اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |
08-10-2010
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تیم ملی وارد ایروان شد
سایت گل- تيم ملي ساعت 7:30 به وقت محلي وارد ايروان شد و مورد استقبال اعضاي سفارت ايران در ارمنستان قرار گرفت. پس از مراسم استقبال در فرودگاه، تيم ملي مستقيم به هتل محل اقامت رفت.
اولين تمرين تيم ملي ، امشب ساعت 20:30 به وقت محلي و پس از استراحت ملي پوشان آغاز مي شود.
تيم ملي ايران با 21 بازيكن به ايروان رفته است و احسان حاج صفي به دليل مشكلات خروجي نتوانست تيم ملي را همراهي كند.اين در حالي بود كه كادر سرپرستي و فدراسيون فوتبال تمامي تلاششان را براي رفع مشكل خروجي حاج صفي انجام دادند.
ديدار دوستانه ايران و ارمنستان فردا شب ساعت 20:30 به وقت ايران برگزار مي شود
|
|
08-10-2010
|
|
|
|
|
|
رحمتي: ايروان نزديك است اين همه اعتراض براي چي؟
سايت گل ـ مهدي رحمتي دروازهبان تيم ملي ايران كه نمايش بسيار خوبي در اردوي تيم ملي از خود نشان داده است فردا درون دروازه تيم ملي ميايستد.
او در مورد برگزاري اردوي تيم ملي و بازي با ارمنستان گفت:«نبايد روزهاي فيفا را به راحتي از دست بدهيم. تيم ملي بايد با همديگر هماهنگ شود روزهاي فيفا حق تيم ملي است تا بتواند بازي كند.
ما اردوي خوبي را پشت سر گذاشتيم و تمرينات شادابي را انجام داديم به نظر من بازي با ارمنستان براي تيم ملي بازي خوبي خواهد بود، ما يك بار با اين تيم بازي كردهايم و آنها تيم قدرتياي هستند كه ميتوانند حريف خوبي براي تيم ملي باشند.»
رحمتي در ادامه ميگويد: «از ارمنستان هيچ شناختي ندارم و فكر هم نميكنم براي يك بازي دوستانه بايد شناختي از اين تيم داشته باشيم. مسافت تهران تا ايروان كم است و فكر نميكنم خستگي زيادي براي بازيكن اين سفر و اين بازي به وجود بياورد. اميدوارم فردا بتوانيم با برد از زمين بيرون بيايم تا مردم از بازي تيم ملي لذت ببرند.»
|
|
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ستاره های لیگ با سقف قراردادشان محروم می شوند؟
سقف قرارداد ها آیا تاثیری در کنترل قیمت ها داشت؟
غیر از 75 درصد بینندگان برنامه تلویزیونی 90 که گفتند این طرح نمی تواند سبب شود تا قیمت ها کاهش یابد حتی سردار عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ هم پذیرفت 15 درصد بازیکنان لیگ برتر یعنی همان ستاره ها که پول های گزاف می گیرند ، سقف مورد نظر را رعایت نکرده اند.
رئیس سازمان لیگ اما هنوز اعتقاد دارد آنچه به عنوان قانون مصوب کرده اند می تواند راهی برای فرار از باتلاق نابودسازی پولهای بیت المال است که به فوتبال سرازیر می شوند و بی آنکه گامی باشند برای پیشرفت فوتبال ملی تنها به نابودی منابع مالی می انجامند؛« ببینید ما یک چارچوبی را نوشتیم . شاید بگویید امروز فعلا مکانیسم اجرایی اش را نداریم. اشکال ندارد . ما گام اول را برداشته ایم شاید امروز موفق به مهارش نشویم.
شاید نتوانیم برویم یقه بازیکنی که می آید مصاحبه می کند و می گوید سقف را قبول ندارد بگیریم چون کارت بازی اش را بر اساس قرارداد ما بسته است را فعلا بگیریم اما به یک جایی می رسیم که همه چیز مشخص می شود و ما منتظر می مانیم. »
او درحالی این حرف را می زند که تقریبا تمام مدیران باشگاهی قانون وضع شده را ناکارآمد و غیر کارشناسی می دانند. محمد حسن انصاری فرد در این باره می گوید:« تیم های فقیرتری مثل ما نمی توانند بازیکن گران بخرند اما این سقف قراردادها سبب شد که قیمت های بازیکنن دیگر هم بالا برود چون دیگر 35 میلیون یک عرف شده بود. من به بازیکنم حاضر بودم این سقف را بدهم اما او حتی حاضر نشد با ما پای میز مذاکره بنشیند و به تیم دیگری رفت. این یعنی رقمی که گرفته خیلی بالاتر از سقف بوده است. »
مدیران باشگاه هایی مثل سپاهان ، ذوب آهن و استیل آذین حاضر نیستند حتی حرفی دربار سقف قراردادها بزنند و تنها سئوال ها در این باره را با لبخند پاسخ می دهند. علی فتح الله زاده و حبیب کاشانی ، مدیران تیم های استقلال و پرسپولیس اعتراف می کنند برای جذب یا نگه داشتن بازیکنانی از تیم شان یا تیم های دیگر حاضر به پرداخت ارقام بالای 500 میلیو تومانی بوده اند اما ناکام مانده اند و این یعنی پذیرش عینی فرار از سقف اما قراردادهای مکتوب همه حاکی از رعایت سقف ها هستند و عزیز محمدی همچنان معتقد است باید صبر کرد تا شاید ؛« در فوتبال ما همه سال همین طور است که اول چک ها را می کشند و موعد پرداخت ها که می رسد چون پولی در بساط نیست ، چک ها برگشت می خورند. آن موقع است که شکایت ها پیش کشیده می شوند و ما وارد عمل می شویم.
هم بازیکنان را محروم می کنیم و هم باشگاه ها را.»
این گفته البته شاید در نگاه اول منطقی برسد اما مشکل بزرگ اینجاست: ستاره هایی که محرم می شوند ، بازیکنان ملی پوش هستند. با محرومیت ملی پوشان چه اتفاقی برای فوتبال ملی می افتد؟
این پرسشی است که عزیز محمدی هم پاسخی برایش ندارد. او البته از لزوم اجرای قانون می گوید . از اینکه صدای همه از این همه ریخت و پاش در آمده و حتی باید به قیمت کنار گذاشتن ستاره ها از تیم ملی ، قانون را اجرا کرد اما سابقه دور زد هایی که هر روز و هر روز در لیگ رخ می دهد این فرضیه را که قانون سقف قراردادها به محرومیتی بیانجامد را از همان ابتدا مردود می داند. درحالی که تیم های دولتی بودجه های هنگفت در اختیار دارند و هیچ قید و بندی برای هزینه کرد آن ندارند ، تعیین سقف پرداخت آیا می تواند عملی باشد؟ این پرسشی است که تقریبا تمام مدیران و کارشناسان فوتبال ایران در پاسخش از کلمه « نه» استفاده می کنند!
منبع خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
08-10-2010
|
|
|
|
|
|
راهکار ویژه برای فرو نشاندن خشم مردم انگلیس. کاپلو خطاب به هواداران: ما را هو کنید
فابیو کاپلو راهکاری مناسب برای فروکش کردن خشم طرفداران انگلیسی پیدا کرده است.
سرمربی انگلیس قصد دارد در بازی دوستانه امروز تیمش مقابل مجارستان بازیکنان حاضر در جامجهانی را به بازی بگیرد تا با هواداران خشمگین «ومبلی» رودررو شوند.
تیمملی انگلیس امروز در بازی دوستانه مقابل مجارستان تجربه جدیدی به دست میآورد. هم بازیکنان جدیدی در ترکیب اصلی تیم قرار میگیرند که حتی یک بازی ملی ندارند و هم بازیکنان قدیمی منتظر عکسالعملی تازه از سوی هواداران هستند.
