بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بالوتلی: مرد سال فوتبال جهان می‌شوم

در صورت افت لیونل مسی
بالوتلی: مرد سال فوتبال جهان می‌شوم
خبرگزاری فارس: مهاجم ایتالیایی تیم فوتبال منچسترسیتی باوردارد قادر به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، ماریو بالوتلی گفت: تحت شرایط خاصی می‌توانم مرد سال فوتبال جهان شوم.
این بازیکن ایتالیایی که به تازگی با نشریه تله‌فان مصاحبه کرد، اظهار داشت: به نظرم قابلیت‌‌های کسب چنین عنوانی را دارم. در وجودم ویژگی‌های یک بازیکن بزرگ در حد مرد سال فوتبال وجود دارد. البته برای این منظور، تصور می‌کنم همه چیز به لیونل مسی، مهاجم بارسا بستگی دارد.
وی ادامه داد: ‌اگر او در ادامه فصل مثل گذشته بدرخشد، فرصتی به من نمی‌دهد تا صاحب چنین افتخاری شوم. اما اگر دچار افت شود و از شرایط خوبش فاصله گیرد، به نظرم از بیشترین شانس برای دسترسی به عنوان مرد سال برخوردار هستم.

بالوتلی که از نظر عمده کارشناسان و علاقمندان، بازیکنی پرحاشیه است، در فصل جاری همراه با «من‌سیتی» بازی‌های خوبی انجام داده است. درخشش او سبب شده تا تصور افتخاری کاملا بزرگ همچون مرد سال به ذهنش خطور کند.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض میزبان و مدافع عنوان قهرمانی منتظر حریفان خود در مرحله نیمه‌نهایی

مسابقات قهرمانی فوتسال اروپا - کرواسی
میزبان و مدافع عنوان قهرمانی منتظر حریفان خود در مرحله نیمه‌نهایی
خبرگزاری فارس: تیم‌های فوتسال کرواسی و اسپانیا با پیروزی در مرحله یک‌چهارم نهایی جواز صعود به دور نیمه نهایی را کسب کردند.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات قهرمانی فوتسال اروپا شب گذشته در شهرهای زاگرب و اسپیلت کرواسی برگزار شد.
کرواسی در شهر اسپیلت به مصاف اوکراین رفت و با نتیجه 4 بر 2 به برتری رسید و به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد تا در این دور با برنده دیدار تیم‌های روسیه و صربستان رقابت کند.
در دیگر دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی تیم فوتسال اسپانیا، مدافع عنوان قهرمانی با نتیجه پرگل 8 بر 3 برابر رومانی به برتری رسید تا در دور بعد با برنده بازی تیم‌های ایتالیا و پرتغال بازی کند.
دو بازی دیگر مرحله یک‌چهارم نهایی عصر امروز برگزار می‌شود و تیم‌ها پس از استراحت یک روزه روز پنجشنبه مرحله نیمه نهایی را برگزار خواهند کرد.
اسپانیا با 5 قهرمانی پرافتخارترین تیم قاره سبز به حساب می‌آید.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض اولاف تون: "ریبری" و "روبن" با فوتبال محافظه‌کارانه به بایرن لطمه می‌زنند

انتقاد ملی‌پوش سابق مونیخی‌ها
اولاف تون: "ریبری" و "روبن" با فوتبال محافظه‌کارانه به بایرن لطمه می‌زنند
خبرگزاری فارس: ستاره ملی‌پوش پیشین بایرن‌مونیخ دو فوق ستاره کنونی باوارایی‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت:‌ ریبری و روبن با بازی های محافظه‌کارانه خود باعث از دست رفتن صدرنشینی بوندس‌لیگا شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه تاگس‌سایتونگ، اولاف تون اظهار داشت: مونیخی‌ها با نتایجی که در دور برگشت بوندس‌لیگا گرفتند، در عمل باعث جدایی از صدر جدول شدند. این اتفاق به از دست رفتن چند امتیاز مربوط نمی‌شود. بلکه به تمام نمایشی که تیم در مسابقات دارد، ربط دارد. این که فرانک ریبری و آرین روبن ، با بازی سراسر محافظه‌کارانه خود باعث کاهش خصلت جنگندگی بایرن شده‌اند.
این چهره ۴۵ ساله که در جام جهانی منجر به قهرمانی ۱۹۹۰ ایتالیا یکی از ارکان ژرمن‌ها به شمار رفت، در سال های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴ برای بایرن بازی کرده است.
تون فوتبالش را با تیم اول شهر گیلزن کرشن‌ یعنی «شالکه » آغاز کرد و اکنون به عنوان سرمربی تیم آماتوری فا.اف.ب هولس فعالیت می‌کند.
وی افزود: مدل بازی‌‌ ریبری و روبن به گونه ای است که به فکر حفظ سلامت خود هستند و از جنگ‌های تن به تن پرهیز می‌کنند. این شکل از بازی در کل به سود تیم نیست و لطمات آشکاری را به مونیخی‌ها وارد می‌کند.
بایرن‌مونیخ پس از شروع دور برگشت بوندس‌لیگا ۳ بر یک مغلوب بورسیامونشن‌گلادباخ شد، برد ۲ بر صفر مقابل ولفسبورگ به برتری رسید و یک بر یک در خانه هامبورگ تساوی کرد.
این تیم اکنون با ۴۱ امتیاز پس از بورسیادورتموند ۴۳ امتیازی در رده دوم جدول بسر می برد

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است

هرچه خواستم در اختیارم گذاشتند
دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است
خبرگزاری فارس: هافبک ملی پوش جالوروسی یکی از دلایل تمدید قراردادش با رم را حضور لوئیز انریکه در این تیم عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دانیله دروسی به تازگی قرارداد خود را به مدت ۵ سال با باشگاه رم تمدید کرده است.
دروسی در این مورد گفت: ما مدت‌ها در مورد میزان دستمزد من صحبت کردیم زیرا مشکل اصلی ما در تمدید قرارداد همین بحث بود. البته از روز نخستی که سران باشگاه با من در مورد تمدید قرارداد صحبت کردند، مواضع روشنی داشتم. همه چیزهایی که می‌خواستم را درخواست کردم ولی مشخص نیست چرا تمدید قراردادم تا این حد به درازا کشید.
قرارداد دروسی ۵ ساله خواهد بود و بدین ترتیب وی تا سال 2017 در المپیکو باقی خواهد ماند. تمدید قرارداد دروسی 10 میلیون یورو بیش از کسر مالیات روی دست سران جالوروسی خرج گذاشته و دستمزد سالیانه این هافبک ملی پوش نیز 5.5 میلیون یورو خوهد بود.
وی ادامه داد: از تمدید قراردادم با رم بسیار خوشحالم. احساس خوبی از ماندن در این تیم دارم زیرا سال‌ها است که در این تیم هستم و این باشگاه خانه من به شمار می‌رود. در این‌جا به همه چیزهایی که می‌خواستم رسیده‌ام و در تمدید قراردادم نیز سران باشگاه هرچه می‌خواستم را در اختیارم قرار دادند. من بازیکنی هستم که در برابر باشگاه احساس مسئولیت می‌کنم و دوست دارم بتوانم جام‌های معتبری را با این تیم به‌دست آوردم.

وی در پایان گفت: لوئیز انریکه در تمدید قراردادم نقش بسیار مهمی داشت. او از آن دسته مربیانی است که دوست دارم با آن‌ها کار کنم. باید بگویم انریکه بهترین مربی است که تاکنون داشته‌ام.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض بارسلونا بهترین باشگاه جهان شناخته شد

از سوی مقامات برگزار کننده مراسم لاروس
بارسلونا بهترین باشگاه جهان شناخته شد
خبرگزاری فارس: باشگاه بارسلونا در مراسم برترین‌های ورزش جهان (لاروس) به عنوان بهترین باشگاه جهان در سال 2012 شناخته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، در مراسم جهانی لاروس که میهمانانی چون ونگر، مارک اسپیچ (شناگر پیش‌کسوت دارای ۶ مدال طلای جهانی)، جوکوویچ، بوریس بکر، کرایف، خوان ماتا، پاتریک ویه‌را و رود گولیت را در دل خود جای داده بود، باشگاه بارسلونا به عنوان بهترین باشگاه جهان معرفی شد و ساندرو روسل جایزه مخصوص به این بخش را دریافت کرد.
بر همین اساس نوواک جوکوویچ، مرد اول تنیس حرفه‌ای جهان به عنوان برترین مرد ورزشکار جهان شناخته شد و ویوین چریوت، دونده کنیایی عنوان برترین زن ورزشکار جهان را به خود اختصاص داد.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض سخنگوی چلسی: ویاس بواس توسط آبراموویچ تهدید نشده است

تکذیب باشگاه لندنی پس از تساوی بحث‌انگیز با منچستر
سخنگوی چلسی: ویاس بواس توسط آبراموویچ تهدید نشده است
خبرگزاری فارس: باشگاه چلسی انگلیس شایعات رواج‌یافته پس از تساوی بحث‌انگیز با منچستریونایتد مبنی بر تهدید به برکناری سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان توسط آبراموویچ را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌استار، پس از آن‌که یکشنبه شب در چارچوب مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر چلسی به استقبال از شیاطین سرخ در اولدترافورد رفت، ابتدا با ارائه بازی هجومی از تیم تحت رهبری فرگوسن، با ۳ گل پیش افتاد. اما در ادامه این برتری چشمگیر را با تساوی ۳ بر ۳ عوض کرد.

از این رو برخی رسانه‌ها پس از نتیجه ثبت شده عنوان کردند رومن آبراموویچ، مالک روسی و ثروتمند تیم لندنی‌ از این نتیجه ناراحت است و آندره ویاس بواس، سرمربی را تحت فشار قرارداده و حتی وی را تهدید به برکناری کرده است.
یک سخنگوی چلسی اظهار داشت: آنچه از آبراموویچ در رسانه‌ها درج شده، برداشت نادرستی است. این داستان به حضور رئیس باشگاه در آخرین جلسه تمرینی تیم قبل از بازی با منچستر مربوط می شود. اتفاقی که در گذشته بارها سابقه داشته است. چنین حضوری دلیل نمی‌شود تا رسانه‌ها در ذهن خود داستان‌سازی کرده و بگویند نفر اول باشگاه، سرمربی تیم را تهدید به برکناری کرده است.
ویاس بواس ۳۴ ساله از ابتدای تابستان سال جاری جانشین کارلو آنجلوتی (مربی کنونی پاری‌سن‌ژرمن فرانسه) شد.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکرده‌ام

در مورد شکست ۴ بر صفر از رم
موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکرده‌ام
خبرگزاری فارس: مالک باشگاه اینترمیلان اعلام کرد پس از شکست برابر رم هنوز با سرمربی تیمش صحبت نکرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، اینتر در دیدار این هفته خود برابر رم با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و به نوعی تحقیر شد.
ماسیمو موراتی در این خصوص گفت: پس از دیدار با هیچ‌کس صحبت نکردم. به زودی با همه اعضای تیم و به خصوص کلودیو رانیری در مورد دیدار با جالوروسی حرف خواهم زد. البته بازی با رم را یک بازی فوتبال نمی‌دانم به همین دلیل نیز هیچ اظهار نظر فوتبالی در مورد آن نخواهم کرد. تنها کاری که در مورد این بازی می‌توان انجام داد این است که باید از آن انتقاد کرد.
موراتی ادامه داد: بسیاری از هواداران معتقدند که کورس قهرمانی هم‌چنان ادامه دارد. دوست دارم همه آن‌ها بازهم از تیم حمایت کنند و روح خود را با تیم همراه کنند. ما نیز می‌دانیم که باید بسیار بهتر از این‌ها عمل کنیم.
وی در پایان گفت: در بازی‌های این هفته میلان و یوونتوس نیز نتوانستند پیروز شوند. اگر آن‌ها امتیازات کامل را می‌گرفتند، شکست برابر رم می‌توانست برای ما بدتر از این‌ها شود. باید با این شکست کنار بیاییم و برای بازی‌های آینده آماده شویم.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض زمین و مصدومین در کمین بارسا

