بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات > رمان - دانلود و خواندن

رمان - دانلود و خواندن در این بخش رمانهای با ارزش برای خواندن یا دانلود قرار میگیرند

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-01-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

باجگیری بین المللی و claudine

باور کردنی نبود که چنین حادثه ای برای من رخ می دهد .
از آن روز به بعد ما در آپارتمان او در چند متری دفتر شرکتی که در آن شاغل بودم ملاقات میکردیم . در اولین ساعات ملاقات ما او به من می فهماند که چون شغل من خیلی استثنایی و نامعمول هست ما باید همه چیز را خیلی محرمانه بدانیم . او گفت هیچکس تا کنون مختصات شغل من را شرح نداده چون هیچکس جز او چنین اختیار و مسئولیتی را نداشته او صریحاً روشن کرد که ماموریت دارد که من را در قالب یک ( باجگیر بین المللی ehm ) شکل دهد . خود این نام تصور کارهای جاسوسی و مافیایی را در ذهن من زنده میکرد .

خنده عصبی من که خودم صدایش را شنیدم باعث شرمندگی من شد .

او لبخند زد و گفت طنز یکی از دلایلی است که این نام را انتخاب کرده ایم (( چه کسی میتواند آن را جدی بگیرد )) من اعتراف کردم که از شغل باجگیری بین المللی بیخبرم . او با خنده گفت (( تو تنها نیستی ما نسل نادر و جدیدی هستیم در یک کار قدیمی و کثیف . هیچکس نباید از آلوده شدن تو آگاه شود حتی همسر تو ))
او دوباره جدی شد و ادامه داد (( من در چند هفته اینده هر آنچه را که میدانم به تو یاد میدهم بعداً تو باید انتخاب کنی تصمیم تو نهایی خواهد بود باید بدانی که ورود تو به این حرفه یکبار برای همیشه است))
آن چرا آن روز نمیدانستم این بود که ان دختر چشم سبز زیبا آمار من را داشت حالا نمیدانم سازمان امنیت ملی یا چه کسی این آمارها را به او داده بود! ولی به خوبی نقطه ضعفهای من را داشت . و از انها استفاده میکرد روش او ترکیبی بود از عشوه گری و استدلال که گویی به خصوص برای من خلق شده بود .
او از همان اول مطمئن بود من ازدواجم را به خطر نمی اندازم . و فعالیت های نامشروع و پنهانی با اورا برملا نمیسازم و خیلی رک و بی پروا در مورد جنبه دروغین و غیر اخلاقی شغل من پرده دری میکرد .
من هیچ اطلاعی ندارم که حقوق او از کجا می آمد . و هر چند دلیل مشخصی ندارم فکر کنم برخلاف آن چیزی که روی کارتش نوشته بود او یک مامور بود در آن روزها من خام و بی تجربه چنان مبهوت شده بودم که سوالهای را که امروز بدیهی میدانم نمیپرسیدم !
Claudine گفت شغل من دو هدف دارد اول باید وام های بین المللی عظیمی که برای پروژه های بزرگ و مهندسی قابل توجیه و نیاز جلوه بدهم دوماً باید وامها طوری تنظیم شود که کشور وام گیرنده نتواند وامها را پس دهد و تا ابد مدیون وام دهنده ها باقی بماند . در آن صورت ما در هر موردی که نیاز داریم مثلاً احداث پایگاه های نظامی یا آرای موافق در سازمان ملل یا دسترسی به منابع طبیعی و نفت به آسانی به انها رجوع کنیم .
او گفت باید نتایج میلیاردها دلار سرمایه گذاری در کشورها را پیشبینی کنم مثلاً اگر قرار باشد یک مبلیاد دلار به کشوری وام بدهیم چون میخواهیم با شوروی همدست نشود وظیفه من است که که نتایج سرمایه گذاری ان مبلغ در نیرو گاههای برق یا شبکه راه آهن و یا شبکه های اطلاع رسانی را با هم مقایسه کنم .
یا اگر قرار باشد کشوری سیستم مدرن پخش توزیع الکتریسیته داشته باشد وظیفه من این است که نشان دهم در نتیجه برقراری چنان سیستمی نرخ رشد اقتصادی چنان بالا خواهد بود که وام لازم برای احداث آن را توجیه نماید . در تمام موارد عامل تعیین کننده تولید ناخالص ملی gnp خواهد بود

پروژه ای که بالاترین نرخ رشد سالانه تولید ناخالص ملی را تضمین کند برنده خواهد شد در صورتی هم که فقط یک پروژه مورد بررسی باشد وظیفه ی من این است که نشان دهم بیشترین اثر را برای بالا بردن نرخ تولید ناخالص ملی تضمین میکند .

نیت نهفته در چنان پروژه هایی این بود که سود کلانی را برای مقاطعه کاران آمریکایی تامین کند

معدودی از خانواده ی ثروتمند و بانفوذ را در کشورهایی دریافت کننده و در نتیجه وابستگی مالی و در نتیجه وفادری سیاسی آن کشور را برای ما تضمین کند .

ازاین نقطه نظر هر چه وام بزرگتر باشد بهتر است . اثرات بازپرداخت وام که فقیرترین شهروندان آن کشورها برای چندین دهه از خدمات بهداشتی و آموزش و دیگر خدمات اجتماعی محروم میکرد اصلاً مورد بررسی قرار نمیگرفت .
من و Claudine ماهیت فریبنده تولید ناخالص ملی را مورد ارزیابی قرار دادیم تولید ناخالص میتواند حتی در جایی یک نفر را مثلاً مالک نیروگاههای برق – منفعت می برد و اکثریت جامعه فقیرتر میشوند و فقرا فقیرتر، رشد کند .

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 10-01-2011 در ساعت 04:06 PM
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)