تصاویردختر 19 ساله اي كه حيوان خانگي نامزدش شد چاپ تصوير «تاشا مالتبي» در روزنامهها در ابتدا يادآور خاطره تلخ «ليندي اينگلند»، يكي از سربازان زن آمريكايي را در اشغال عراق توسط اين كشور تداعي كرد. انتشار تصوير اين زن 21 ساله آمريكايي در حال كشيدن يكي از زندانيان عراقي زندان ابوغريب با طناب بازتاب خبري گسترده داشت و جهان را لرزاند. اما تصوير تاشا، دختر 19 ساله بريتانيايي كه با رضايت كامل زندگي حيواني را بر زندگي انساني ترجيح داده است با تصوير آن زنداني عراقي، تفاوت بسيار دارد. تاشا، دانشجوي رشته فناوري موسيقي معتقد است حيوان خانگي نامزدش، «دني گريوز» است، هرگز بدون قلاده و نامزدش از منزل خارج نميشود، همواره به سبك بربرها لباس ميپوشد و هيچگاه آشپزي يا نظافت منزلشان را نيز انجام نميدهد. براساس معاينات روانشناسان، تاشا از هيچگونه بيماري رواني رنج نميبرد و در كمال صحت روحي و رواني به اين انتخاب رسيده است. اما اين موضوع باعث نميشود كه هموطنانش به تنفر وي از خوي انساني احترام بگذارند و او را در جمع خود بپذيرند
اين شيوه زندگي از يك سو موجبات رضايت اين زوج جوان و از سوي ديگر مشكلاتي را براي آنها فراهم كرده است. بهطوري كه يك راننده اتوبوس حاضر نشده او را با قلادهاي بر گردن كه نامزدش زنجير آن را به دست گرفته بوده است، سوار كند.
تاشا در اعتراض به اين رفتار تحقيرآميز راننده مذكور به روزنامه ديلي ميل گفت: «او من و نامزدم را از اتوبوس بيرون انداخت و گفت به افراد عجيب و غريب و سگهايي مانند ما اجازه سوارشدن نميدهد».
سخنگوي سازمان اتوبوسراني لندن در واكنش به اعتراض تاشا كه راننده مذكور را متهم به انجام رفتار تبعيضآميز كرده است، اظهار داشت: «راننده اتوبوس به علت نگراني در مورد سلامتي و امنيت آنها، مانع از سوار شدنشان شده است. اگر او در حالي كه به قلاده و زنجير متصل است سوار اتوبوس شود ممكن است در صورت بروز اتفاقي غيرمترقبه، با خطر جدي مواجه شود. ما با كمال ميل از سوارشدن آنها به اتوبوسها استقبال ميكنيم، اما مشروط بر اينكه وي ديگر با قلاده از اين وسيله نقليه استفاده نكند.» با اين حال تاشا ادعا ميكند كه بهرغم نامتعارف بودن شيوه زندگياش اما اين اين شيوه به كسي آسيب نميرساند.
او در دفاع از خود عنوان كرد:«من حيوان خانگي دني هستم، اين تنها آرزويي است كه هميشه داشتهام. من همواره حيوانخو بودهام. نميدونم از چه زماني به اين خوي تمايل پيدا كردهام اما چند سال پيش با خواندن مجلهاي دريافتم كه افرادي وجود دارند كه به اين شيوه زندگي ميكنند و از آن زمان بهطور كامل به اين مساله ايمان آوردم. اساسا مانند يك حيواني انساننما رفتار ميكنم، واقعا زندگي راحت و بدون دردسري دارم و «حيوان بودن» بيشتر از هر مساله ديگر باعث نشاطم ميشود. اگر به حرف دني گوش كنم او با من بازي ميكند و مرا مورد تشويق قرار ميدهد. من هيچ كاري جز غذا خوردن و نظافت شخصي انجام نميدهم و بيشتر از قبل ميخورم و ميخوابم و مورد توجه و علاقه قرار ميگيرم. درست مانند يك حيوان خانگي. من هرگز آشپزي يا نظافت نميكنم و بدون دني نيز جايي نميروم. شايد اين شيوه زندگي عجيب به نظر برسد، اما هر دوي ما از اين طرز زندگي راضي هستيم. اين فرهنگ و انتخاب من است و معتقدم اين شيوه به كسي صدمه وارد نميكند".
دني 25 ساله نيز گفت:«تاشا خيلي شبيه يك حيوان رفتار ميكند و مانند يك حيوان خانگي مهربان است. همه كارها، از غذا دادن به وي تا تميز كردن منزلمان را من انجام ميدهم. زيرا نميتوان از گربه يا سگ خانگي انتظار شستوشو يا تميز كردن محيط خانه را داشت. ما به يكديگر بسيار علاقهمنديم و قلاده نيز «علامت اعتماد به يكديگر و تفاهم» است».
بهرغم اينكه مادر تاشا انتخاب دخترش را بدترين كابوس يك مادر توصيف كرده، اما معتقد است تاشا به اندازه كافي بزرگ شده است كه راهش را انتخاب كند و در آن مسير پيش برود
{ق ط}
با لبخند
نفسهايت را سپاس ميگويد
پس بر تو چه گذشته كه اينچنين
آرزوي مرگ ميكني ......
ببين فرصت نيست
فرصت براي بودن نيست
پس سعي كن
تا درخت را احساس كني
سبزه رابشنوي
و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي
تا روزي