۲ مشکل بزرگ کاتالان‌ها برای بازی فردا شب
زمین و مصدومین در کمین بارسا
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نگران دو فاکتور تخریبی برای بازی فردا شب مقابل والنسیا است، مصدومین کلیدی تیم و زمینی یخ‌زده، سرد و غیر استاندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا برای بازی مهم فردا شب تیمش مقابل والنسیا به زعم نویسندگان رسانه‌های معتبر اروپایی ۲ مشکل اساسی دارد.
سرمای شدید در اروپا که لغو بسیاری از بازی‌های را در کشورهای مختلف به همراه داشته چمن نیوکمپ را تا مرز ۵۵ درصد تخریب کرده و یخ‌زدگی کامل چمن این استادیوم بزرگ و مجهز انتقاد مقامات باشگاه بارسلونا از مسئولین نیوکمپ را سبب شده است.
مسئولین وعده داده‌اند که تا پیش از آغاز بازی کیفیت چمن نیوکمپ را به مرز قابل قبولی برسانند.
این در حالی است که بازی تیکی‌تاکای بارسلونا در زمین غیر استاندارد هرگز پیاده شدنی نیست و تیمی که در بازی هوایی قابلیت بیشتری داشته باشد در چنین شرایطی موفق است.
مشکل بزرگ دیگر گواردیولا برای بازی فردا شب مقابل والنسیا، مصدومین بارسلونا است.
داوید ویا، آفلای، آلکسیس، اینیستا و پدرو در فهرست رسمی پزشکی بارسلونا حضور دارند و بوسکتس به خاطر زخم عمیق زانوی خود در تلاش برای رسیدن به این بازی است.
از طرفی بازیکنانی نظیر پویول، ژاوی و حتی مسی تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی جدیدی هستند که به تازگی در اروپا منتشر شده است.
دو تیم بارسلونا و والنسیا در بازی رفت از نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا به تساوی یک بر یک دست یافتند.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض چی‌یونگ: با تداوم نیمک‌نشینی از آرسنال می‌روم

تهدید کاپیتان ملی‌پوش کره‌ای علیه توپچی‌ها
چی‌یونگ: با تداوم نیمک‌نشینی از آرسنال می‌روم
خبرگزاری فارس: ستاره ملی‌پوش و کره‌ای تیم فوتبال آرسنال تهدید کرد در صورت تداوم نیمکت‌نشینی از جمع لندنی‌ها خارج خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دیلی‌استار، پارک چی یونگ معتقد است در شرایط کنونی در آمادگی مطلوبی بسر می‌برد و می‌تواند در میان ۱۱ نفر اول تیمش قرارگرفته و به میدان برود.
وی که سال گذشته میلادی از موناکو فرانسه به جمع شاگردان آرسن ونگر ملحق شد، تاکنون تنها در ۵ بازی به میدان رفته و از اینکه مرتب روی نیمکت می‌نشیند، خسته شده است.
او که کاپیتان تیم ملی کره‌جنوبی نیز است، موقعیت خود را در تیم کشورش به دلیل نیمکـت‌نشینی‌های مکرر نزد توپچی‌ها در خطر می‌بیند. از این رو با لحن‌ تهدید‌آمیزی اظهار داشت: اگر وضعیت جاری ادامه یابد، آن‌وقت نگاه جدی به نقل و انتقالات پایان فصل خواهم داشت.
پارک چی یونگ که در ایام نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه از فولام پیشنهاد خوبی دریافت کرد، امیدوار بود با انتقال به دیگر تیم لندن، امکان حضور در میدان را بیابد.
در همین زمینه مدیر برنامه‌های این بازیکن کره‌ای اظهار داشت: در رسانه‌‌های انگلیس گزارش شد فولام خواهان جذب قرضی پارک چو یونگ بود. اما حقیقت امر این است مذاکرات هیچ‌گاه شکل جدی به خود نگرفت.

قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
کاربر خيلی فعال

پیش فرض تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را می‌خواهم

تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را می‌خواهم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال گالاتاسرای اعلام کرد قصد جذب دو بازیکن از لیگ ایتالیا را دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، فاتح تریم که پیشینه هدایت تیم‌های فیورنتینا و میلان را در کارنامه خود دارد، ابراز علاقه کرده تا متیو فلامینی را از میلان و ریکاردو مونتولیوو را از فیورنتینا به خدمت بگیرد.
مونتولیوو در تابستان گذشته قرار بود راهی میلان شود تا دوران فوتبال خود را در این باشگاه پی‌بگیرد ولی در نهایت دو باشگاه بر سر انتقال وی به توافق نرسیدند. گفته می‌شود مونتولیوو در پایان این فصل بر اساس قانون بوسمن می‌تواند ویولا را ترک کرده و به روسونری بپیوندد.

تریم قصد دارد با آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان دیدار کند تا بتواند این دو بازیکن را به گالا ببرد. در نهایت اگر این باشگاه ترکیه‌ای نتوانست هر دو بازیکن را جذب کند، یکی از این دو را به تیم خود خواهند برد.

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (0 عضو و 9 مهمان)