رضازاده؛ رئیس وزنه برداری می شود
بهرام افشارزاده بلافاصله پس از انتخاب شدنش به عنوان دبیر كل كمیته ملی المپیك اعلام كرد كه «به زودی از فدراسیون وزنهبرداری كنار خواهد كشید.» این "فرصت رویایی" را رضازاده از پیش از بازیهای المپیك آتن به دنبال آن بوده است.
به نقل از ایسنا، حسین رضازاده یكی از بزرگترین قهرمانان تاریخ ورزش ایران بوده كه با توانایی كم نظیرش به افتخارات بزرگی در ورزش دست یافت. همین محبوبیت كم نظیرش در ورزش باعث شد كه بلافاصله پس از خداحافظیاش از قهرمانی، بهرام افشارزاده او را به عنوان سرمربی تیمهای ملی معرفی كند تا از تجربههایش در راس تیمهای ملی ایران استفاده كند.
اما موضوعی كه رضازاده از سالها پیش به دنبال آن بوده سرمربیگری و مدیریت در تیمهای ملی وزنهبرداری نیست، "ریاست" بر این فدراسیون است!
خواسته تاریخی رضازاده
این موضوع برای نخستین بار در آستانه بازیهای المپیك آتن مطرح شد. در آن زمان شایعه شده بود كه علی كفاشیان، معاون وقت سازمان تربیت بدنی به رضازاده قول داده تا در صورت كسب مدال طلا در بازیهای المپیك 2004، او را جانشین علی مرادی (رییس سابق فدراسیون وزنهبرداری) خواهد كرد.
رضازاده در آتن قهرمان شد، اما رئیس فدراسیون وزنهبرداری نشد. وی در مدت زمان گذشته هم بارها به صورت رسمی و غیررسمی اعلام كرده كه یكی از بزرگترین آرزوهایش، ریاست بر فدراسیون وزنهبرداری و همیشه به دنبال این بود كه بتواند به آرزویش برسد. با این حال رضازاده در دو سال اخیر به دلیل حضور افشارزاده در این فدراسیون و احترامی كه برایش قائل بود، به هیچ وجه نسبت به خواستهاش قدمی برنداشت.
اما امروز، با انتخاب افشارزاده به عنوان دبیركل كمیته ملی المپیك و جدا شدنش از فدراسیون وزنهبرداری، بهترین فرصت به وجود آمده تا رضازاده به آرزوی دیرینهاش برسد.
توانایی مدیریت را دارم
رضازاده در این رابطه گفت: احساس میكنم شناخت كامل از وزنهبرداری را دارم و میتوانم به خوبی بر آن مدیریت كنم.
وی در پاسخ به این سوال كه برخی اعتقاد دارند سابقه مدیریت رضازاده كم است و هنوز زود است كه رئیس فدراسیون وزنهبرداری شود، خاطرنشان كرد: همه كسانی كه امروز مدیران خوبی در ورزش هستند، یك روزی مدیریت خود را شروع كردهاند. آنها از ابتدا مدیر نبودهاند. همانگونه كه من از ابتدا وزنهبردار و قهرمان نبودهام. با تلاش به این درجات رسیدم و فكر میكنم، بتوانم در فدراسیون وزنهبرداری آغاز مدیریت خوبی داشته باشم.
وی ادامه داد: اگر به فدراسیون وزنهبرداری بیایم به طور حتم از كادری بسیار قوی در پستهای مختلف استفاده میكنم، تا این فدراسیون همچنان موفق باشد. این نكته بسیار ضروری است و من باید از كادر خوبی در مدیریت فدراسیون و تیمهای ملی استفاده كنم. باید از كاركشتهها استفاده كرد.
قهرمانان دو دوره المپیک در ادامه با اشاره به توانمندیهایش برای مدیریت در وزنهبرداری تصریح كرد: اگر من رئیس فدراسیون شوم، از دو جهت مورد حمایت هستم. اول از بعد داخلی است. روسای هیئتها من را دوست دارند و علاقمند به حضور من در راس فدراسیون وزنهبرداری هستند. با سازمان و كمیته هم تاكنون رابطه خوبی داشتهام و آنها هم حمایتم میكنند. در بعد بینالمللی هم به طور حتم «تاماش آیان» رئیس فدراسیون بینالمللی حمایت ویژهای از من می کند و این به نفع وزنهبرداری ایران خواهد بود. من میتوانم از این حمایتها در جهت رشد وزنهبرداری استفاده كنم و چه كسی بهتر از من میتواند در این زمینه فعالیت كند.
رضازاده در پایان خاطرنشان كرد: نسبت به تواناییهای خودم این قدر اطمینان دارم كه میتوانم تیمهای ملی قدرتمندی در وزنهبرداری داشته باشم. امیدوارم با آمدنم به وزنهبرداری بتوانم قهرمانانی همچون خودم را در این رشته پرورش دهم. حال باید دید نظر سازمان تربیت بدنی و كمیته ملی المپیك در این رابطه چیست.