بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان

پزشکی بهداشتی و درمان در این تالار مطالب پزشکی و آموزشی در مورد بهداشت و سلامتی قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 09-16-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید چند توصيه به آنها كه پياز را دوست ندارند

چند توصيه به آنها كه پياز را دوست ندارند

شايد بتوان گفت پياز، سير، تره فرنگي، موسير و پيازچه كه به گياهان خانواده زنبق يا سوسن سفيد تعلق دارند، يكي از پرمصرف ترين سبزيجاتي هستند كه از آنها به عنوان طعم دهنده در انواع مختلفي از غذاها استفاده مي شود.
به عبارت ديگر اين نوع محصولات حاوي نوعي ماده معطر و طعم دهنده هستند كه در بسياري از دستورهاي آشپزي به عنوان يكي از مواد اوليه مورد استفاده قرار مي گيرند و بنابراين به نظر مي رسد در اغلب موارد، پخت غذا بدون آنها امكان پذير نخواهد بود. در بين آنها، پياز گل سرسبد است و بيشتر از انواع ديگر اين گياهان در پخت غذا مورد استفاده قرار مي گيرد و از آنجايي كه طعم اين ماده غذايي مي تواند نقش مهمي در به اصطلاح جا افتادن غذا داشته باشد، معمولا اضافه كردن آن به غذا در مراحل اوليه پخت غذا ضروري خواهد بود.
در اين ميان اگرچه بسياري از افراد از طعم و مزه پياز در سالاد يا غذاي خود هيچ شكايتي ندارند؛ اما در مقابل گروه ديگري هستند كه علي رغم اين كه محققان استفاده از پياز در رژيم غذايي روزانه آنها را به عنوان يك ماده غذايي مفيد، لازم و ضروري دانسته اند، هرگز راضي به خوردن آن نمي شوند. معمولا پياز طعم تندي دارد و همين موضوع سبب مي شود، بعضي از افراد به خاطر آن حتي از خوردن يك سالاد بسيار خوش آب و رنگ كه به آن پياز افزوده شده است، خودداري كنند؛ اما جالب است بدانيد كم كردن تندي پياز پيش از افزودن آن به انواع مختلف سالاد كه معمولا در آنها از پياز خام استفاده مي شود، بسيار ساده است.
براي اين كار ابتدا بايد پياز را به قطعات دلخواه خود خرد كنيد. سپس آنها را در يك صافي ريخته و در زير شير آب سرد شستشو دهيد و روي يك حوله خشك پارچه اي يا كاغذي بريزيد و بگذاريد خشك شود. به اين ترتيب مقدار زيادي مايع ايجادكننده طعم تندي پياز كه در نتيجه خرد كردن آن به قطعات كوچك تر از آن خارج شده است، از بين خواهد رفت و در نتيجه پياز شيرين تر شده و خوردن آن براي افرادي كه به طعم و بوي پياز حساسيت دارند، آسان تر خواهد بود.
البته بايد توجه داشت كه همه انواع مختلف پيازها يكسان نيستند و بنابراين با توجه به ذائقه خود بايد در انتخاب آن دقت كنيد. پيازهاي سبز، پيازهايي هستند كه در مقايسه با ديگر انواع پيازها طعم ملايم تري دارند و بيشتر در تهيه غذاهايي نظير پاستا يا تركيب با حبوبات يا سالاد از آنها استفاده مي شود. پيازهاي شيرين همان طور كه از نامشان هم مي توان فهميد، داراي گوگرد يا سولفور كمتري هستند و بنابراين در هنگام خوردن آنها، شيريني اين نوع پياز را بخوبي حس مي كنيد. مي توانيد در فصل بهار و تابستان از اين نوع پياز به عنوان يك طعم دهنده براي تهيه انواع سالاد با پياز خام استفاده كنيد.
پيازهاي بهاره در حقيقت پيازهاي زرد، سفيد يا قرمز نارس هستند كه معمولان ميزان تندي آنها كمتر بوده و بنابراين شيرين تر به نظر مي رسند. اين نوع پيازها معمولا نسبت به پيازهاي رسيده بهاره كوچك تر هستند و در فصل بهار يا تابستان مي توانيد آنها را تهيه كنيد، اما اگر طعم و بوي پياز شما را ناراحت مي كند، هيچ گاه پياز قرمز نخوريد چون اين نوع پيازها تندترين انواع پيازها هستند، اما شستن قطعات خرد شده پياز قبل از خوردن بشدت ميزان تندي آن را كاهش مي دهد. حتي مي توانيد اين نوع پياز را پيش از خوردن براي مدت زمان كوتاهي در آب سرد قرار دهيد تا به اين ترتيب از شدت تندي آن كاسته شود.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها