نقل قول:
نوشته اصلی توسط mina110
با این حال ، متاسفانه برخی رویکردها در جامعه ، به گونه ای دیگر رقم خورده است؛ چندی پیش یکی از چهره های معروف ، از این که در برنامه کودکانه عمو قناد (فیتیله) دختران و پسران 5 - 4 ساله ، کنار هم می نشینند ، انتقاد کرده بود که بازتاب رسانه ای فراوانی داشت و نشانگر وجود جدی چنین تفکراتی در سطوح مختلف جامعه است.
|
عکسه جالبیه ، آخه همین کار رو با دانشگاه دولتی قم کردن و وسط کلاس تیغه کشیدن، که شاید تراز نبوده جمش کردن ویا اهانتی که به دانشجویان شده
برنامه رنگین کمان شبکه تهران حتی دخترای 2ساله رو مجبور کردن با حجاب باشن
مشکلات چن دسته هستن:
1-عده ای از همین دختر پسرا نمیدونن چند چندن و یه دفعه رگ مذهبیشون میگیره و یه دفعه رگ ....
2- جامعه بر مبنای سرکار گذاشتن میچرخه یعنی اینکه به طرف بگی پدر سوخته مثل طرف تو قهوه تلخ ذوق میکنه و یه جور افتخار شده، و پدرو مادرها از اینکه بچشون شارلاتان باشه به خودشون می بالن و یک معیار شده و پاک باز بودن گلابی بودن تلقی میشه - موضوعی که در نظر دارم در مورد تحلیل شخصیتی هم اتاقیای دانشگاه م بزنم در حول هوش اینه، که این افراد فرق زرنگ بودن و ساده بودن نمیدونن و میخوان ساده نباشن فکر میکنن که باید سره بقیه کلاه بزارن و چه ذوقی میکنن و من هم مثل مستشار از طرز فکر و عملشون هاج و واج میموندم که چقدر پوسیدس
3-آزاد نیستن، یعنی چون جامعه نمی پسنده و فرد خودشو و زندگیشو بر پایه حرف مردم بنا کرده، رابطه پنهانی داره و بیرون هم که عزیزان اذیتشون میکنن بخاطر همین خیلی کنار هم نیستن که همو بشناسن و بهم عادت کنن و واقعا بهم عشق بورزن و علاقه واقعی بوجود بیاد، اون کجا که با استرس کنار هم باشن و اون کجا که با همدلی کنار هم باشن و ... و بخاطر همین بذهنشون میرسه به مکانهای امن برن که اونجا چون باز هم تا حالا بخودشون ندیدن، یعنی جنبشون در این موضوع و رابطه آزاد پر نشده، منظور اولین تجربه هست و دفعه های بعد که گرفتار میشن خودشون دخیلن
4-چون تا حالا با جنس مخالفی راحت نبودن و بیشتر بر اثر مورد 2 شارلاتان در میاد، اگه یکی خوب رد تومد فکر میکنن طرف فرشتس و پیشنهاد ازدواج میدن
5- همه اش از مورد 2 نشات میگیره از جمله تیغ زدن و احساسی شدن و بی خود عاشق شدن
6- اینجا نمیشه به صورت کاملا ایده آل توی ذهنت انجام بدی چون در این مورد گرفتگی میشه و تنها بخاطر همین اکثر افراد خراب میشن
7- موردی که به وفور دیده شده اینه که خوده افرادی که گرفتگی میکنن، خودشون مشکل دارن و بر حسب امربه معروف و اصلاح نیس بلکه قاعده چرا من نه هست، و بر حسب دوران جوانیشون که چرا نداشتن و ... و یا سوء استفاده که به عینه خودم دیدم
کل مطالب گفته شده اثبات شده هست