بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie

فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie مباحث مربوط به فیلم سینما تلویزیون و تئاتر در این بخش

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-24-2010
Soheil_SALIB آواتار ها
Soheil_SALIB Soheil_SALIB آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Soheil_SALIB به Yahoo ارسال پیام

واقعاً ممنونم و امیدوارم و شما و آقا یونس سرتون کمی خلوت تر بشه و براحتی بتونید در بحث ها شرکت کنید .
اون فیلم یک شاهکار هنری هستش ولی خوب اگه کمی از تاریکی بترسید مطمئناً اثراتش تا ماها روی شما تاثیر منفی خواهد گذاشت و تنهایی نتونید بخوابید و حتی دستشوئی برید و از پتوی خودتون ترس دارید ( این رو کاملاً جدی گفتم )

در مورد صحبت kiana عزیز واقعاً ممنونم که نظرتون رو گفتید .
مطمئن باشید بحث های ما فقط رو فیلمهای ترسناک نخواهد بود و در مورد تمام فیلمها بحث خواهیم کرد.
آنجلیناجولی یکی از بازیگران محبوب من هستش که تمام فیلمهاش رو میبینم .
تام رایدر و وانتد جزء اون دسته از فیلمهایی بود که خیلی دوستش داشتم .
من معمولاً هفتگی یا ماهیانه دی وی دی های روز رو تهیه می کنم چون وقت کافی پیدا نمی کنم که برم به فروشگاه فیلم برای خرید.
( من در کرج زندگی می کنم و جایی که همیشه فیلمهام رو خرید می کنم در نزدیکی بام کرج هستش و هر وقت فرصت کنم 10 - 15 تا دی وی دی میگیرم تا بتونم هر شب ببینم چون عادت کردم هر شب یک فیلم ببینم تا خوابم ببره )
SALT در لیست من بودش برای خرید و خودم علاقه دارم ببینمش که به محض اینکه برم خرید تهیش می کنم تا ببینم .
فعلاً منتظر چند تا فیلم باکس آفیسی هستم تا همه رو با هم بخرم
( رزیدنت اویل 4 که با هنر نمایی بازیگران فرار از زندان یک شاهکار قراره بشه )

MBC2 - MBC ACTION - MBC Persian - و بقیه کانالهای فیلم عرب رو هم از دست ندید چون فیلمهای قدیمی و جدید بسیار زیبایی پخش می کنند.

شب همگی خوش دوستان
پاسخ

برچسب ها
نقد فیلم, اختصاصی

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)