خب من یه چند ساعت باهاش کار کردم
و همونطور که قول دادم اومدم در موردش بنویسم ...
اقا واسه 5 مگابایت عالیه مخصوصا که نام جدیدی هست
و نباید لزومان با فایرفاکس و غیره مقایسه بشه
5 مگه جدیده و خیلی خوبه همین کافیه ....
اما هر چی باشه از مرورگر اکسپلورر به اندازه اسمش و تبلیغاتش و حجم فایل نصبیش خیلی سرتره
ایراداتی داره خوبی هایی هم داره ...
2 بار در این 3 ساعت کرش کرد که این خوب نیست منتهی نمیشه با 2 ساعت قضاوت کرد این صرفا یه اطلاعرسانی بود
اوپن این نیو ویندوز نداره یا من ندیدیم open in new windows یعنی شما نمیتونین یه لینک رو در یه پنجره جدید باز کنین همه ی صفحاتی که میبینین باید در یک پنجره و توسط تب های مختلف باشه
الان تست کردم حتی شما به طور دستی هم نمیتونین یه بار دیگه ماکستون رو باز کنین یعنی روی ایکونش کلیک کنین
و شما در هر حال فقط و فقط وفقط یه پنجره باز دارین
که این در حالات مختلفی جالب نیست
شاید از نظر رم و حافظه اونها تصمیم گرفته اند که اینطوری باشه اما استفاده های فراوانی سراغ داریم که نیاز به چند پنجره باز داریم که اینجا نمیشه و شاید بشه گفت این یه ضعفه
نمیدونم توی جاهای دیگه نخوندم که اینطوری هست شاید واسه من مشکلی پیش اومده
اما قطعا همینطوره که عرض کردم
خب خیلی بر اساس اکسپلورر مایکروسافته
اصولا چه شبیه فایرفاکس چه اپرا چه کروم چه ... باشه جالب نیست
یه چیز جدید وقتی میاد باید مثل خودش باشه نه مثل چیز دیگه ای
خیلی ها از اینترنت اکسپلورر دل خوشی ندارند بنابراین همین کافیه که بشنون مکستون بر اساس اکسپلورره تا دیگه حتی نصبش نکنن بدونن چیه....
یه ضعف
نسبت به فایرفاکس ازش دیدم
اینکه شما اگر مثلا یه ویرایشگر متن در صفحه دارین و مشغول نوشتن هستین بعد از کلیک کردن دکمه ارسال در صفحه بعد به هر نحوی به خطار برخورد میکنین وقتی دکمه بک و بازگشت به صفحه قبل رو میزنین دیگه اطلاعات صفحه قبل رو (در واقع متنی که شما 1 ساعت مشغول نوشتنش بودید ) رو نمیبینید...
اکسپلورر هم همینطوره در حالی که فایرفاکس یکی از ویژگی های برترش همین گزینه س ت
که اطلاعات صفحه قبل شما دست نخورده باقی میمونه ...
در مورد مدیریت حافظه و استفاده از رم خیلی کارا تر از فایرفاکس که سنگینه به نظر میرسه
و خیلی سبکتر و راحت تر کار میکنه و بالا میاد بیشتر به اپرا شبیهه مخصوصا بار روانیی که در هنگام استفاده از اسکرول موس در صفحات ایجاد میشه با خاطر سرعت بالاش کاملا شبیه اپراست
میشه گفت لذت اسکرول آپ و اسکرول داون رو در ماکستون و اپرا بچشید
راستش شکل و شمایلش خوشگلتر از فایرفاکس یا اکسپلورره
کمی شبیه تر به کرومه
با فارسی ابدا مشکلی نداره
نیم وجبی با این 5 مگش آر اس اس هم میخونه
افزونه های جالبی هم در سایت رسمیش برای دانلود هست
حذف تبلیغات و کار با فایلهای فلش و بنر ها چیزیه که به وضوح میشه دید روش کار کرده اند
و هم لود صفحاتش به نسبت خوب و سریع هست و هم اینکه باز شدن خود هسته ی برنامه و میزان استفاده از حافظه نسبت به فایرفاکس
بازم اگر نکته خاصی دیدم گزارش خواهم داد یا حتی اگه اشتباهی در گزارشم بود اصلاح خواهم کرد
5 مگه دانللود کنین
خوشگله
سریعه