بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 02-23-2011
مهسا69 آواتار ها
مهسا69 مهسا69 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: اهواز
نوشته ها: 730
سپاسها: : 4

18 سپاس در 16 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فواید خوردن پاستیل


فواید خوردن پاستیل






یک کارشناس ارشد تغذیه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.
یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه معتقد است
:مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.

فرح روشن پور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مصرف پاستیل‌ها که نوعی آبنبات ژله‌ای و با طعم‌های مختلف است، اظهار داشت
:پاستیل برای تمامی رده‌های سنی مفید است و با توجه به وجود ساختمان ژلاتینی در آن، می‌توان از این شیرینی جهت ترمیم مواد از دست رفته مفاصل بهره گرفت و دردهای استخوانی را کاهش داد.


وی در ادامه تصریح کرد: ژلاتین، گلوکز، رنگ‌ها و طعم دهنده‌های مجاز، ترکیبات اصلی پاستیل را تشکیل می‌دهند که هیچ یک برای سلامت بدن مشکل خاصی را به همراه ندارند.

وی گفت: ژلاتین موجود در پاستیل دارای ساختمان پروتئینی حاوی اسید آمینه‌های ضروری برای بدن است.

روشن پور در خاتمه گفت: همچنین برخی از انواع پاستیل حاوی ویتامین c و مولتی ویتامین هستند و از سوی دیگر وجود کم مواد شیرین کننده در این شیرینی، آن را تبدیل به یکی از بهترین تنقلات برای کودکان کرده که به مراتب از هله هوله‌هایی که کودکان استفاه می‌کنند بهتر است


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
__________________



ویرایش توسط shokofe : 02-24-2011 در ساعت 10:08 AM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 02-24-2011
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

جسارتا بهتره ژلاتینش از ژلاتین حلال حیوانی (در ایران گاوی که از استخوان و غضروف به دست می آید) باشد که ضرر شیمیایی نداشته باشد
پشت پاستیلهای ایرانی توضیحاتی در این باب موجود است
امیر
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 02-24-2011
sharareh1 آواتار ها
sharareh1 sharareh1 آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2010
محل سکونت: مشهد
نوشته ها: 964
سپاسها: : 1,827

1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

من شنیدم خوردن پاستیل ضررش خیلی بیشتره
که با این همخونی نداره؟!
__________________
سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران ، گرفتن خودت از آن ها باشد
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 02-24-2011
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharareh1 نمایش پست ها
من شنیدم خوردن پاستیل ضررش خیلی بیشتره
که با این همخونی نداره؟!
به خاطر شیرین کنده هاش ضرر داره
و رنگهای شیمیاییش
و صدالبته ژلاتین صنعتیش
ولی پاستیلهایی هم هستند که ضرر کمتری دارند
البته جالبه که قیمت بیشتری هم ندارند!!
چون ژلاتین حلال گاوی دارند و رنگهای کم مایه و پریده هم دارند
برعکس پاستیلهای مثلا ترکیه ای خیلی خوشمزه ترند ولی شیرین تر
خوش رنگتر
خوش عطر و مشخصا پر طرفدارتر هستند
ولی ضرر بیشتری هم دارند
ضمنا پاستیل و هر خوراکی غیر طبیعی دیگه ساخت انسان ضرر داره
حتی آدامس
پفک
چیپس
بستنی
اینجوری بخوایم ریز بشیم تقریبا همه چیز ضرر داره
پیتزا
مرغ سوخاری
سیب زمینی سرخ کرده
اسنک
کاپ کورن و............
دهن من که آب افتاد
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 02-24-2011
Setare آواتار ها
Setare Setare آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

 
تاریخ عضویت: Jan 2010
نوشته ها: 2,007
سپاسها: : 926

875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

جدیدا بچه های بیولوژی دریا پایان نامه هایی در خصوص گرفتن ژلاتین از تن ماهیان رو مطرح کرده اند که نتایج جالبی هم بدست اورده اند.
مزیت استفاده از ژلاتین ماهی به ژلاتین گاوی از این نظر می باشد که دیگر احتمال انتقال بیماری جنون گاوی به انسان از بین میرود...
ژلاتین ماهی بعد از یک سری تغیرات و فرایند ها اماده برای صنعت ژله سازی و پاستیل سازی می باشد
__________________
من ندانم که کیم
من فقط میدانم
که تویی
شاه بیت غزل زندگیم...
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 02-24-2011
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Asterah نمایش پست ها
جدیدا بچه های بیولوژی دریا پایان نامه هایی در خصوص گرفتن ژلاتین از تن ماهیان رو مطرح کرده اند که نتایج جالبی هم بدست اورده اند.
مزیت استفاده از ژلاتین ماهی به ژلاتین گاوی از این نظر می باشد که دیگر احتمال انتقال بیماری جنون گاوی به انسان از بین میرود...
ژلاتین ماهی بعد از یک سری تغیرات و فرایند ها اماده برای صنعت ژله سازی و پاستیل سازی می باشد

