بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-04-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اظهارات پزشك داماش

اظهارات علوي پزشك تيم داماش گيلان تكميل‌كننده اطلاعات عجيبي است كه در صورت باز بودن مسير تحقيق در مورد اين پرونده،‌ نوعي دادخواست براي تبرئه و تخفيف در مجازات سنگين بازيكن دوپينگي داماش نيز به حساب مي‌آيد: «از ابتداي فصل گذشته مطلع شدم كه كادر فني، بدون اطلاع من بين بازيكنان ثابت قرص توزيع مي‌كند.

طبق وظيفه اخلاقي‌ام اين موضوع را به آقاي قاسمپور، سرپرست تيم گزارش كردم تا با مديران باشگاه در ميان بگذارد اما مدتي بعد ايشان از كار بركنار و آقاي هوشنگي به عنوان سرپرست جديد معرفي شد.»

پزشك تيم داماش، سپردن عنان اختيار به مربيان سابق داماش را بزرگ‌ترين اشتباه بازيكن دوپينگي اين تيم مي‌داند: «دقايقي بعد از اينكه از محمد سياه تست دوپينگ گرفتند اين بازيكن را در حالتي كه سرش را دو دستي چسبيده بود و بسيار مضطرب به نظر مي‌رسيد ديدم. جلو رفتم و به صورتش نگاه كردم. به محمد گفتم اگر مشكلي هست به من اعتماد كن و بگو اما او گفت: نه مشكلي نيست. اگر محمد در همان مقطع من را در جريان قرار مي‌داد، به عنوان پزشك تيم برايش پرونده تشكيل مي‌دادم و امروز مي‌توانستم آن را به مراجع قانوني ارائه بدهم. مطمئن باشيد با چنين روندي، در حكم اين بازيكن تخفيف قائل مي‌شدند.»

مرور اظهارات آشكار و بي‌پرده كساني كه پس از ديدن اشك‌هاي بازيكن دوپينگي داماش، از پوسته محافظه‌كاري خارج شده‌اند و اطلاعات تامل‌برانگيزي را به محافل خبري پيش مي‌كشند، پرسش‌هاي چالش‌برانگيزي را به ذهن اهالي فوتبال متبادر مي‌كند.

آيا واقعا مديريت باشگاه داماش از خوراندن قرص به بازيكنان اين تيم مطلع نبوده يا مطلع بوده و پس از اختلاف نظر با مربيان سابق داماش پرونده دوپينگ بازيكنان اين تيم را به فدراسيون فوتبال برده است؟.

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)