کاپلو یکشنبه این هفته وقتی برای اولین بار از هواداران تیمملی انگلیس به خاطر نتایج ضعیف در جامجهانی 2010 آفریقایجنوبی عذرخواهی کرد، گفت که برای بازی امروز مقابل مجارستان منتظر هو شدن و اعتراض شدید از سوی هواداران حاضر در ورزشگاه «ومبلی» است. اتفاقاً در همین ورزشگاه در بازی چلسی و منچستریونایتد در جام خیریه که «شیاطین سرخ» با نتیجه 3 بر یک پیروز شدند جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول و وین رونی، بازیکنان ملیپوش دو تیم به شدت از سوی هواداران هو شدند و حتی بسیاری پارچهنوشتهایی در اعتراض به این بازیکنان به ورزشگاه آورده بودند. رسانههای انگلیسی و خود بازیکنان و کادر فنی این تیم به خوبی میدانند که امروز هم این اتفاق میافتد.
شاید به همین دلیل سرمربی ایتالیایی تیمملی انگلیس قصد دارد در ترکیب اولیه تیمش برای بازی امروز بازیکنان اصلی را به زمین بفرستد تا با هواداران رو در رو شوند. در آخرین لیست اسامی دعوت شدگان به تیمملی انگلیس تنها نام 10 بازیکنی که در جامجهانی حاضر بودند، دیده میشود. به گزارش روزنامه «دیلی تلگراف» چاپ انگلیس، کاپلو تأکید زیادی دارد بازیکنانی که از ابتدا وارد زمین میشوند همانهایی باشند که در جامجهانی هم حاضر بودند: «ترکیب اولیه تیم متشکل از بازیکنانی است که در جامجهانی حاضر بودند. این مسئله قطعی است. مثل من، آنها هم باید هو شوند. این احترامی است که ما به هواداران میگذاریم.»
پس او انتظار دارد که انگلیس هو شود؟ «بله. یقیناً انتظار دارم که هو شویم. امیدوارم این اتفاق سریع بیفتد و بگذرد چون ما برای موفقیتهای آینده به حمایت آنها احتیاج داریم. ما با هم میبریم، با هم میبازیم و همیشه به هواداران احترام میگذاریم. من به همه احترام میگذارم. رئیس منم و باید من را بیشتر از هر کس دیگری هو کنند.»
کاپلو در پاسخ به این سؤال که آیا این کار تأثیر مثبتی در کار تیمملی میگذارد، گفت: «ما قبول کردهایم که در جامجهانی شکست خوردهایم. من باید به هواداران احترام بگذارم. باید قویتر از این باشیم که به خاطر هو شدن روحیهمان را از دست بدهیم. باید روحیهمان را حفظ کنیم تا بتوانیم در آینده جبران کنیم.»
سرمربی عبوس «سه شیر» که روی نام بسیاری از ستارههای درشت انگلیسی خط کشیده، همچنین خبر داد که امثال جو کول، پیتر کراوچ و بقیه هنوز هم میتوانند به تیمملی دعوت شوند: «من بازیکنانی که بیرون ماندهاند را به خوبی میشناسم. در این لحظه من باید تغییراتی را به وجود آورم اما چه کسی میداند آینده چه میشود؟ شاید من تصمیم بگیرم که آنها را در آینده به کار بگیرم. ما باید این بازیکنان جوان را تحت نظر بگیریم و شخصیت آنها را در بازیهای ملی بررسی کنیم. در این بازی این فرصت را داریم. پیراهن تیمملی انگلیس با همه تیمها فرق دارد. بازی در ومبلی هم با بازی در سایر استادیومها متفاوت است. فشار در این شرایط بسیار بالاست. میخواهم بدانم این بازیکنان جوان چطور با این شرایط کنار میآیند.»
با این شرایط میتوان فهمید که کاپلو از الان پیشبینی کرده است که در بازی امروز مقابل بیش از 60 هزار نفر چه اتفاقی میافتد.
منبع خبر آنلاین
|
08-11-2010
|
|
|
|
|
|
تمدید قرارداد خاویر زانتی تا سال 2013 با اینتر
این مدافع کهنهکار سه سال دیگر در اینتر میماند.
سایت گل – اینتر در سایت رسمی خود اعلام کرده که خاویر زانتی، مدافع کناری این تیم قراردادی جدید امضا کرده که باعث میشود تا سه فصل آینده در سنسیرو بماند.
