05-05-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
توزیع کارت یارانهای خرید کتاب خارجی
توزیع کارت یارانهای خرید کتاب خارجی
توزیع کارت های یارانهای خرید کتابهای خارجی که از چند روز پیش آغاز شده است تا پایان بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ادامه دارد. علاقهمندان برای تهیه این کارتها می توانند به شعب منتخب بانک صادرات مراجعه کنند. اسامی این شعب در روزنامههای کثیرالانتشار اعلام شدهاست.
توزیع کارت های یارانهای مخصوص خرید کتاب از بخش ناشران خارجی که از روز سوم اردیبهشت در تهران و از اول اردیبهشت در شهرستانها آغاز شده است تا پایان نمایشگاه ادامه دارد.
به گزارش به گزارش كتاب تبیان،مسئول توزیع سهمیهای یارانهای خرید کتاب های خارجی در گفت و گو با ستاد خبری بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: توزیع کارت های یارانهای مخصوص خرید کتاب از بخش ناشران خارجی که از روز سوم اردیبهشت در تهران و از اول اردیبهشت در شهرستانها آغاز شده است تا پایان نمایشگاه ادامه دارد.
وی گفت: علاقهمندان برای تهیه این کارتها می توانند به شعب منتخب بانک صادرات مراجعه کنند؛ اسامی این شعب در روزنامههای اطلاعات،کیهان و سیاست روز اعلام شدهاند.
بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|