشگاههای ترکیهای تلاش بسیاری برای پرشمار کردن تعداد افراد عضو صفحهشان انجام دادهاند، یا این که باشگاههای ترکیهای حقیقتا در دنیا طرفداران بسیاری داشتهاند و کسی از آنها خبر نداشته است.
در میان باشگاههای برتر دنیا، فوتبال طرفداران بسیاری دارد و 12 تیم از 20 تیم پرطرفدار فوتبال بازی میکنند. بیسبال هم سه تیم در این میان دارد.
در پایین لیست 20 باشگاه پرطرفدار دنیا روی فیسبوک را میبینید.
1- گالاتاسرای، فوتبال، 4.1 میلیون نفر
2- بارسلونا، فوتبال، 3.4 میلیون نفر
3- فنرباغچه، فوتبال، 2.8 میلیون نفر
4- رئال مادرید، فوتبال، 2.7 میلیون نفر
5- لسآنجلس لیکرز، بسکتبال، 2.3 میلیون نفر
6- لیورپول، فوتبال، 1.9 میلیون نفر
7- نیویورک یانکیز، بیسبال، 1.8 میلیون نفر
8- بشیکتاش، فوتبال، 1.5 میلیون نفر
9- بوستون ردساکس، بیسبال، 1.3 میلیون نفر
10- منچستر یونایتد، فوتبال، 1.26 میلیون نفر
11- بوستون سلتیکس، بسکتبال
12- چلسی، فوتبال
13- آرسنال، فوتبال
14- تیم ملی انگلیس، فوتبال
15- میلان، فوتبال
16- دالاس کابویز، هاکی
17- یوونتوس، فوتبال
18- پیتسبورگ استیلرز، هاکی
19- شیکاگو کابز، بیسبال
20- نیو اورلینز سینتس، هاکی
ولی نه...!! باید ترک کنم
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|