کاپیتان اینتر در سال 1995 به این تیم آمد. قرارداد او تا سال 2011 اعتبار داشت، اما نمایشهای خستگیناپذیر این بازیکن 36 ساله باعث شد قرارداد او تمدید شود.
او بخشی مهم از موفقیت اینتر پس از کالچوپولی، از جمله سه قهرمانی فصل گذشته با هدایت ژوزه مورینیو بوده است.»
این بازیکن که با وجود نمایشهای درخشان در سطح باشگاه به تیم ملی دعوت نشد و جام جهانی 2010 را از دست داد، گفته دوست دارد با هدایت رافائل بنیتس قهرمانیهای بیشتری با اینتر به دست آورد.
رانتی در فصل 10-2009، هفتصدمین بازی خود را با پیراهن نراتزوری انجام داد و چندپسته بودن او بسیار به کمک اینتر آمد. او میتواند در پستهای مدافع راست و چپ یا در پست هافبک دفاعی بازی کند. او فصل گذشته 55 بار در تمامی رقابتها برای اینتر بازی کرد.
|
|
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
کمیته انضباطی ،کمیته پول رسانی به فدراسیون
آمار نشان ميدهد به همان ميزان كه هر سال به صفر قراردادهاي بازيكنان ليگ برتري افزوده ميشود، جريمههاي نقدي كميته انضباطي هم رشد قابل ملاحظهاي دارد.
عصرایران ورزشی- تكاپوي مديران ارشد فدراسيون فوتبال براي اعمال قانون سقف قرارداد و تقلا براي جلوگيري از رشد بيرويه دستمزد بازيكنان ليگ برتري با مرور احكام كميته انضباطي طي يكماه اخير زير سوال ميرود. آمار نشان ميدهد به همان ميزان كه هر سال به صفر قراردادهاي بازيكنان ليگ برتري افزوده ميشود، جريمههاي نقدي كميته انضباطي هم رشد قابل ملاحظهاي دارد و دستمزد دريافتي بازيكنان گرانقيمت به منبع درآمدي براي فدراسيون فوتبال تبديل شده است. اگر چه پرداخت جريمههاي چند ميليوني براي بازيكنان چندصدميليوني چندان سنگين به نظر نميرسد اما درآمد هنگفتي كه از اين راه حاصل ميشود تا حدودي به وضعيت بغرنج اقتصادي فدراسيون فوتبال سروسامان ميدهد.
با اينكه رئيس كميته انضباطي تاكيد ميكند كه تمام احكام براساس مفاد مندرج در آييننامه انضباطي صادر ميشود و قانون براي تمام بازيكنان، مربيان و باشگاهها يكسان است، كنكاش در احكام صادر شده، رابطه بين دستمزد بازيكنان و مربيان با ميزان جريمهها را مشخص ميكند.
بهطور مثال ميزان جريمه تيمهايي مثل صنعت نفت آبادان، شاهين بوشهر و داماش با ميزان جريمه تيمهاي متمولي مثل پرسپوليس، تراكتورسازي و شهرداري تبريز تفاوتهاي آشكاري دارد. در همين قاب بازيكنان دانهدرشت ليگ برتري مثل امين منوچهري و شهاب گردان كه دستمزدهاي كلاني دريافت ميكنند در مقايسه با بازيكنان درجه چندم مثل عليرضا عباسفرد و مهدي كياني بيشتر در تيررس كميته انضباطي قرار دارند.
نگاهي به درآمد قابل ملاحظهاي كه طي يكماه گذشته و از راه جريمه بازيكنان، مربيان و باشگاهها نصيب فدراسيون فوتبال شده، جايگاه كميته انضباطي را از ساير بخشهاي ديگر فدراسيون متمايز كرده است.
كميته انضباطي در آخرين روزهاي ليگ دسته اول با اعمال جريمههاي نقدي، هشت ميليون و ششصد هزار تومان عايد فدراسيون فوتبال كرد. شموشك نوشهر به دليل پنج دقيقه ديركرد در ورود به زمين مسابقه در جريان بازي با شاهين اهواز 500 هزار تومان جريمه شد. چند روز بعد صنعت نفت آبادان به دليل تخلف تماشاگرانش يك ميليون تومان به حساب فدراسيون واريز كرد. تخلفاتي كه در بازي نفت تهران و نساجي مازندران صورت گرفته به تنهايي دو ميليون و 100 هزار تومان جريمه داشته است.
نفت تهران به دليل داشتن پنج بازيكن يك اخطاري و دو اخراجي و همچنين فحاشي يكي از ليدرهايش جمعا يك ميليون و صد هزار تومان و نساجي هم بابت تخلفات مشابه يك ميليون تومان جريمه شدهاند. صنعت نفت آبادان هم به دليل اعتراض تماشاگرانش در بازي پليآف مقابل داماش گيلان پنج ميليون تومان جريمه پرداخت كرد. دايره نظارت كميته انضباطي تنها به ليگ دسته اول و ليگ برتر محدود نميشود. در ليگ سراسري جوانان هم ذوبآهن به دليل داشتن پنج بازيكن دو اخطاره مقابل سپاهان يك ميليون تومان جريمه شده است.
با آغاز ليگ برتر بيشتر وقت كميته انضباطي صرف نظارت بر تخلفات تيمهاي پردرآمد شده و در اولين هفته ليگ برتر، باشگاه شهرداري تبريز به دليل فحاشي تماشاگران تبريزي و پرتاب بطري و سنگ به داخل زمين سر كيسه را شل كرد و با حكمكميته انضباطي 30 ميليون تومان به حساب فدراسيون واريز كرد. در هفته دوم هم اتفاقات جنجالي بازي پرسپوليس و تراكتورسازي بر ميزان درآمد فدراسيون فوتبال افزود.
پس از اين بازي كميته انضباطي هر كدام از اين دو باشگاه را 30 ميليون تومان و رسول خطيبي را هم پنج ميليون تومان جريمه كرد. از ديگر جريمههاي هفته اول ميتوان به جريمه پنج ميليون توماني امين منوچهري اشاره كرد. با جريمه دو ميليوني باشگاه شاهين بوشهر مقابل صنعتنفت آبادان ميزان درآمد فدراسيون فوتبال از محل جريمههاي كميته انضباطي در هفته اول ليگ برتر به مرز 72 ميليون تومان رسيد.
در هفته دوم تنها بازي مس و ذوبآهن درآمدزا بوده است. مس بابت تاخير در ورود به ميدان مسابقه و تخلف تماشاگران كرماني جمعا پنج ميليون و 600 هزار تومان پرداخت كرد و ذوبآهن هم به پرداخت 200 هزار تومان محكوم شده است. در هفته سوم كه اوج كسادي كميته انضباطي بود، سه گفتوگوي ساده 13 ميليون تومان عايدي داشته است.
شهاب گردان و پرويز مظلومي به دليل مصاحبه عليه سرمربي تيمملي هر يك به پرداخت پنج ميليون تومان و عليرضا عباسفرد به دليل اتهام زدن به داوران بازي پيكان و شاهين بوشهر سه ميليون تومان جريمه شدند. با احتساب جريمه پنج ميليون توماني مهدي كياني، بازيكن تراكتورسازي و با يك حساب سرانگشتي جريمههاي كميته انضباطي طي يكماه گذشته 100 ميليون و 900 هزار تومان عايد فدراسيون فوتبال كرده است.
در روزهايي كه به دليل ضعف عملكرد كميته بازاريابي و عدم جذب اسپانسر براي تيمهاي ملي، فدراسيون فوتبال با فقر دست و پنجه نرم ميكند و از پرداخت به موقع حق و حقوق كارمندانش عاجز است، چنين مبلغ هنگفتي براي تامين گوشهاي از اعتباراتي كه صرف هزينه اردوهاي گاه و بيگاه تيمملي ميشود، كفايت ميكند. در مورد ساز و كار وصول جريمهها و به سرانجام رساندن احكام صادر شده حرف و حديثهاي زيادي به گوش ميرسد.
