بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

3 دستور مختلف تهیه سوسیس و کالباس در منزل!








امروز طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذاریم كه می توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست كنید. بنا به درخواست یکی از کاربران عزیز 3 دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل زا برای شما عزیزان گردآوری نموده ایم. امیدواریم مورد توجه قرار گیرد
دستور 1:
مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

دستور شماره 2:
شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا 2 پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است دستور شماره 3: امروز من هم طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذارم كه می تونین با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست كنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته. این دستور رو من از یكی از دوستانم گرفتم..... تذكری كه ایشون برای این دستور داده بود این بود كه به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند دستور نباید بكنیم و باید اون طور كه خودمون دوست داریم ادویه ها رو كم و زیاد كنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش كنیم!!!!!!!!! این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه. یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این كه برای درست كردن كالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد تا جایی كه ممكنه دستورهایی كه براتون می گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه. مواد لازم: فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید) آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم زرده ی تخم مرغ: 3 عدد یخ: 6 تكه جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری هل : نصف قاشق مربا خوری میخک : نوك قاشق مرباخوری جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم) آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه. روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید قارچ: به میزان دلخواه طرز تهیه: گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.
البته من خودم یك نوع دیگه كالباس درست كردم كه از نوع اول به مراتب كارمندی تر هست..... من یك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من همیشه گوشت رو به اندازه ی غذای دو نفر داخل كیسه می ریزم و فریز می كنم بنابراین وزنش نكردم) یك بار كه تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمك و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط كردم....... مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل كیسه ی پلاستیكی ریختم و به صورت استوانه بستمش..... كیسه رو باز داخل چند كیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند..... بعد داخل یخچال و همین كه سرد شد سروش كردیم...... قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود.....داخل ساندویچ به همراه كاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!
__________________
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 06-06-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

تهیه قهوه‌های خوشمزه






صرف هزینه زیاد برای خوردن یك فنجان كوچك قهوه در كافی‌شاپ بعضی وقت‌ها آدم را به فكر درست كردن قهوه در خانه و یك دل سیر خوردن آن می‌اندازد، اما خیلی‌ها نگرانند كه مبادا قهوه‌ای كه دست‌پخت خودشان است خوب از آب درنیاید.

ولی نگرانی لازم نیست چون 4 روش ساده برای تهیه قهوه‌های خوش عطر و بو در خانه وجود دارد. «جوشاندن» اولین روشی است كه می‌توانید خیلی زود با آن قهوه را آماده كنید. در این روش قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید كه آرام به جوش بیاید. این قهوه را می‌توانید قبل از مصرف شیرین كنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود. روش دوم همان تحت فشار قرار دادن قهوه است كه از آن قهوه اسپرسو به دست می‌آید. در این روش از یك قوری سه بخشی استفاده می‌شود كه در قسمت پایین آن آب می‌ریزند تا بعد از به جوش آمدن آب، با فشار روی قهوه كه در قسمت میانی است بریزد. بعد از این مرحله، قهوه آماده مصرف كه روی آن لایه‌ای خامه مانند جمع شده در قسمت بالای قوری جمع می‌شود.

روش سوم كمك گرفتن از نیروی جاذبه است به این ترتیب كه پودر قهوه را در داخل یك صافی قرار دهید و آب جوش را قطره قطره روی آن بچكانید. طعم این نوع قهوه به میزان آب و قهوه مورد استفاده بستگی دارد. و اما خیس كردن، روش چهارمی است كه می‌توانید از آن بهره ببرید. در این روش از استوانه‌ای شیشه‌ای كه دارای پیستون صافی‌داری است، استفاده می‌كنند به این طریق كه باید قهوه و آب جوش را به مدت چند دقیقه در استوانه، مخلوط كنید تا قبل از آن كه پیستون پایین بیاید نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده مصرف شود.
__________________
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پخت انواع پیتزا در این تاپیک (به مرور)

پیتزا (مخلوط )

اکتبر 27, 2008 بدست سورملینا





پیتزای مخلوط





پیتزا به یه تیکه خمیر گفته می شه که روش هرچی دوست داشتید بریزید و بپزید و بخورید!


برای تهیه خمیر پیتزا، هم می تونید اونو بخرید و هم اینکه از خمیر نون بربری استفاده کنید. من خودم خمیر پیتزا رو توی خونه درست می کنم. اگه دوست داشتید شما هم این کار رو بکنید!


مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا :
کره : 20 گرم
آرد : چند لیوان (!)
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن مایع : یک چهارم لیوان
آب : به میزان لازم


طرز تهیه خمیر پیتزا :
قبل از هر کاری کره رو حدود یک ساعت بیرون از یخچال می گذاریم تا شل بشه. بعدش توی یه کاسه کره رو با نمک مخلوط میکنیم. سپس روغن رو می ریزیم و با چنگال هم می زنیم. حالا آرد رو اضافه می کنیم. قطعاً خمیر سفت و خنده داری می شه !


کم کم آب رو می ریزم . اینقدر که خمیر به دست نچسبه. اگه شل شد، یه کم آرد می زنیم. خمیر که درست شد، یه کیسه فریزر رو چرب می کنیم و خمیر رو توش می گذاریم. یه گوشه می اندازیم تا استراحت کنه.


توی این فاصله سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه رو خرد می کنیم. بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، یه ظرف رو چرب می کنیم و خمیر رو با دست پهن می کنیم. ضخامت خمیر پیتزا نباید خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشه.


بعد یه لایه سس قرمز روش می زنیم. اگه مشکلی با بوی سیر ندارید ( البته اطرافیانتون نباید با بوی سیر دهان شما مشکل داشته باشند !) یکی دو تا سیر رو روی سس قرمز رنده کنید.



سس قرمز رو روی خمیر پخش می کنیم. حالا یه لایه کالباس روش پهن می کنیم. یه لایه پنیر پیتزای رنده شده روی کالباس ها می ریزیم. بعد سوسیس و قارچ و فلفل دلمه رو قاطی می کنیم و روی خمیر می ریزیم. هرچی پر ملات تر باشه، مزه پیتزا بهتر می شه. لایه آخر رو پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.








نکته 1 : بعضی ها یکی دوتا حلقه گوجه فرنگی هم روی پنیر می ریزند. این دیگه بستگی به سلیقه شما داره.


نکته 2 : می تونید روی پنیرپیتزای آخر، مقداری آویشن یا جعفری بپاشید. اینم به سلیقه شما بستگی داره.


نکته 3 : اصلاً می تونید هرچی که دلتون خواست روی خمیر پیتزاتون بریزید . به کسی ربطی نداره!






بعدش می ذاریم توی فر. به نظر من حدود بیست دقیقه بسه. دیگه خودتون متوجه می شید که چقدر زمان کافیه.


با تشکر از http://www.mizeghaza.com
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

پیتزا لقمه

۹ خرداد ماه ۱۳۸۷ نوشته سورملینا



به نظر من برای آشپزی کردن، همیشه نباید همه مواد رو از بیرون خرید. یه وقتهایی بهتره که آدم با موادی که توی خونه داره دست به ابتکار بزنه و یه چیزی درست کنه. یکی از چیزهایی که تازه اش خیلی خوبه و یکی دو روز که بگذره، دیگه کسی طرفش نمی ره، « نون باگته». ولی می شه با اونم یه کارهایی کرد.




من دیشب اصلاً حوصله آشپزی نداشتم ولی گرسنه بودم. نون باگتها هم از دو روز قبل مونده بود و هیچ جوری هم نمی شد به خورد همسر « سختگیر» بدمشون ! در نتیجه دست به این کار زدم. البته بگم که مدتی پیش در وبلاگ عسل و شکر ، یک چیزی مشابه این دیدم.



البته خانم لاله محمودی نون باگتها رو از طول بریده بودند و دستورش هم کمی با این متفاوت بود. ولی به هر حال پیتزا لقمه ما اینجوری شد :
مواد لازم:
سوسیس
کالباس
فلفل دلمه
قارچ
پنیرپیتزا
نون باگت
آویشن (اگه دوست داشتید)
گوجه فرنگی (اگه مایل بودید )




طرز تهیه :
نون باگتها رو از عرض می بریم. یعنی حلقه ای . از موادی که دوست داریم روی پیتزالقمه هامون باشه، روشون می ریزیم. یادمون باشه که اینجا جا کوچیکه.


اول یه ورقه کالباس می ذاریم بعد یه تیکه سوسیس، دو تیکه قارچ و دو تیکه فلفل دلمه. این دیگه بستگی به شما داره. هرچی خواستید بریزید. اگر دوست داشتید گوجه فرنگی هم بریزید. آخر سر هم پنیرپیتزا روش بریزید. احتیاجی نیست بین مواد هم پنیر بریزید.



آخه فضای هر لقمه خیلی محدوده.
اینی که در تصویر می بینید، لقمه های چیده شده روی سینی ماکرو فره.









