آی ای یکی دو روزه ای تاپیک ویکتوریا کشتمان به علی
بابا م اهل عصبانی شدن و بد حرف زدن و تو ذوق زدن نیستم خوشم نمیاد هر وقت پیش میاد ا خودم بدم میاد که مجبور شدم با کسی بد حرف بزنم و عصبانی بشم
ولی خو نمیذارن خو !
خو اریانا و تاری ای بعضی از همشهریای شما برای چه ایقد احساس مکنن چن تیرانی هستند باید همه یه بدوشن و پر رو بازی در بیارن
م میزنم شل و پلشان مکنما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرگل
دونه راجع به ترافيك نوشته بود به خدا اين ترافيك معضلي شده واسه خودش ديگه نمي شه تو خيابون بري اينقدري كه شلوغه مخصوصا خيابوناي اصلي كه ديگه نگو اينقدر بايد كلاج و ترمز بگيري كه پات درد ميگيره اگه هم بخواي ماشين نبري هم كه تاكسي گيرت نمي افته من فكر مي كنم علتش زياد شدن ماشينه هر گوشه اي رو كه نگاه ميكني يه مركز فروش ماشينهاي اقساطي زدن و كار رو واسه همه آسان كردن . مسئولين بايد يه فكري واسه اين ترافيك كنند چون فكر مي كنم به شهرستونا هم كشيده شده ....
|
کره هی ترافیک ؟ راننده ی بده چه بگی ؟ پول شره چه بگی ؟
جلو دو نفر سوار کردنه چه بگی ؟ سوتکه سیگارشان میاد تو چشت و لباسته میسوزانه و هیچ نباید بگیه چه میگی ؟
خودشان مثل چههههه رانندگی مکنن و اعلامیه صادر مکنن که راننده ی کرماشا هی راننده بشو نیسته چه بگی ؟
خداااااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hiwa
آرياناي عزيز مجددا" سلام
اي بابا! همه كه ميدونن من "مهدي" هستم.
راس ميگي يكي از دوستان منو خانم صدا كرد كه حق هم داشت. اسم هيوا ناشناخته س.
.
|
خدااا رو و دس ای منالیله ! خو بابا مهندسا خو رو اسم یا اویتر کاربرا که کلیک بکنی میری توی پروفایلشان خو اونجا تمام مشخصات هست مثلا هیوا نوشته که اسمش مهدیه
مثلا برین این جا :
http://p30city.net/member.php?u=1
هیوا به معنی امیده امید چون از اون خواسته های اصیل انسانیه زن و مرد نشناخته و یه اسم عمومی شده
والا کوه به روجیات مرد شبیه تره و گل به روحیات خانمها اینه که کوهسار نام مرد میشه و هلاله نام دویت ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hiwa
از شما چه پنهان، قصد داشتم كه اسم پسرمه بجاي شايان بزارم هيوا كه نامردا نذاشتن.
ولي يه روزي اسم يكي از پسرامه ميزارم هيوا ...
|
کاربر ز ز نمیخواییم کاربر زز نمیخواییم...
.خدا چنی سخته مادر زن نذاره اسم بچه ی خودته خودت بذاری
نه هیوایه نمیگمها کلا گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرگل
من فكر مي كنم تنها كسي كه بتونه جلوي اين زبان آريانا رو بگيره فقط دلتنگه پس دعا مي كنيم زودتر برگرده تا آريانا كمتر بتونه جولان بده
|
کدومشونه روداری مکنه فرگل خانم تا زبانشه از کیسه صفرا به بالا ببرم بنازم جلوی پشی بخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mina110
بهنام جان تو اینجا چیکار میکنی؟؟!!!
سلام بچه ها
گشت خاصین الحمدالله(اینو دیدم رزیتا نوشته من هم یاد گرفتم )
من هم بعضی وقتا پست های شما را میخونم.
یه چیزایی میفهمم.
اخه همه جا را که باید سر بزنم. اینجا هم میام
|
مینا ,گشت خاصین یه توهین ویژه کرمانشاهی هاست یعنی حمد و قوه الهی همه ی خواص رو بکشه (گشت یعنی همه خاصین یعنی خوبان و خواص )
رزیتا سر کارت گذاشته ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا2
خیلی خوشحالم یاد گرفتید
سلامت بای (سلامت باشی) براد نمری (این اصطلاحیه که موقع تشکر معمولا میگن یعنی برادرت نمیره )
|
وووو خدا برات نمری....
اینم زیاد هست :
کرت نمری...
پسرت نمیره...
یه قسم که شنیدم میگن : خدا 2 کررم بکشی ...
خدا 2 پسرمه ازم بگیره اگر دروعغ بگم....