عبدالرحمان شاهحسيني، رئيس سابق كميته انضباطي در مورد اجراي احكام صادر شده با شك و ترديد صحبت ميكند: «مرحله اجراي حكم يكي از قسمتهاي اساسي هر حكم به حساب ميآيد. در واقع اگر هر حكمي اعم از جريمه نقدي تا كيفري به مرحله اجرا نرسد، همان بهتر كه صادر نشود. زماني كه بنده رئيس كميته انضباطي بودم، احكام را تا آخرين مرحله پيگيري ميكرديم و پس از وصول جريمهها، ريز مبالغ به حساب فدراسيون فوتبال واريز ميشد. در حال حاضر اطلاع ندارم كه احكام كميته انضباطي اجرا ميشود يا خير.»
قاضي شاهحسيني با اشاره به ساز و كار خرج كردن مبالغي كه تحت عنوان جريمههاي نقدي عايد فدراسيون ميشود، ميگويد: «قاعده كلي اين است كه چنين پولهايي صرف ارتقاي سطح فرهنگي در جهت كاهش ميزان تخلف شود. زماني كه مسئوليت كميته انضباطي را برعهده داشتم به مديران فدراسيون پيشنهاد دادم كه قسمتي از اين مبالغ را براي تقويت تشكيلات كميته انضباطي خرج كنند.
به اين مفهوم كه ما ميتوانستيم از طريق تبليغات و آموزش از وقوع جرايم پيشگيري كنيم. اين كار با صرف هزينه و از طريق تعامل با كميته فرهنگي شدني بود. اما در نهايت مورد موافقت قرار نگرفت.
هر انسان منصف و عدالتخواهي بايد براي كاهش ميزان تخلف كار كند. البته در مورد متوسل شدن به بعضي مفاد آييننامه انضباطي براي اعمال جريمههاي ميليوني به بازيكنان و مربيان آن هم به دليل يك مصاحبه انتقادي لازم است بحث شود.»
به نظر ميرسد تئوريهاي قاضي شريفي براي مهار ناهنجاريهاي فوتبال در مقايسه با پيشنهادات روساي سابق كميته انضباطي با نحوه مديريت مديران فدراسيون همخواني بيشتري دارد. مسلما براي فدراسيوننشينها منطقي نيست كه قسمتي از اين درآمد هنگفت صرف پايين آوردن آمار تخلفاتي شود كه طي شش ماهه اول سال 89 چيزي حدود 160 ميليون تومان به تشكيلات فدراسيون فوتبال تزريق كرده است. حتي در جريان تهيه اين گزارش باشگاه سپاهان به دليل توهين تماشاگرانش به داور بازي اين تيم با ملوان كه در تاريخ دهم مرداد به وقوع پيوسته پنج ميليون تومان جريمه شد و اين مبلغ به 105 ميليون و 900 هزار تومان افزايش پيدا كرد!
منبع:عصر ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
08-12-2010
|
|
|
|
|
|
سقوط یک پلهای فوتبال ایران در ردهبندی فیفا/ 65 دنیا، چهارم آسیا
فوتبال ایران در رده بندی ماه اوت فیفا با یک پله سقوط نسبت به ماه گذشته در جایگاه شصت و پنجم فوتبال جهان قرار گرفت و در بین تیم های آسیایی نیز جایگاهی بهتر از چهارمی را از آن خود نکرده است.به گزارش خبرگزاری مهر، فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا با 517 امتیاز در رده شصت و پنجم فوتبال جهان و چهارم آسیا قرار گرفت. استرالیا، ژاپن و کره جنوبی در رده های اول تا سوم تیم های آسیایی حضور دارند.
اسپانیا که پس از قهرمانی در رقابت های جام جهانی 2010 به صدر رده بندی فیفا صعود کرده بود همچنان با 1883 امتیاز بالاتر از تیم های هلند (1659) و برزیل (1524) در صدر قرار دارد.
رده بندی 10 تیم برتر جهان:
1- اسپانیا 1883 امتیاز
2- هلند 1659 امتیاز
3- برزیل 1524 امتیاز
4- آلمان 1464 امتیاز
5- آرژانتین 1288 امتیاز
6- اروگوئه 1152 امتیاز
7- انگلستان 1125 امتیاز
8- پرتغال 1062 امتیاز
9- مصر 1053 امتیاز
10- شیلی 988 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 911 امتیاز
2- ژاپن 768 امتیاز
3- کره جنوبی 651 امتیاز
4- ایران 517 امتیاز
5- عربستان سعودی 455 امتیاز
منبع " خبرگزاري مهر "
|
08-12-2010
|
|
|
|
|
|
پیگیری ماجرای کار اجباری سرمربی کره شمالی در ساختمان نیمه تمام!
به گزارش شبکه ایران، فدراسیون بین المللی فوتبال از هفته گذشته با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال کره شمالی ، تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرده است .
سپ بلاتر در این باره به خبرنگاران رسانهگروهی جهان گفت: ما با ارسال نامه به فدراسیون کره شمالی از آنها خواستهایم درباره انتخابات ریاست این فدراسیون و همچنین خبرهای منتشر شده در خصوص محکومیت و مجازات "کیم جونگ هون" ، سرمربی و برخی از بازیکنان تیم ملی این کشور توضیح دهند .
وی که برای حضور در بازیهای المپیک جوانان به سنگاپور رفته است، افزود: این نخستین گام است و منتظر پاسخ آنها خواهیم بود اما کار راحتی نیست .
تیم ملی فوتبال کره شمالی در نخستین تجربه جام جهانی خود از سال 1966 به بعد ، در مسابقههای 2010 آفریقای جنوبی برابر تیم قدرتمند برزیل عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت ، اما در نهایت با نتیجه 2 بر 1 شکست خورد و حذف شد . این تیم سپس مقابل تیم های پرتغال و ساحل عاج هم با نتایج 7 بر 0 و 3 بر 0 تن به شکست داد .
پخش زنده مسابقهها در کره شمالی ممنوع است ، اما پس از بازی با برزیل ، تلویزیون این کشور نخستینبار در تاریخ ورزشی آنها دیدار با پرتغال را به صورت مستقیم پخش کرد ، اما بدترین نتیجه ممکن رقم خورد و کره شمالی هفت گل خورد.
پس از بازگشت تیم ملی ملی کره شمالی به این این کشور برخی منابع خبری اعلام کردند که بر اساس دستور رهبر کره شمالی مربی تیم ملی فوتبال این کشور به کار اجباری و بدون حقوق در کارگاههای ساختمانی محکوم شده که این مساله باعث واکنش فیفا شد و آنها فعلا در حال بررسی هستند آیا این خبر واقعیت دارد یا خبر؟
چنانچه این خبر واقعیت داشته باشد و مسوولان فیفا در بررسیهای خود متوجه صحت این خبر شوند بدون تردید محرومیتهای برای فوتبال کره شمالی درنظر گرفته خواهد شد.
منبع: شبکه ایران
|
08-12-2010
|
|
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
|
|
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سوال اینه که:
اصلا کیم ایل جونگ یا همون کیم جونگ ایل - ویکیپدیا زنده است؟
چون احتمالا ممات یافته و دو سالی هست پیداش نیست
08-13-2010
|
|
|
|
|
|
عقيلي بهترينمدافع گلزن فوتبال ايران
به گزارش ايرنا، عقيلي موفق شد در دقايق 67 و 90 گلزني کند تا ايران 3 بر 1 در ايروان پيروز شود.
براساس آمار و اطلاعات رسيده از فدراسيون فوتبال، عقيلي که تعداد بازيهايش در تيم ملي به چهل و چهار رسيده است با شش گل زده بهترين مدافع گلزن تيم ملي محسوب مي شود.
وي که پنج گل خود را از روي نقطه پنالتي به ثمر رسانده، در بازي مقابل زامبيا، اردن، قطر، سنگاپور و ارمنستان براي تيم ملي گلزني کرده است.
تا پيش از اين ديدار، "يحيي گل محمدي" با زدن پنج گل عنوان بهترين مدافع گلزن تيم ملي را در اختيار داشت و پس از وي "مهدي هاشمي نصب" و "سهراب بختياري زاده" با چهار گل در رتبه هاي بعدي قرار داشتند.
"محمد نصرتي" با گلي که در بازي برابر ارمنستان به ثمر رساند به جمع پنج گله ها پيوست تا عقيلي در حاشيه امنيت قرار نداشته باشد.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|