توی ماکروفر، بعد از دو دقیقه آماده می شه.



اگر ماکروفر نداشتید، می تونید اینها رو توی سینی فر ( قبلاً یک ربع گرم شده ) بچینید. ده دقیقه بعد حاضره. اگر هیچ کدوم رو نداشتید، می تونید روی گاز اینو درست کنید. به این ترتیب که قابلمه یا ماهیتابه تفلون رو روی گاز یه کم حرارت بدید. منظور از « یه کم حرارت دادن» اینه که شعله پخش کن رو روی حرارت بگذارید. قابلمه رو روش بگذارید که یه کم گرم بشه. حالا لقمه ها رو روش بچینید. قابلمه داغه. مواظب باشید دستتون نسوزه !


حرارت رو کم کنید. دم کنی بندازید تا ۱۰ دقیقه . اینقدری که پنیرپیتزا آب بشه.




یادتون باشه این لقمه ها زودتر از خود پیتزا حاضر می شن. آخه نون اینها قبلاً پخته شده. به نظر من برای این غذا، نون باگت دو روز مونده بهتر از نون باگت تازه است. آخه نون باگت تازه خیلی نرم می شه. حالا نروید نان باگت یک هفته ای کپک زده استفاده کنید !





نوش جان ؛ گوارای وجود !


منبع
همون سایت میز غذا موجود در پست بالا

__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا مخلوط





خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .



سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم .



فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم م یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم





خمیر پیتزای شماره 1




2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

رولت پیتزا

آگوست 4, 2008 بدست سورملینا





درست کردن این غذا، یه کم حوصله می خواد بقیه اش ذوق و ابتکار خودتونه.


برای این غذا، احتیاج به خمیر داریم. می تونیم از خمیر پیراشکی استفاده کنیم. باقی مخلفاتش هم ، همونهاییه که توی پیتزاها می بینیم.




مواد خمیر رولت :
تخم مرغ : یکی دو تا
روغ مایع: نصف لیوان
شیر : یک لیوان
آرد : سه چهار لیوان
نمک : یه ذره




مواد داخل رولت :
کالباس ورقه ای
سوسیس
قارچ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
سس قرمز




طرز تهیه :
خمیر را که درست کردیم، می گذاریم حدود یک ساعت بماند. بعد از آن، روی سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. باید دقت کنیم که خمیر بیش از اندازه ضخیم یا نازک نباشد. روی خمیر یک لایه سس قرمز می زنیم و مقداری پنیرپیتزا روی سطح می پاشیم. ورقه های کالباس را روی خمیر می چینیم. به طوری که تمام سطح را بگیرد. سپس فلفل دلمه و قارچ و سوسیس را که خرد کرده ایم را روی آن پخش می کنیم. یک بار دیگر پنیرپیتزا می ریزیم و آرام خمیر را لوله می کنیم. کف سینی فر را چرب کرده و رولت را روی آن می گذاریم.








سپس سینی را درون فری که یک ربع گرم شده در طبقه وسط می گذاریم. با حرارت 210 درجه. یک ربع تا بیست دقیقه کافیست. اگر به خمیر چنگال زدید و دیدید نمی چسبد و پخته، سینی را از فر بیرون بیاورید و رولت را درون دیس بگذارید.








نکته 1 : می توانید قبل از گذاشتن سینی روی فر، روی رولت زرده تخم مرغ بزنید تا قیافه بهتری پیدا کند !


نکته 2 : دیس رولت را می توانید با چیپس یا جعفری یا هر خوردنی دیگر تزئین نمایید. ( این روزها به خاطر مشکل کمر، قادر به انجام کارهای اضافه نمی باشم. عفو بفرمایید ! )


نکته 3 : بهتر است رولت با سس قرمز خورده شود. در صورت تمایل می توانید از آویشن در سس رولت استفاده نمایید.


نکته 4 : وقتی رولت آماده شد، سر و ته رولت را که احتمالاً خمیر اضافه است را با چاقو ببرید.
نکته 5 : این غذا را می شود در ماکروفر هم درست کرد ولی رویش برشته نمی شود. به نظر من فر بهتر است. خود دانید !







نوش جان
وبلاگ میز غذا سرکارخانم سورملینا
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا با قارچ

● مواد لازم :
▪ خمیر پیتزا = به مقدار لازم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا =۲۵ گرم
▪ روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
▪ فلفل دلمه ای= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی= ۲ عدد
▪ سس پیتزا= ۳ قاشق سوپخوری
▪ ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل= به مقدار لازم
● طرز تهیه :
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر پیتزا را رنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.



__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها