بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > دانشگاه ها > علوم تجربی > زیست شناسی > علوم جانوری

علوم جانوری در این تالار مطالب و مباحث مرتبط با علوم جانوری قرار خواهند گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-21-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سنگ‌واره‌‌ تخم دایناسور در ایران

سنگ‌واره‌‌ تخم دایناسور در ایران

این سنگ‌واره‌ها در محل یک امام‌زاده در این روستا نگه‌داری می‌شوند و به نوعی مورد احترام ساکنان روستا هستند.

تصاویری که در زیر مشاهده می‌کنید، سنگ‌واره‌هایی است که در یکی از روستاهای استان کهگلویه و بویراحمد یافته شده‌اند و به باور عموم، تخم فسیل‌شدهٔ دایناسورها و متعلق به دوران ماقبل تاریخ است.

به گزارش پارسینه، این سنگ‌واره‌ها در محل یک امام‌زاده در این روستا نگه‌داری می‌شوند و به نوعی مورد احترام ساکنان روستا هستند.

تحریریهٔ سایت پارسینه آماده است تا اطلاعات مربوط به این روستا را در اختیار مسئولین سازمان‌های ذی‌ربط قرار دهد.

عکس‌ها از:‌ سید محمدجواد موسوی

گفتنی‌ است پیش از این نیز سنگ‌های مشابهی در بعضی نقاط دنیا، مانند مانداو در هند مشاهده شده‌اند که به عنوان تخم دایناسور شناسایی شده‌اند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
قدیمی 12-23-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض کشف یک جانور عجیب در آفریقا

کشف یک جانور عجیب در آفریقا

این حیوان عجیب موهای بلندی به رنگ قهوه ای تیره ای دارد که روی چشمهایش را به طور کامل پوشانده است. یک سبیل بزرگ پوشیده از مو و یک ریش بسیار بلند پوزه این حیوان را کاملا پنهان کرده اند.
مهر- یک جانور بسیار عجیب که بدنش پوشیده از موهای بسیار بلندی بوده و "معمای سرنگتی" نام گرفته در تانزانیا و کنیا دیده شده است.

یک حیوان عجیب بسیار پشمالو در پارک ملی "ماسای مارا" در جنوب غربی کنیا دیده شده است. این حیوان عجیب موهای بلندی به رنگ قهوه ای تیره ای دارد که روی چشمهایش را به طور کامل پوشانده است. یک سبیل بزرگ پوشیده از مو و یک ریش بسیار بلند پوزه این حیوان را کاملا پنهان کرده اند.

به نظر می رسد که این حیوان یک غزال تامسون اما از نوع بسیار عجیب آن باشد. در حقیقت موهای این حیوان بسیار بلندتر از موهای یک غزال معمولی است.

یک عکاس ایتالیایی به نام "پائولو تورکیو" اولین تصاویر این حیوان را در ماه آگوست گرفت. این عکاس که برای ثبت تصاویری از طبیعت به کنیا سفر کرده بود با دیدن این موجود عجیب در قاب تصویر خود بسیار شگفت زده شد.

این عکاس در حالی که مشغول تنظیم کردن لنز دوربین خود بود حیوانی با سر شبیه به سر یک سگ پشمالو و بدنی شبیه به بدن غزال داشت را دید. سپس در ماه اکتبر چند توریست یک غزال مشابه را در پارک ملی "سرنگتی" در تانزانیا مشاهده کردند اما موفق نشدند از آن عکسبرداری کنند.

مدتی بعد، یک توریست دیگر به نام "رابرت برنتسن" موفق شد تصویری از این حیوان را تهیه کند. از آن پس این حیوان با عنوان "معمای سرنگتی" شناخته شد.

براساس گزارش آنسا، پس از انتشار این تصاویر دانشمندان در تلاشند تا گونه این حیوان را تعیین کنند.

روابط عمومی پارک ملی "سرنگتی" در تانزانیا اعلام کرد که تیمی متشکل از جانورشناسان برای بررسی این موجود به این پارک دعوت شده اند.

روابط عمومی این پارک ملی در این خصوص اظهار داشت: "هنوز نمی دانیم که آیا این حیوان عجیب یک گونه جدید است یا نوع غزال تامسون با جهشهای ژنتیکی است. بسیار عجیب به نظر می رسد که این حیوان هم در تانزانیا و هم در کنیا دیده شده است. شاید در طول ماههای آگوست تا اکتبر مهاجرت کرده است یا شاید هم نمونه های دیگری در تانزانیا زندگی می کنند."

استاد فاضل نظری
قدیمی 12-24-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض خون مصنوعی از سلول های بنیادی جنینی تولید شد

خون مصنوعی از سلول های بنیادی جنینی تولید شد

دانشمندان از سلولهای بنیادین جنینی، گلبول های قرمز انسانی تولید کردند.

این پیشرفت مهم به ادعای آنها می تواند به زودی راه را برای تولید مصنوعی گروه خونی “او منفی” برای استفاده پزشکی هموار سازد.

این گلبول های قرمز از سلول های بنیادی حاصل از جنین های مازاد تولید شده به روش آی وی اف، به عنوان بخشی از یک پروژه سه میلیارد پوندی برای تولید یک منبع جایگزین برای گروه خونی او منفی تولید شده است.

گروه خونی او منفی را می توان بدون نگرانی از پس زدن، به تمامی گروه های خونی اهدا کرد.

دانشمندان در این تحقیق از بیش از صدها جنین مازاد در کلینیک های باروری برای ایجاد چندین خط تولید سلولهای بنیادی استفاده کردند.

در این بین خط rc-۷ ابتدا به سلول های بنیادی خون و سپس به گلبول های قرمز حاوی هموگلوبین تبدیل می شود.

مارک ترنر مدیر مرکز ملی خدمات انتقال خون اسکاتلند در ادینبورو و مجری این تحقیقات می گوید: خون مصنوعی تولید شده در مقیاس صنعتی می تواند مشکلات ناشی از کمبود خون و خطر انتقال عفونت های جدید بین اهدا کنندگان و گیرندگان خون را برطرف کند.

استاد فاضل نظری
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)