پس با این حساب تبلیغات آتی تی وی ما میشه
تن ماهی فلان با طعم پاستیل نوشابه ای!!!!!!



به قول کوروش که هی می نویسه هاهاااااااا
منم میگم هاها
یه بسته پاستیل حال بهم زن همین الان جلوی منه
مدل دندون مصنوعی که اکثر خانمها ایششش میگن وقتی می بیننش
دقیقا عین لثه و دندونهای نامرتبه (واسه مردم آزادی یا بهتره بگم همسرآزاری خریدمش)
ولی انتخاب اولم اینه:



آلبالوئی ترش مزه

حالا یه مطلب علمی هم بزنیم تاپیک اسپم نخوره جیز نشیم




پاستیل فله ای نخورید
پای حرف های دکتر هدایت حسینی و دکتر مسعود کیمیاگر . . .





پاستیل را می توان جزو گروه شیرینی جات طبقه بندی کرد و شاید به همین خاطر هم باشد که این روزها به پای ثابت ظرف های شیرینی در مهمانی های رسمی و غیررسمی تبدیل شده است. اما سوالی که شاید به ذهن خیلی از افراد برسد،این است که آیا این شیرینی وسوسه انگیز می تواند جایی در بین سبد خرید ما بگیرد یا نه؟ پاسخ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت و دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه را به همسن سوال بخوانید....
دکتر حسینی می گوید که پاستیل های فله ای و باز موجود در فروشگاه ها و مراکز خرید مختلف، مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند و خریدن و خوردن آنها به هیچ یک از اقشار جامعه توصیه نمی شود. پاستیل ها از افزودن شکر و آب به ژلاتین استخوان یا پوست گاو تهیه می شوند و البته انتخاب ژلاتین استخوان در همه کشورها به گاو محدود نمی شود و برخی از کشورها از ژلاتین استخوان خوک برای تهیه پاستیل استفاده می کنند. به همین خاطر هم هست که دکتر حسینی به هیچ عنوان خوردن انواع بدون مجوز و پروانه وزارت بهداشت (چه پاستیل های بسته بندی و چه انواع باز آنها) را برای مردم مناسب نمی دانند. وی در این مورد اظهار می کند: «ممکن است در پاستیل های بدون مجوز از رنگ های غیرمجاز یا ژلاتین خوکی نیز استفاده شده باشد و این نوع خوراکی ها اصلاً از پایه و فرمولاسیون تهیه و تولید مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند، وگرنه که ما به آنها مجوز فروش می دادیم!»


او از برخورد با فروشندگان این گونه محصولات در فروشگاه ها خبر داد و افزود: «ما در حال جمع آوری کلیه محصولات فله ای و غیربهداشتی در سطح شهر هستیم و سرعت گرفتن کارمان هم بستگی زیادی به خواست خود مردم دارد. بنابراین شمای مصرف کننده باید برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده، مخصوصاً کودکان تان، از خریدن محصولات غذایی فله ای و بدون پروانه بهداشتی خودداری کنید.»

● قند پاستیل های استاندارد
خب، تا اینجای کار که متوجه شدیم خرید و مصرف پاستیل غیراستاندارد به هیچ عنوان به نفع ما و خانواده مان نیست. اما سوالی که ممکن است حالا به ذهن مان برسد این است که آیا خوردن پاستیل های استاندارد برایمان مشکلی به وجود نخواهند آورد؟
دکتر کیمیاگر جواب این پرسش را این طور می دهند: «هرچه قدر هم که پاستیل، استاندارد و مورد تأیید مراکز بهداشتی باشد، باز هم نمی توان قند و کالری موجود در آن را نادیده گرفت، بنابراین پوسیدگی دندان از مهم ترین عوارض مصرف بیش از اندازه پاستیل در کودکان و حتی گاهی بزرگسالان است.» وی مصرف این خوراکی خوش قیافه را برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که اضافه وزن دارند و در حال رژیم گرفتن هستند هم مناسب ندانست و ادامه داد: «مواد غذایی شیرین دارای انرژی هستند و به همین خاطر اشکالی ندارد که کودکان بخشی از انرژی روزانه شان را به جای خوردن چیپس و پفک، از طریق مصرف پاستیل کسب کنند ولی لازمه این کار نظارت والدین بر آنهاست تا یک وقت کودکان بیش از حد هم از این راه کسب انرژی نکنند.»
یکی دیگر از نگرانی ها در مورد مصرف انواع پاستیل هم رنگ موجود در آنهاست که دکتر کیمیاگر در این مورد می گوید: «در پاستیل هایی که مطابق استاندارد و در کارخانه های معتبر تهیه می شوند از رنگ های مجاز خوراکی استفاده می گردد و جای هیچ گونه نگرانی در این مورد نیست. شاید بد نباشد بدانید که گاهی هم از رنگ دهنده های طبیعی مثل آب هویج یا آب انار برای رنگی کردن پاستیل ها استفاده می شود
هشت توصیه پاستیلی
با تمام این توضیحاتی که متخصصان در مورد مصرف پاستیل دادند، باز هم ذکر چند نکته هنگام خوردن یا برای تهیه و نگهداری پاستیل ضروری است که به شرح زیر هستند:
  • ۱) پاستیل را در جای گرم نگهداری نکنید و هنگام خرید هم دقت داشته باشید که در قفسه ای دور از تابش مستقیم نور آفتاب باشند.
  • ۲) اگر علاقه شدیدی به پاستیل دارید و نمی توانید روزی یکی دو عدد از آن را نخورید، می توانید قند مصرفی تان را کاهش دهید و چای تان را به همراه پاستیل بنوشید.
  • ۳) به منظور جلوگیری از پوسیدگی دندان هایتان بعد از خوردن پاستیل، حتماً مسواک بزنید.
  • ۴) اگر دندان هایتان را دوست دارید، پاستیل را نجوید و اجازه بدهید که مانند شکلات در دهان تان آب شود.
  • ۵) به بچه های زیر ۲ سال پاستیل ندهید زیرا دستگاه گوارش آنها حساس است و امکان دارد بدن شان نسبت به رنگ این محصولات (هرچند که مجاز باشد) واکنش نشان دهد. از طرفی ممکن است این خوراکی های ریز باعث خفگی آنها شود.
  • ۶) خوردن و مخصوصاً جویدن پاستیل به سالمندان و افرادی که دندان مصنوعی دارند نیز توصیه نمی شود.
  • ۷) بهتر است پاستیل را پس از خارج کردن از بسته بندی اش، در یک ظرف دردار نگهداری کنید زیرا حالت چسبندگی آن، خیلی زود گرد و غبار و آلودگی محیط را به خود می گیرد.
  • ۸) به جای خریدن پاستیل هایی که رویشان را لایه ای از شکر پوشانده، انواع بدون قند آنها را خریداری کنید.
ندا احمدلو
روزنامه سلامت
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face

ویرایش توسط امیر عباس انصاری : 02-24-2011 در ساعت 01:49 PM
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 02-24-2011
Setare آواتار ها
Setare Setare آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

 
تاریخ عضویت: Jan 2010
نوشته ها: 2,007
سپاسها: : 926

875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

نقل قول:
پس با این حساب تبلیغات آتی تی وی ما میشه
تن ماهی فلان با طعم پاستیل نوشابه ای!!!!!!
در حال حاضر پوست و استخوان ماهی های تن به کارخانه های تهیه ارد ماهی میره...
اما اگر کارخانه های تهیه ژلاتین زده بشه میشه یه بخشی از این مواد رو به این کارخانه ها فرستاد تا ژلاتین تهیه کنند.
ممکنه قیمت تهیه این ژلاتین از ژلاتین گاوی بیشتر بشه اما فوائدی داره که میشه مشکل هزینه بیشتر رو بپوشونه...
همونطور که میدونید دین یهود هم خوردن خوک رو حرام میدانند ( گاو رو شک دارم حلال بدونن یا نه ) در نتیجه تهیه ژلاتین از ماهی برای این اقشار هم مناسب تره...
__________________
من ندانم که کیم
من فقط میدانم
که تویی
شاه بیت غزل زندگیم...
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها