بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > روانشناسی

روانشناسی زیر تالار روانشناسی برای مباحث مربوط به این رشته

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 07-21-2013
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ماکارونی را دم نکنید!

ماکارونی را دم نکنید!


ارزش غذایی ماكارونی طی فرآیندی که از مرحله خرید تا طبخ آن طی می کند دستخوش تغییرهای زیادی می شود...
درواقع هرچه موادغذایی طبیعی تر مصرف شوند، نمایه گلایسمی شان كمتر است و هر چقدر عملیات فراوری در آنها بیشتر انجام شود، نمایه گلایسمی شان افزایش پیدا می كند. نحوه پخت ماكارونی نیز در افزایش نمایه گلایسمی آن نقش موثری دارد به این ترتیب كه با دم كردن ماكارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابل ملاحظه ای افزایش پیدا می كند زیرا با این عملیات ضریب هضم غذا بیشتر می شود و به آسانی قندخون را افزایش می دهد. البته ماكارونی جوشیده، نمایه گلایسمی پایینی دارد اما با دم كردن ماكارونی و خوردن آن، قندخون 2 برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکش شده بالا می رود.
از نظر تغذیه ای مصرف غذاهای دارای نمایه گلایسمی بالا به دلیل بالابردن قندخون در مدت زمانی کوتاه، مناسب نیست و امکان ابتلا و تشدید بیماری هایی مانند فشارخون، بیماری های قلبی، دیابت و حتی چاقی را افزایش می دهد، بنابراین بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های یادشده از غذاهای با نمایه گلایسمی پایین در برنامه غذایی استفاده كنید. به همین دلیل است كه به افراد سالم توصیه می شود تا جایی كه می توانند موادغذایی با نمایه گلایسمی بالا استفاده نكنند و به جای آن موادغذایی با نمایه گلایسمی متوسط را جایگزین كنند.
البته مصرف موادغذایی با نمایه گلایسمی بالا در ورزشكاران حرفه ای كه پس از تمرین مجبور هستند، ذخایر گلیكوژنشان را تامین كنند اشكالی ندارد. اگر فرزندتان هم اضافه وزن دارد، بهتر است در حد تعادل این دسته از موادغذایی را در برنامه غذایی اش بگنجانید. مصرف ماكارونی دم كشیده به سالمندانی كه در معرض ابتلا به مشكلات متابولیسمی هستند نیز توصیه نمی شود زیرا وقتی موادغذایی حاوی كربوهیدرات مانند برنج، ماكارونی و نان به مدت طولانی طبخ می شوند، سرعت آزادشدن قند (گلوکز) از تركیب های نشاسته ای شان افزایش می یابد و به اصطلاح نمایه گلایسمی شان بالا می رود؛ تركیب نشاسته ای در بدن به سرعت به قند ساده تبدیل می شود و درنتیجه پاسخ انسولین بدن هم افزایش می یابد و در نهایت باعث بروز مشكلات متابولیكی خواهد شد.
مصرف چنین غذاهایی به بیماران دیابتی نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود چون مصرفشان به شدت قندخون را افزایش می دهد و آنها نمی توانند در زمان مشخص آن را به حد ثابت نگه دارند. در بیماران قلبی نیز افزایش قندخون باعث تولید كلسترول می شود كه عامل مهمی در وخیم تر كردن حال این بیماران است. به همین دلیل بیماران دیابتی و قلبی -عروقی بهتر است در كمترین مقدار ممكن موادغذایی با نمایه گلایسمی بالا را مصرف كنند.


__________________
.
.
.
.
.
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از ترنم سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ

برچسب ها
خانم ها, روانشناسی, شوهر


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 05:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها