بازگشت   پی سی سیتی > موبایل Mobiles > بخش عمومی موبایل

بخش عمومی موبایل این بخش شامل اخبار گوناگون در مورد موبایل و شبکه ها ی آن و سایر موارد مربوط به موبایل میباشد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-17-2012
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اسمس عاشقانه

بیستون کنده شده و عشق به جایی نرسید ، دیگر از تیشه فرهاد بدم می آید ! … دل کندن اگر آسان بود ، فرهاد بجای بیستون دل نمیکند!
::

عمیق ترین درد زندگی مردن نیست ، بلکه ناتمام ماندن قشنگترین داستان زندگی است که مجبور میشی آخرش را با جدایی به سرانجام برسانی

دیشب از دلتنگیت بغضی گلویم را شکست … گربه ای شد بر فراز آرزوهایم نشست … من نگاهت را کشیدم روی تاریخ غزل … تا بماند یادی از روزی که بر قلبم نشست

حکایت من ، حکایت کسی است که عاشق دریا بود اما قایق نداشت ، دل باخته سفر بود اما همسفر نداشت ، حکایت کسی است که زخم داشت و ننالید ، مثل پرنده ای که دلش هوای آسمان داشت و دربند صیاد بود

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم … ولی دل به پاییز نسپرده ایم … چو گلدان خالی لب پنجره … پر از خاطرات ترک خورده ایم

اگر تنهاترین تنها شوم ، بازهم خدا هست

هرکه با ما دوست باشد سرور و سالار ماست … یاد او درمان ما و قلب او در قلب ماست ….

یه وقتایی حس آخرین بیسکویت مونده تو بسته ساقه طلایی رو دارم ؛ شکسته و تنها !

نگاهت را به درگاه خدا کن … خدا را با وجود خود صدا کن … در آن حالت که دستانت بلند است … غنیمت دان و ما را هم دعا کن

چه زیباست ، هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی ، دست به دعا برداری

وقتی به اون چیزی که آرزوت بود رسیدی ، تازه میفهمی که آرزوش بیشتر از داشتنشه

هفت شهر عشق ؛ شهر اول : نگاه و دلربائی ، شهر دوم : دیدار و آشنایی ، شهر سوم: روزهای شیرین و طلایی ، شهر چهارم : بهانه و فکر جدایی ، شهر پنجم : بیوفایی ، شهر ششم : دوری و بی اعتنایی ، شهر هفتم : اشک و آه و تنهایی

نگران فردا نباش ، خدای دیروز و امروزت فردا هم هست. فردایت قشنگ

آنجاییکه باد نمی وزد ، آدمها دو دسته میشوند : آنهایی که بادبادکشان را جمع میکنند ، و آنهایی که می دوند تا بادبادکشان بالا بماند

با معرفت ترین شخصیت تو زندگیت کیه ؟ الف ) من ، ب) الف ج) الف و ب د) همه موارد!

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه … واسه کمتر کسی خوب مینویسه … یکی لبهاش همیشه غرق خنده است … یکی پلکاش تو خوابم خیس خیسه … یکی جز ” یاد تو ” هیچی نداره !

سفر نکن خورشیدکم ، ترک نکن منو نرو … نبودنت مرگ منه راهی این سفر نشو … نذار که عشق منو تو اینجا به آخر برسه … مرگ تو و مرگ من از رفتن تو سر برسه …

تابوتم فردا از کوچه ات میگذرد ، چشم مپوشان ، این مرده همان است که بیمار تو بود !

دیگر نمیگویم گشتم نبود ، نگرد نیست! بگذار صادقانه بگویم؛ گشتم ! اتفاقا بود، فقط مال من نبود. بگذار دیگری بگردد ، لابد مال اوست ….

بغض هایم را به آسمان سپرده ام ، خدا بخیر کند باران امشب را ….

بگین یه آرزو دارم ، داشتن اون همین و بس … بگین اگه پیشم نیاد ، دیگه تموم میشه نفس … خیلی چیزا بهش بگین ، بگین روزای آخره … نفس ندارم به خدا ، زود میمیره این دیوونه !

توی آسمون دنیا هرکسی ستاره دارد … چرا وقتی نوبت ماست آسمون جایی ندارد !

آدمکای شهرما، بازیگرای قابلند … وقتی بشه یواشکی رو قلب هم پا میزارن … قصه روزگار اینه ، به هیچ کسی وفا نکن … روی دلای آدما ، هرگز حسابی وا نکن

“دنیا” را بغل گرفتیم گفتند : امن است هیچ کاری با ما ندارد. خوابمان برد ، بیدار شدیم ، دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم ….

سکوت میکنم ! نه اینکه دردی نیست ، گلویی نمانده برای فریاد ….

هر آنچه خواستیم نیامد به دست … چو بیگانه بودیم به دنیای پست … پی آب بودیم کوزه به دست … چو آب یافتیم کوزه شکست!

باورم شد پاک بودن ذلت است … عاشقی سوزاندن حیثیت است … باورم شد دوستی ها لحظه ای است … بی وفایی قسمتی از زندگی است … عاشقی چیزی برای هدیه نیست … طرح دریا و غروب و گریه نیست … عاشقی یک کلبه ویرانه نیست … صحبت از شمع و گل و پروانه نیست

ای غریبه ؛ من یه برگ پاییزی زیر پاهایت نیستم ، یا یه قاب عکس خالی ، من همانم که یه روز عاشقانه فریاد زدی دوستت دارم!

هر لحظه لبم ترانه غم آموخت … هر لحظه دلم درس شکستن آموخت … پروانه ترین عاشق تاریخ منم … اما شده ام اسیر شمعی که نسوخت !

ماهیان روی خاک ، ماهیان روی آب … وقت مردن ساحل و دریا چه فرقی میکند … یاد شیرین تو بر من زندگی را تلخ کرد … تلخ و شیرین جهان بی تو چه فرقی میکند ؟

بی وفایی کن وفایت میکنند … با وفا باشی خیانت میکنند … مهربانی گرچه آیین خوشی است … مهربان باشی رهایت میکنند …..

در اندرون من خسته دل ندانم کیست …. که من خموشم و او در فغان و در غوغاست

وفای اشک را نازم که در شبهای تنهایی ، گشاید بغض هایی را که پنهان در گلو دارم

سیاهی شبو دوست دارم ، آخه همرنگ روزگارمه ….

آن کس که دوست داشتم آدم باگذشتی بود ….. از من هم گذشت!

کسی را خون دل دادم که با من آشنا گردد ، ندانستم که کس خون میخورد خونخوار میگردد

خدایا میوه کدام درخت باغت را گاز بزنم تا از زمین رانده شوم ؟!

به چه میخندی ؟ به مفهوم غم انگیز جدایی؟ به چه چیز ؟ به شکست دل من یا که به پیروزی خویش؟ به چه میخندی تو؟ به نگاهم که چه مستانه تو را باور کرد ؟ یا به افسونگری چشمانت که مرا سوخت و خاکستر کرد؟ به چه میخندی تو؟ به دل ساده ی من میخندی که دگر تا به ابد نیز به فکر خود نیست؟ راست میگویی خنده دار است بخند!

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست … پس قشنگیهای دنیا مال کیست ؟ … باختم در عشق اما باختن تقدیر نیست … ساختم بادرد تنهایی ، مگر تقدیر چیست؟
.
.
5 کاربر زیر از ترنم سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)