ممنونم امیر بابت توضیحاتت
اینکه جناب/سرکار گندم دغدغه ی اینو داشته باشه که ایرانی های موفق علاقمند به کمک و خدمت و وطن خودشون باشه خیلی خوبه اما خیلی چیزا رو باید در نظر گرفت که توضیح میدم
نباید اینقدر عصبانی بود متعصب بود
اولا "این همه اهمیت"ی وجود نداره آیا شما حق معرفی کردن ایشون و دادن خبر اینکه قراره در ایران حاظر بشه رو هم حق ایشون و بقیه نمیدونین ؟ براش جشن تولد که نگرفتیم :D حتی اگه فکر کنیم اشون بدترین حالت ممکن رو هم داره اصلا خائن باشه اگر انتظار داشته باشید که ایشون حتی معرفی هم نشه خبری مثل خبر فوق رو به اطلاع دیگران نرسانیم کمی بی انصافی کرده اید .....
و بعد اینکه ایشون آیا جایی گفته که از اینکه ایرانی هست و زبان فارسی میدونه و در ایران متولد شده ناراحت هست و براش باعث شرمندگیه ؟ به نظر من اگر اینطور چیزی باشه بله حرف شما درسته اما میدونم اینطوری نیست اون موقع خیلی اذیتش کردند که تو پرچم ایرانو حق نداری اونجا روی لباست نصب کنی اما ایشون خیلی پافشاری و اصرار کرد برای اینکار
خب این آدم ملتشو دوست داره ملیتشو دوست داره ....
شما به
کامران و هومن کانادای هستند ؟ ! - پی سی سیتی
مراجعه کنید میبینید که من ادعای اینها رو خیلی زشت هم میدونم تازه دو تا خواننده ی به نظر من جلف کجا و یه دانشمند کجا و باز اینکه دیگران در اظهار نظر آزاد هستند نمیشه از اونا خواست چیزیو بگن که ما دوست داریم اونها دوست دارند ایرانی نباشند ما نمیتونیم بگیم چون ما دوست داریم شما هم دوست داشته باشین
اما اما اما اما میتونیم بگیم وقتی شما همچین حسی دارید ما هم از خودمون نمیدونیمتون (در غیر اینصورت هم باز از دید من آدمای چرت و جلفی بودند )
باز هم عرض میکنم نیت کلی دوستانی همچون گندم "خیر" دوستداشتنی و لازمه منتهی کمی منتطقی تر و بررسی شده تر شاید ....
از طرفداران کامران و هومن هم باید معذرت بخوام
من نظر واقعی خودمو ابراز کردم