آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد |
12-13-2012
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط امیر عباس انصاری : 05-31-2013 در ساعت 01:17 PM
دلیل: با اجازه بانو رزیتا
|
11 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
Afsaneh_roj, mary.f, Saba_Baran90, shokofe, مهدی, ماهین, چرو, پریشان, آناهیتا الهه آبها, امیر عباس انصاری, ترنم |
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
05-28-2013
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
باقالا قاتوق _ باقالی خورش
این تاپیک طرفدار نداشت؟!!!
حدود 700 تا بازدید داشته ولی هیچکی نظرشو نگفته!!
حتی ادمینم در مورد کلانه اینجا چیزی نگفت
من امشب برای اولین بار باقالا قاتق پختم و خیلی هم طعمش مطلوب بود
با اجازه دوستان شمالی دستور پختشو خدمتتون عرض میکنم
سیر خورد شده و یا رنده شده رو در مقداری روغن تفت میدیم
همراه با زردچوبه و نمک و فلفل، سپس شوید خشک شده و باقالی تازه رو به مواد
اضافه می کنیم و تفت میدیم، 2 لیوان آّب ولرم اضافه می کنیم و صبر می کنیم
که باقالی خوب پخته بشه "توجه کنید که باقالی نباید له بشه"
اونوقت به تعدادی که دوست دارین تخم مرغ داخل مواد میشکنیم
من یه دونه فقط تخم مرغ اضافه کردم، تخم مرغو نباید به هم بزنید
فقط کمی زرده رو شل میکنیم تا همونطور سالم پخته بشه
شعله رو کم می کنیم و در ظرفو می بندیم تا جا بیفته
بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا آمادس
گویا این غذا یه نوع خورشه که همراه با پلو و یا کته و ترشی سرو میشه
اما ما با نون تازه و ریحون خوردیم خیلی هم خوشمزه بود
.......................................
در پست بعدی دستور غذای پست قبلی "کته کباب" براتون خواهم گذاشت
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 05-28-2013 در ساعت 09:05 PM
|
7 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-28-2013
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ی سوال:
شما باقالی معمولی (باقالی سبز) ریختین؟
چون باقالی قاتوق با باقالی مخصوصه که بهش میگن پاچه باقلا یا باقالی کشاورزی
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
|
6 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-29-2013
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چون اولین بار بود میخواستم این غذا رو بپزم، تو نت گشتم و در موردش خوندم
اما بازم فکر کردم اون لوبیای کشاورزی یا همون پاچه باقلا همون باقالی خودمونه
خب تقصیر شماهاست دیگه یه تاپیک غذاهای شمالی نمیزنین یاد بگیریم
حالا چی میشه شکوفه جون؟ اشهدمونو بخونیم؟
فقط پویان نخورد، همه خوردیم، اگه ندیدمتون حلال کنین
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 05-29-2013 در ساعت 01:28 PM
|
6 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-29-2013
|
|
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
|
|
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام و درود
معمولا آموزش آشپزی اینجوری شروع میشه
مواد لازم
- ......
- ...........
- ..............
- .............
- .............
- و...........
و بعد
طرز پخت:
........................
..........................
.........................................
چهارتا عکسم میشه کنارش ضمیمه کرد از نوع چیدمان غذا یا سفره آرایی
ضمنا خاله رزی معلومه خیلی (ببخشیدها) شکمویی
یعنی چی هر جور کباب باشه؟؟
اسم تاپیکم میتونه تجربه آشپزی اعضای فروم پی سی سیتی باشه
یعنی غذا بپزیم بیایم راجع به پختنش بنویسیم
اینجوری بهتره
ممکنه من راسته اژدهای لبنانی دلم بخواد کو کسی که بلد باشه میره از اینترنت کپی میکنه میاره
خودب منم بلدم کپی کنم
ولی تجربه من نوعی از پخت ماکارونی با فرض سس میگوی فلان خیلی متفاوته و من با شکمویی و عخشششششششش به غذا اونو چختم
پیشنهادم می کنم اسم تاپیک تغییر کنه
منم کته کباب دوست دارم
اونم هر مدل کباب
هاها
|
7 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-30-2013
|
|
کاربر فعال
|
|
تاریخ عضویت: Dec 2011
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 636
سپاسها: : 6,774
4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جوجه تابه ای و کتلت با گوشت فیله ی مرغ
به به اسم غذا اومد
من هم بو کشیدم و اومدم
من دو نوع غذا رو می پزم که یکیش رو فقط خودم دوست دارم
یکیش رو بچه ها اجازه نمیدن به ما برسه تا ته همشو میخورن
1 - جوجه تابه ای با گوشت فیله ی مرغ
2 - یه نوع کتلت با گوشت فیله ی مرغ
جوجه تابه ای ....
سینه ی مرغ رو ریز کرده
مقداری روغن مایع یا زیتون
پیاز رنده شده
مقداری آبلیمو
نمک
زعفران
میزاریم تو یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر بمونه
بعد تیکه های گوشت رو به سیخ میکشیم ( سیخ چوبی )
میزاریم کف ماهیتابه کمی روغن میریزم و یه دمی روش میزاریم
حرارتش رو هم کم میکنیم تا خوب آب بندازه و بعدش سرخ شه
و مرتب جوجه ها رو بر میگردونیم تا نسوزه
در آخر هم میتونیم چند تا گوجه رو به سیخ کشیده و در کنار جوجه ها بزارید تا هم گوجه ها کبابی شه هم کبابمون نرم و آبدار شه
بینهایت خوشمزه میشه و معطر
حتما امتحان کنید
کتلت .......
سینه ی مرغ را پخته
کمی لپه هم میپزیم
وقتی سرد شد
هر دو رو با هم چرخ میکنیم
تخم مرغ و نمک و ادویه و زعفران میزنیم و در روغن سرخ میکنیم
خیلی خوشمزه میشه
من خودم دوست دارم خالی بدون نون بخورم همراه سالاد یا سبزی
ویرایش توسط رزیتا : 05-31-2013 در ساعت 03:47 AM
دلیل: عنوان
|
7 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-30-2013
|
|
مدیر تالار کرمانشاه
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 1,458
سپاسها: : 6,194
3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یه کم تجربیات 4 سال زندگی خوابگاهی رو در اختیارتون بذارم ثواب داره
تا حالا ساندویچ با چیپس خوردین؟ اگه نخوردین حتما بخورین خیلی خوشمزه اس
البته چیپس ساده خوشمزه تره ولی اگه تند دوست داشتین فلفلی بخورین
میدونین چرا اینکارو می کنن؟
چون یه وقتایی ساندویچه کوچیکه تنهایی بخوری سیر نمیشی واسه همین چیپس هم باهاش میخورن
یکی دیگه اینکه هر وقت تخم مرغ نیمرو میخورین یه کوچولو آبلیمو هم بهش بزنین بعد بخورین
انگار داری کله پاچه میخوری!!!!
|
4 کاربر زیر از آناهیتا الهه آبها سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-31-2013
|
|
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نیمروی پنیر، پیتزای اسفناج
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 05-31-2013 در ساعت 04:05 AM
|
5 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-31-2013
|
|
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
|
|
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خانم رزیتا فکر کنم به اون چیزی که مد نظرتون بود نزدیکتر شدیمپاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)
یعنی بحث و تبادل نظر درباره آشپزی
چون تو تاپیکهای آموزشی نمیشه درباره شیوه پخت و تهیه و... تبادل نظر کرد و تاپیک از اون حالت خارج میشه
اینجا رو برای تالار آشپزی لازم داشتیم تا در اون به اشتراک نظر بپردازیم
و در باره هنر آشپزی آزادانه و فارغ از مشکلات خارج شدن از مسیر تاپیک بحث کنیم.
به قول خودتون:
آموزشها در تاپیکهای مختلفی که از قبل تاسیس شده درج بشه
و اینجا در این تاپیک درباره هر چیزی مربوط به آشپزی و ذائقه اعضاء و... میشه ذبحث کرد
حتی در مورد کته کباب !!! و میزان عشق آدمها به کته کباب !!!
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
|
6 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
05-31-2013
|
|
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان
|
|
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
رزی جان معلومه که زنده این عسیسم
ولی با پاچه باقالا خوشمزه تره و خیلی سریع میپزه
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
|
3 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 12:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|