نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه کولانه
اوه مای گاددددددد صفحه مانیتورم به طور معجزه آسایی تمیز شد اماااااااا
داخل مانیتورم کثیف شد ! تازه بوی بدی هم گرفته حالا چیکار کنم این برنامه چطور آن-اینستال میشه ؟
|
بازم سلام[IMG]****************************/87.gif[/IMG]
شرمنده بابت مشکل بوی بد مانیتور شما[IMG]****************************/37.gif[/IMG]
احتمالا شما اینقدر محو نحوه فعالیت خارق العاده این نرم افزار قرار گرفتین که زمان و مکان رو فراموش کردین...[IMG]****************************/77.gif[/IMG]
چون من اخطار داده بودم که فقط سی ثانیه و نه بیشتر[IMG]****************************/155.gif[/IMG]
زیاد که بخواین استفاده کنین نرم افزار مواد زائد حاصله از فرایند پاکسازی رو نمیتونه جمع کنه مجبوره دفع کنه [IMG]****************************/262.gif[/IMG]
( گناه داره آخه.... اینم خوب مورد اضطراری و اینا داره دیگه...[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
)
اینه که چیززز میشه... همون بوی نامطبوع و غیره[IMG]****************************/59.gif[/IMG]
اصلا یه مانیتور نو بخرین که ثوابش هم بیشتره... روح مانیتورتون هم شادباشه [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG]
ویندوزتون رو عوض کردند؟؟؟[IMG]****************************/175.gif[/IMG]
چی بگم والله این مورد اولیشه!![IMG]****************************/306.gif[/IMG]
منتها خوب دستشون درد نکنه[IMG]****************************/303.gif[/IMG] [IMG]****************************/303.gif[/IMG]
راستی ورژن حدید این نرم افزار در راهه.....[IMG]****************************/281.gif[/IMG]
مدل ببر و پلنگ و فریمور استثنائی اژدها که متاسفانه به علت قیمت بالا فعلا توان بارگذاریش رو نداریم[IMG]****************************/215.gif[/IMG] [IMG]****************************/215.gif[/IMG]
حالا ایشالله در 2020 ما پولدار میشیم واستون کراک میکنم لینک مستقیم میدم.[IMG]****************************/50.gif[/IMG]
خوش بگذره [IMG]****************************/55.gif[/IMG] [IMG]****************************/55.gif[/IMG]
( سی ثانیه و نه بیشتر..[IMG]****************************/45.gif[/IMG]
. والا مسئولیتش گردن خودتونه...[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
یادتون نره )[IMG]****************************/55.gif[/IMG] [IMG]****************************/55.gif[/IMG]