ساندويچ پنير و تخممرغ با نان تست
وقتي قرار است آقايان غذايي سريع درست كنند، همواره يكي از پيشنهادها ساندويچ است. اين بار ميخواهيم طرز پخت ساندويچ پنير و تخممرغ روي نان تست را به شما پيشنهاد كنيم.
فقط پيش از مراجعت به خانه، اين چند قلم مواد را تهيه كنيد.
مواد لازم براي درست كردن چهار ساندويچ تند و تيز:
- 350 گرم پنير چدار
- 125 گرم پنير گودا
- يك قاشق چايخوري پودر خردل
- يك قاشق چاي خوري سس خردل
- 2 تا 3 قاشق سوپخوري شير
- 4 عدد نان تست
- 4 عدد تخممرغ
- نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 - پنيرها را در قابلمه كوچكي رنده كنيد. سپس سس و پودر خردل، نمك، فلفل قرمز و شير را به آن اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
2 - قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و آرام هم بزنيد تا پنيرها آب شده و مخلوط، حالتي كرم مانند پيدا كند. سپس قابلمه را از روي اجاق برداريد و كنار بگذاريد تا كمي سرد شود.
3 - نانهاي تست را در فر يا دستگاه تستر، تست كنيد و روي سيني ميلهاي فر بچينيد. پس از اينكه دوطرف نانها خوب تست شد سيني را از داخل فر بيرون آوريد.
حالا مخلوط پنير را به 4 قسمت مساوي تقسيم كرده و هر كدام را روي يكي از نانها بريزيد و گريل را با حرارت متوسط روشن كنيد. سيني را داخل فر قرار دهيد و بگذاريد مواد روي نان طلايي تيره شوند.
4 - يك سوم از حجم تابه گود كوچكي را از آب پر كنيد و تابه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. به محض اينكه آب جوش آمد، چاقويي را داخل آب سريع بچرخانيد تا گودالي درون آن به وجود آيد؛ سپس فورا يكي از تخممرغها را شكسته و داخل گودال آب بيندازيد و 4 دقيقه حرارت دادن را ادامه دهيد. [خواص تخممرغ]
به اين صورت، سفيده و زرده تخممرغ به صورت نيمكره سفت ميشوند سپس تخممرغ را از داخل آب بيرون آورده و روي نان تست بگذاريد. اين كار را در مورد 3 تخممرغ ديگر نيز تكرار كنيد. ساندويچها آماده است. آنها را با كمي سبزي و گوجهفرنگي ميل كنيد.