خیلی ممنون از پاسخ گویی شما
جواب های شما منظقی بود اما باید به من حق بدید که برای کسی مثل من که این تفکرات رو داره خیلی کامل نبود .
1- جواب سوال اولتان برای من قانع کننده نبود ، چون با یک کتاب که یک واحد نسبی است نمی شه نسبت به موضوعات نسبی نظر داد .
دلیل من هم اینه که تو رشته ی شما چرا با ظهور این به ظاهر هنر سینما دیگه تعداد فیلسوف های اثرگذار این قدر کم شده و اون هایی هم که هستند سینمارو نیستند . ( کلا دانشمندان سینمارو نیستند . )
2-اینی که شما در مورد آقای دونیرو گفتید ، من نمی دانستم و این حرکت ایشان قابل تحسینه . اما امثال این اشخاص زیادند .
ببینید من از علی کریمی خوشم نمیاد اما نمی تونم منکر خیر بودنش بشم .
3- ببینید من دانشجوی یک رشته ی نسبتا مطلق هستم ، اگه در یک ضریب یک دهم خطا داشته باشم ، همه عمرم رو به باد داده ام و شما اگه صاحب ملک باشید می تونید نسبت به تلفات خود از من شکایت کنید که حکم تا حد قصاص هم داره . بنابراین نمی تونم با رشته های نسبی مثل معماری که تو نظر من عالیه و تو نظر شما ممکنه خوب نباشه ، کنار بیام . ( بیشترین مشکل من تو زندگی با این رشته ی زیر مجموعه ی مهندسی عمران ، معماری است
- البته این تقریبا شوخی بود )
4-برای تحقیقات هم شما که مدیر هستین می تونین یه نظر سنجی بذارید اگه کسایی که الان از سن نوجوانی گذشتن ( چون خود نوجوان ها ممکنه قبول نکنند ) نظری مخالف من دادند ، من قول میدم همه ی حرف هام رو تو این تاپیک پس بگیرم . فقط نظرسنجی جهت دار نباشه و سوالات کاملا توجیه کننده ی شخص باشه . ( مثلا چند درصد پسرها دوست دارند ( توهم آن را دارند که برد پیت حلبی یا در داخل ایران حامد بهداد باشند و در مورد جنس مونث هم )
5- خب اینی که گفتید درست اما خیلی هم با دور ریختنی تفاوت نداشت . حالا این هفتاد درصد چرند بر روی اذهان مردم خیلی بیشتر از 30 درصد به قول شما و کمتر از 5 درصد به قول من اثر داره ، چرا ؟
6- ولی شما از هر کسی که در سینما کار کرده بپرسید آرزوی هالیوود رو داره .
7- سوال من اینه عوام که در واقع نمره دهنده ی اصلی به سینما هستند نه منتقدین بیشتر چاپلین رو دوست دارند . چرا چاپلین اثرگذارتر از بسیاری سینما گران امروزی است ؟
این یه تعریف کاملا نسبی بود چون این مسئله نسبت به نوع دید و ذهن هر کس متفاوته .
در پایان یه رباعی از
شیخ ابوالسعید ابوالخیر برای توجیه نظارتم :
هنگام سپیده دم خروس سحری
دانی که چرا هم یکند نوحه گری
یعنی که نمودند در آیینه ی صبح
از عر شبی گذشت و تو بی خبری ( فیلم نگاه می کنی یا هر کار دیگری )
ضمنا سال نو مبارک
بازم از پاسخ گویی شما ممنون