بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 12-13-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)

پاتوق آشپزی پی سی سیتی
(پاتوق آشپزی اعضای پی سی سیتی)




دوستان یه موضوعی رو میخوام اینجا مطرح کنم

که هم یه زنگ تفریحی باشه در این انجمن و هم اینکه آموزنده باشه
موضوع این هستش که اگه مایلید نظراتتون رو در مورد غذایی که دوست دارید بگید و اگه دستور پخت خاصی برای غذای مورد علاقتون دارین و بکار می برید اینجا مطرح کنید تا دیگران هم استفاده کنن

البته دستور پخت رو توی تاپیک آشپزخانه پی سی میگذارید و بعد لینکش رو اینجا قرار میدید

حتی اگه یه جایی یه غذایی رو خوردید و لذت بردید و دستور پختشم نمی دونید
می تونید اینجا مطرح کنید شاید دوستانی باشند که بتونن در مورد پختش راهنماییمون کنن


اول خودم نظرمو میگم، من کلا کته کباب خیلی دوست دارم، حالا میخواد
برنجش از هر نوعی باشه (برنج ایرانی باشه که عالیه اگرم نبود مشکلی
نیست) فقط دمی پخت شده باشه و یا به اصطلاح کته باشه، و روغنشم
کرمانشاهی باشه که خیلی عالی میشه
کباب هم فرقی نمیکنه، انواع کباب با کته خوشمزس
کباب دیگی (کباب تابه ای)، کوبیده، چنجه، جوجه
حتی کباب لقمه هم باشه اشکالی نداره، و البته میتونه ماهی کباب هم باشه

ترجیحا، همراه با ریحان یا سبزی خوردن و لیموترش تازه + دوغ


تاپیکهای مرتبط :

موضوع مهم : آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )
موضوع مهم : آشپزخانه پی سی سیتی
موضوع مهم : آشپزخانه فوری پي سی سيتی (مجردی)
موضوع مهم : آشپزخانه فرنگي
موضوع مهم : انواع مربا، شربت، کمپوت و ...
موضوع مهم : انواع کیک، نان، شیرینی، حلوا، تارت، پای و ...
موضوع مهم : انواع نوشیدنی، قهوه، کرم، دسر، بستنی، ژله، فنجان و ...
موضوع مهم : طرز تهيه انواع ترشي و شو
موضوع مهم : انواع سالاد و سس و ...





برای تبادل نظر و بحث و اشتراک تجربه در مورد آشپزی از این تاپیک استفاده کنید
و لطفا دستورالعملهای آشپزی رو تو تاپیکهای مربوط به اون دستورالعمل قرار بدین


__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط امیر عباس انصاری : 05-31-2013 در ساعت 01:17 PM دلیل: با اجازه بانو رزیتا
پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 05-28-2013
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض باقالا قاتوق _ باقالی خورش

این تاپیک طرفدار نداشت؟!!!
حدود 700 تا بازدید داشته ولی هیچکی نظرشو نگفته!!
حتی ادمینم در مورد کلانه اینجا چیزی نگفت

من امشب برای اولین بار باقالا قاتق پختم و خیلی هم طعمش مطلوب بود
با اجازه دوستان شمالی دستور پختشو خدمتتون عرض میکنم

سیر خورد شده و یا رنده شده رو در مقداری روغن تفت میدیم
همراه با زردچوبه و نمک و فلفل، سپس شوید خشک شده و باقالی تازه رو به مواد
اضافه می کنیم و تفت میدیم، 2 لیوان آّب ولرم اضافه می کنیم و صبر می کنیم
که باقالی خوب پخته بشه "توجه کنید که باقالی نباید له بشه"
اونوقت به تعدادی که دوست دارین تخم مرغ داخل مواد میشکنیم
من یه دونه فقط تخم مرغ اضافه کردم، تخم مرغو نباید به هم بزنید
فقط کمی زرده رو شل میکنیم تا همونطور سالم پخته بشه
شعله رو کم می کنیم و در ظرفو می بندیم تا جا بیفته
بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا آمادس
گویا این غذا یه نوع خورشه که همراه با پلو و یا کته و ترشی سرو میشه
اما ما با نون تازه و ریحون خوردیم خیلی هم خوشمزه بود


.......................................

