تماس رایگان با تمام دنیا از طریق اینترنت به تلفن ثابت یا همراه
ه هر جاي دنيا كه ميخواهيد مجاني تلفن كنيد
از رايانه به تلفن ثابت يا همراه
سايت اينترنتي EvaPhone با ارائه سرويس رايگان تلفن اينترنتي خود به شما اين امكان را ميدهد تا بهراحتي با تمام خطوط تلفني دنيا اعم از ثابت و همراه تماس برقرار كنيد.
به سادگيABC
استفاده از خدمات اين سايت بسيار ساده است. ابتدا وارد لينك www.evaphone.com شده، سپس شماره مورد نظر خود را شمارهگيري ميكنيد. به همين سادگي!:D
استفاده از اين سايت تا زماني كه يك رايانه در اختيار داشته و فلش پلير 9 نيز روي آن نصب باشد براي شما امكانپذير است.
براي استفاده از اين سرويس به نصب هيچ نرمافزاري نياز نداريد و حتي در كافينت ها نيز ميتوانيد از آن استفاده كنيد
شايد اين سوال برايتان پيش آمده باشد كه هزينههاي اين سايت چطور تامين ميشود و چرا خدمات خود را بهطور رايگان در اختيار كاربران قرار ميدهد؟
سوالتان كاملا بهجا است و پاسخ آن چنين است: هنگام استفاده از اين سرويس پس از انجام عمليات شمارهگيري تبليغاتي روي صفحه براي شما به نمايش در ميآيد كه هزينههاي اين سايت را تامين ميكنند.
همچنين پس از چندين بار برقراري تماس رايگان با كمك اين سرويس پيامي مبني بر اتمام محدوديت استفاده رايگان روزانه به شما نمايش داده ميشود و از شما ميخواهد تا براي استفاده از خدمات سايت بهطور نامحدود در آن ثبت نام كرده و نسبت به خريد اعتبار اقدام كنيد.
نااميد نشويد
توجه داشته باشيد كه محدوديت استفاده شما از خدمات اين سايت هر روز صفر ميشود و با اتمام اعتبار مجاز روزانه خود ميتوانيد در روز بعد نيز مجددا از خدمات رايگان اين سرويس استفاده كنيد. محدوديت اين سرويس با توجه به خطوط ثابت يا همراه و همچنين كشور مورد تماس متفاوت است. بهعنوان مثال در برخي كشورها محدوديت مكالمه در روز 2 بار و در هر مكالمه در حد چند ثانيه است و در برخي از ديگر كشورها همچون امريكا اعتبار مجاز براي مكالمه رايگان بيش از 6 دقيقه است. براي كسب اطلاعات دقيق از ميزان اعتبار مجاز اختصاص يافته به خطوط هر كشور ميتوانيد به اين اين لينك مراجعه كنيد:
نكته قابل ذكر ديگر اين است كه شايد خدمات اين سايت براي مكالمههاي طولاني مدت بهطور رايگان كاربردي نداشته باشد اما در مواقع بسيار زيادي ميتواند جايگزين پيام كوتاه شده و در شرايط ضروري، تماس اضطراري به هرجاي دنيا را بهطور رايگان براي شما فراهم كند. همچنين با كمك اين سرويس ميتوانيد دوستان و آشنايان خود را با يك مكالمه كوتاه از حضور خود در اينترنت مطلع كرده و مكالمه طولاني مدت خود را به محيطهاي گفتگوي چت منتقل كنيد.
تلخیص از جام جم کلیک
برای تلفن به ایران (تلفن ثابت غیر شهر تهران) 0:09 ثانیه
به موبایل 0:07 و به شماره های تهران 19 ثانیه میشه استفاده کرد
حداقل ارزش تست کردن داره من چک کردم شماره ای با پیش شماره
+44 به موبایلم تماس گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran4868
سرویس این شرکت به ایران قطع شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام و خوش آمدید
خیر دوست عزیز لطفا بدون مدرک چیزی نگوئید.[IMG]****************************/81.gif[/IMG]
قطع نشده
اینم یک عکس جهت اثبات که تاریخ و ساعت دقیقا درش مشهوده[IMG]****************************/112.gif[/IMG]
همین الان تست کردم(رو عکس کلیک کنید تا بزرگترشو ببینید)
دوست عزيز شما حتما شمارتونو اشتباه ميگيريد و با (اوباما)صحبت ميكنيد ما كه هرچي تماس ميگيريم ديس كانكت ميشه
من قبلا با اين روش كار كردم و جواب داده ولي حالا....
با سپاس و تشكر
نه بابا شماره اوباما رو من ندارم اون خودش زنگ میزنه هر وقت کار داشته باشه
چک کردم دوباره ایرانو ساپورت نمیکنه
در حالی که دفعه پیش چک کردم کار کرد و من به موبایل خودم زنگ زدم
باید دفعات بعد چکش کنید
پیش شماره شماره ای که به من زنگ زد 44 بود
بستگی به IP تماس گیرنده هم داره
فقط داخل ایران بودنش مهم نیست
بعضی IP ها که از ISP ها نصیب کاربران میشه Share شده هستند
حوب وقتی یه نفر با اون IP کانکته معلومه شما رو عدم سرویس و دیکانکت میده
از IP چنجر استفاده کنین
موفق باشین