بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار حوادث و رخدادها

اخبار حوادث و رخدادها در این بخش اخبار و حوادث همانند آنچه که در روزنامه ها در بخش حوادث دیده میشود با رعایت قوانین گنجانده خواهد شد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-27-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رابطه‌ پنهاني ، جنايت را رقم زد

رابطه‌ پنهاني ، جنايت را رقم زد

جام جم آنلاين: مردي كه متهم است در پي ارتباط پنهاني با زني جوان اقدام به قتل همسر وي كرده در مقابل بازپرس ويژه‌ قتل تهران به جنايت خود اعتراف كرد.
به گزارش ايسنا، ساعت 6:30 بامداد شنبه ‌30 آبان ماه سال جاري ماموران كلانتري ‌108 نواب طي تماسي با قاضي محمدحسين شاملو بازپرس كشيك قتل پايتخت وي را در جريان به قتل رسيدن فردي مجهول‌الهويه در خيابان هاشمي قرار دادند كه بلافاصله بازپرس جنايي در راس اكيپي تخصصي از عوامل بررسي صحنه جرم در محل جنايت حضور يافت و تحقيقات خود را آغاز كرد.
در بررسي‌هاي ابتدايي مشخص شد كه اين جوان به وسيله وارد آمدن جسم نوك تيز به ناحيه پشت گردنش از پاي درآمده است.
به دنبال صدور دستورات قضايي لازم از سوي بازپرس ويژه‌ قتل تهران و آغاز تلاش‌هاي كارآگاهان اداره‌ دهم آگاهي براي شناسايي و بازداشت عامل جنايت ، روز گذشته زني جوان به اداره‌ آگاهي مراجعه و با احراز هويت مقتول خود را همسر وي معرفي كرد.
با توجه به بررسي‌هاي فني ماموران آگاهي و برانگيخته شدن ظن بازپرس جنايي تهران به زن جوان دستور تحقيق از وي صادر شد و اين زن روز گذشته با حضور در شعبه‌ اول بازپرسي دادسراي امور جنايي تهران به سوالات قاضي شاملو پاسخ داد.
پس از حدود يكساعت بازجويي‌هاي فني نهايتا زن جوان به نام رويا لب به اعتراف گشود و پرده از راز به قتل رسيدن همسرش برداشت.
وي شخصي ‌28 ساله به نام امين را عامل قتل همسرش معرفي كرد و گفت: حدود شش ماه قبل با امين كه يك بوتيك در خيابان رودكي دارد آشنا شدم و از آنجا كه از زندگيم راضي نبودم تصميم گرفتم ارتباطم را با اين جوان ادامه دهم.
اين زن اضافه كرد: ازدواج من با همسرم كاملا اجباري بود و مدام با هم درگير بوديم. همين نارضايتي موجب شد كه از ارتباط برقرار كردن با فرد ديگر استقبال كنم. ارتباط ما با هم ادامه داشت تا اينكه همسرم متوجه شد و يكبار هم با امين درگير شد. اما روز حادثه ساعت خروج همسرم از خانه را به امين اطلاع دادم و او در حالي كه در نقطه‌اي كمين كرده بود از پشت سر به زاهد (مقتول) حمله كرد و او را به قتل رساند.
به دنبال اعترافات تكان‌دهنده‌ اين زن جوان، متهم اصلي روز گذشته بازداشت شد و صبح امروز با حضور در مقابل بازپرس ويژه‌ قتل تهران به جنايت اعتراف كرد.
در پي اعترافات متهمان براي آنها قرار قانوني صادر شد و بازپرس شاملو پرونده را جهت تكميل تحقيقات در اختيار ماموران اداره‌ دهم آگاهي تهران قرار داد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)