در پست بعدی دستور غذای پست قبلی "کته کباب" براتون خواهم گذاشت
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 05-28-2013 در ساعت 09:05 PM
پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #3  
قدیمی 05-28-2013
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ی سوال:
شما باقالی معمولی (باقالی سبز) ریختین؟
چون باقالی قاتوق با باقالی مخصوصه که بهش میگن پاچه باقلا یا باقالی کشاورزی
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #4  
قدیمی 05-29-2013
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

چون اولین بار بود میخواستم این غذا رو بپزم، تو نت گشتم و در موردش خوندم
اما بازم فکر کردم اون لوبیای کشاورزی یا همون پاچه باقلا همون باقالی خودمونه
خب تقصیر شماهاست دیگه یه تاپیک غذاهای شمالی نمیزنین یاد بگیریم
حالا چی میشه شکوفه جون؟ اشهدمونو بخونیم؟
فقط پویان نخورد، همه خوردیم، اگه ندیدمتون حلال کنین
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 05-29-2013 در ساعت 01:28 PM
پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #5  
قدیمی 05-29-2013
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سلام و درود
معمولا آموزش آشپزی اینجوری شروع میشه

مواد لازم
  1. ......
  2. ...........
  3. ..............
  4. .............
  5. .............
  6. و...........
و بعد
طرز پخت:
........................
..........................
.........................................


چهارتا عکسم میشه کنارش ضمیمه کرد از نوع چیدمان غذا یا سفره آرایی




ضمنا خاله رزی معلومه خیلی (ببخشیدها) شکمویی
یعنی چی هر جور کباب باشه؟؟


اسم تاپیکم میتونه تجربه آشپزی اعضای فروم پی سی سیتی باشه
یعنی غذا بپزیم بیایم راجع به پختنش بنویسیم


اینجوری بهتره
ممکنه من راسته اژدهای لبنانی دلم بخواد کو کسی که بلد باشه میره از اینترنت کپی میکنه میاره
خودب منم بلدم کپی کنم
ولی تجربه من نوعی از پخت ماکارونی با فرض سس میگوی فلان خیلی متفاوته و من با شکمویی و عخشششششششش به غذا اونو چختم


پیشنهادم می کنم اسم تاپیک تغییر کنه
منم کته کباب دوست دارم
اونم هر مدل کباب
هاها
پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #6  
قدیمی 05-30-2013
Afsaneh_roj آواتار ها
Afsaneh_roj Afsaneh_roj آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 636
سپاسها: : 6,774

4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Afsaneh_roj به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض جوجه تابه ای و کتلت با گوشت فیله ی مرغ

به به اسم غذا اومد
من هم بو کشیدم و اومدم

من دو نوع غذا رو می پزم که یکیش رو فقط خودم دوست دارم

یکیش رو بچه ها اجازه نمیدن به ما برسه تا ته همشو میخورن

1 - جوجه تابه ای با گوشت فیله ی مرغ

2 - یه نوع کتلت با گوشت فیله ی مرغ


جوجه تابه ای ....
سینه ی مرغ رو ریز کرده
مقداری روغن مایع یا زیتون
پیاز رنده شده
مقداری آبلیمو
نمک
زعفران
میزاریم تو یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر بمونه
بعد تیکه های گوشت رو به سیخ میکشیم ( سیخ چوبی )
میزاریم کف ماهیتابه کمی روغن میریزم و یه دمی روش میزاریم
حرارتش رو هم کم میکنیم تا خوب آب بندازه و بعدش سرخ شه
و مرتب جوجه ها رو بر میگردونیم تا نسوزه
در آخر هم میتونیم چند تا گوجه رو به سیخ کشیده و در کنار جوجه ها بزارید تا هم گوجه ها کبابی شه هم کبابمون نرم و آبدار شه
بینهایت خوشمزه میشه و معطر
حتما امتحان کنید


کتلت .......

سینه ی مرغ را پخته
کمی لپه هم میپزیم
وقتی سرد شد
هر دو رو با هم چرخ میکنیم
تخم مرغ و نمک و ادویه و زعفران میزنیم و در روغن سرخ میکنیم
خیلی خوشمزه میشه
من خودم دوست دارم خالی بدون نون بخورم همراه سالاد یا سبزی

__________________


ویرایش توسط رزیتا : 05-31-2013 در ساعت 03:47 AM دلیل: عنوان
پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #7  
قدیمی 05-30-2013
آناهیتا الهه آبها آواتار ها
آناهیتا الهه آبها آناهیتا الهه آبها آنلاین نیست.
مدیر تالار کرمانشاه
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 1,458
سپاسها: : 6,194

3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

یه کم تجربیات 4 سال زندگی خوابگاهی رو در اختیارتون بذارم ثواب داره

تا حالا ساندویچ با چیپس خوردین؟ اگه نخوردین حتما بخورین خیلی خوشمزه اس
البته چیپس ساده خوشمزه تره ولی اگه تند دوست داشتین فلفلی بخورین
میدونین چرا اینکارو می کنن؟
چون یه وقتایی ساندویچه کوچیکه تنهایی بخوری سیر نمیشی واسه همین چیپس هم باهاش میخورن

یکی دیگه اینکه هر وقت تخم مرغ نیمرو میخورین یه کوچولو آبلیمو هم بهش بزنین بعد بخورین
انگار داری کله پاچه میخوری!!!!
__________________


پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از آناهیتا الهه آبها سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #8  
قدیمی 05-31-2013
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نیمروی پنیر، پیتزای اسفناج

شکوفه جون چی شد؟ ما که هنوز زنده ایم
ولی نمی دونستم باقالی هم پاچه داره
همه ی نعمات خداوند جمع شده در خطه شمال



نقل قول:
نوشته اصلی توسط [COLOR=Red
امیر عباس انصاری;282938]سلام و درود[/COLOR]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [COLOR=Red
معمولا آموزش آشپزی اینجوری شروع میشه

مواد لازم
  1. ......
  2. ...........
  3. ..............
  4. .............
  5. .............
  6. و...........
و بعد
طرز پخت:
........................
..........................
.........................................


چهارتا عکسم میشه کنارش ضمیمه کرد از نوع چیدمان غذا یا سفره آرایی




نه دیگه اسقف جان میخوایم این تاپیک یک کمی خودمونی تر باشه
البته بازم نظر دوستان هرچی باشه مام احترام میگذاریم



ضمنا خاله رزی معلومه خیلی (ببخشیدها) شکمویی
یعنی چی هر جور کباب باشه؟؟

خواهش میکنم شما لطف دارید


اینجوری بهتره
ممکنه من راسته اژدهای لبنانی دلم بخواد کو کسی که بلد باشه میره از اینترنت کپی میکنه میاره
خودب منم بلدم کپی کنم

نه دیگه اینجا کپی پیست نداریم


ولی تجربه من نوعی از پخت ماکارونی با فرض سس میگوی فلان خیلی متفاوته و من با شکمویی و عخشششششششش به غذا اونو چختم


خب پختشو همینجا مختصر و مفید بگید یا اینکه تو تاپیک آشپزی کامل بنویسید و لینکشو اینجا بگذارید که ما هم استفاده ببریم البته به همون دلیلی که گفتید

پیشنهادم می کنم اسم تاپیک تغییر کنه
منم کته کباب دوست دارم
اونم هر مدل کباب
هاها

اسم تاپیکو هرچی دوس دارین بذارین
ولی خدائیش هر وقت ما یه تاپیک آشپزی ایجاد کردیم
ادیتورش شما بودید، واقعا دستتون درد نکنه

البته منم یه پیشنهاد دارم برای اسم تاپیک




باز طرز تهیه این کته کباب موند پست طولانی میشه وگرنه همین الان می نوشتم، حالا نه اینکه خیلی هم طرفدار داره

اما فعلا منم به قول آناهیتا گیان از تجربیات دوران دانشجویی خدمتتون بگم
البته زمان دانشجویی ما مقارن بود با بچه داری و البته یه بچه بسیار بد غذا به نام پگاه
ایشون مطلقا علاقه ای به صبحانه و لبنیات و سبزیجات نداشتن
منم با کلک یه چیزایی به خوردش می دادم
پنیر دوست نداشت اما گاهی نیمرو میخورد منم از فرصت استفاده میکردم و دور از چشمش مقداری پنیر رنده شده می ریختم روی نیمروش که فکر میکرد نمکه، الانم گاهی لابلای لقمه ی نیمروی پویان یواشکی پنیر میزارم

و پیتزارو با اسفناج پخته شده براشون درست میکنم، بدون اینکه متوجه بشن اسفناجه با ولع می خورن

هر نوع پیتزایی که درست می کنین در مرحله آخر یعنی قبل از اینکه پنیر پیتزارو اضافه کنید اسفناج پخته شده رو اضافه کنید، خیلی خوشمزه میشه


دوستان لطف کنید برای مطالبتون عنوان بگذارید
با تشکر


__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 05-31-2013 در ساعت 04:05 AM
پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #9  
قدیمی 05-31-2013
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خانم رزیتا فکر کنم به اون چیزی که مد نظرتون بود نزدیکتر شدیم
پاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)
یعنی بحث و تبادل نظر درباره آشپزی
چون تو تاپیکهای آموزشی نمیشه درباره شیوه پخت و تهیه و... تبادل نظر کرد و تاپیک از اون حالت خارج میشه
اینجا رو برای تالار آشپزی لازم داشتیم تا در اون به اشتراک نظر بپردازیم
و در باره هنر آشپزی آزادانه و فارغ از مشکلات خارج شدن از مسیر تاپیک بحث کنیم.

به قول خودتون:
آموزشها در تاپیکهای مختلفی که از قبل تاسیس شده درج بشه
و اینجا در این تاپیک درباره هر چیزی مربوط به آشپزی و ذائقه اعضاء و... میشه ذبحث کرد
حتی در مورد کته کباب !!! و میزان عشق آدمها به کته کباب !!!
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
  #10  
قدیمی 05-31-2013
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

 
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

رزی جان معلومه که زنده این عسیسم
ولی با پاچه باقالا خوشمزه تره و خیلی سریع میپزه
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها