بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 03-09-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سوپ لبو خوش‌رنگ و خوشمزه | سوپ ها

همان‌طور كه می‌دانید یكی از سریع‌ترین روش‌های پخت، استفاده از مایكروفر است ولی گاهی مایكروفر نیز برای پخت بعضی مواد، سرعت‌عمل ندارد.
به عنوان مثال، اگر هوس خوردن سوپ لبو كرده‌اید اما زمان زیادی برای پخت لبو ـ حتی در مایكروفر ـ ندارید، می‌توانید لبو را به صورت پخته خریداری كرده و بقیه مراحل پخت را به مایكروفر بسپارید.
مواد لازم برای 6 نفر:
* یك عدد پیاز (خرد شود)
* 350 گرم سیب‌زمینی (نگینی خرد شود)
* یك عدد سیب خوراكی كوچك
* 3 قاشق سوپ‌خوری آب
* یك قاشق چای‌خوری زیره
* 500 گرم لبوی پخته
* یك عدد برگ بو
* نوك قاشق چای‌خوری پودر آویشن
* یك قاشق چای‌خوری آب‌لیمو ترش
* دو و نیم پیمانه آب مرغ یا مخلوط آب و قرص‌های عصاره مرغ یا سبزیجات
* 4 قاشق سوپ‌خوری خامه
* چند برگ شوید برای تزئین
* نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:


نكته: آب مرغ را پیش از اضافه كردن به مواد، روی اجاق گاز یا در مایكروفر گرم كنید.

1. یك ظرف گود مخصوص مایكروفر را آماده كنید و پیاز، سیب‌زمینی، سیب و آب را در آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، مواد را با قدرت 100 درصد و به مدت 10 دقیقه در مایكروفر بپزید. 2. پس از این مدت، زیره سبز را روی مواد بپاشید و یك دقیقه دیگر با همان قدرت حرارت دهید. 3. لبوی پخته و خردشده را به همراه برگ لبو، آویشن، آب لیموترش و آب مرغ گرم شده به مواد اضافه كنید، در ظرف را بگذارید و دوباره آن را به مدت 12 دقیقه روی حداكثر قدرت در مایكروفر حرارت دهید؛ فقط توجه داشته باشید در نیمه‌های این مدت یك بار در مایكروفر را باز كرده و مواد را هم بزنید. 4. ظرف را از مایكروفر خارج كنید و بدون در به‌مدت 5 دقیقه كناری بگذارید تا حرارت آن كمی از دست برود. سپس برگ بو را از داخل مواد بیرون آورده و بقیه سبزیجات را صاف كنید. در ضمن، آب آن را نیز در كاسه دیگری نگه دارید. حالا سبزیجات پخته صاف شده را داخل دستگاه غذاساز یا خردكن بریزید تا به صورت پوره درآید و كرم مانند شود. 5. ظرف دیگری آماده كرده و پوره را به همراه آب مرغ در آن بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. پس از آن، مخلوط را با نمك و فلفل، طعم‌دار كنید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت 4 تا 5 دقیقه با حداكثر قدرت در مایكروفر حرارت دهید تا سوپ داغ و آماده شود. حالا تنها كافی است آن را به كاسه بزرگی منتقل كرده و روی سوپ را با خامه و چند برگ شوید تزئین كنید.

ویرایش توسط ابریشم : 03-09-2010 در ساعت 11:01 PM
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها